Nice Hayırlı Bayramlara Güzeliklerle

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nice Hayırlı Bayramlara Güzeliklerle
Abone ol
Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Berfu İlter, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Haber Muhabiri Ali Şeran
Resmi Kaynak Ali Şeran

Sevdiklerimizle bir arada huzur dolu bir bayram geçirmemiz temennisinde bulunan. Dr. Berfu İlter, sevgi, saygı ve hoşgörü ikliminin İslam dünyasını kuşattığı Kurban Bayramının, basın sektörü başta olmak üzere tüm insanlığa bereket, sağlık ve esenlik getirmesini diledi. Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Berfu İlter, mesajında şu ifadelere yer verdi:  “Kurban Bayramı, birlik ve beraberlik duygularımızı pekiştirdiğimiz, sevdiklerimizle kucaklaştığımız, paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergilediğimiz müstesna günlerdir. Bu özel günlerde, fedakârlık ve yardımlaşma ruhunu yaşatarak huzur ve mutluluğu paylaşmak hayatımıza büyük bir anlam katıyor.

Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı olarak, basınımızla birlikte özveriyle çalışarak önemli bir görevi yerine getiriyoruz. Yarım asrı aşan iş birliğimizde, basın sektörünün yapıtaşları olan gazete, dergi ve internet haber sitelerimiz, toplumumuzun haber alması ve bilgilendirilmesi başta olmak üzere, Türk demokrasisi için mühim bir vazife üstleniyor. Bu vesileyle, değerli basın kuruluşlarımıza hayırlı bayramlar diler teşekkürlerimi sunmak istiyorum Üstlendiğiniz ve başarıyla sürdürdüğünüz bu önemli rolünüz dolayısıyla sizlere minnettarız. Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansının bir ferdi olarak azimle görev yapan değerli mesai arkadaşlarıma emekleri ve gayretleri için ayrıca şükranlarımı sunuyorum. Ortaya koyduğumuz güçlü vizyon ve kararlılıkla Türkiye Yüzyılının inşasına katkı sağlayacağımıza ve daha güzel günlere erişeceğimize yürekten inanıyorum.  Nice bayramlara kavuşmak dileğiyle, saygılarımı sunuyorum.” Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Berfu İlter

Anahtar Kelimeler:
  • 3
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 3
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kurban Bayramımız Mübarek OlsunÖnceki Haber

Kurban Bayramımız Mübarek Olsun

DİYŞAD Başkan'ından Bayram MesajıSonraki Haber

DİYŞAD Başkan'ından Bayram Mesajı

Yorum Yazın

Reklam Alnı