Diyarbakır Yeniden Yaşam Kanserle Mücadele Derneğinden Çağrı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Diyarbakır Yeniden Yaşam Kanserle Mücadele Derneğinden Çağrı
Abone ol
Pandemi nedeniyle aylardır kapalı olan işyerleri ve alınan sıkı tedbirler nedeniyle vaka sayılarında düşüş yaşanarak neredeyse tam açılmaya hak kazanan Diyarbakır’da vaka sayıları yine artışa geçti.

Haber Muhabiri Recep Eser
Haberdiyarbakir.Org  Diyarbakır 

Haberin Resmi Kaynağı Ali Şeran

Pandemi nedeniyle aylardır kapalı olan işyerleri ve alınan sıkı tedbirler nedeniyle vaka sayılarında düşüş yaşanarak neredeyse tam açılmaya hak kazanan Diyarbakır’da vaka sayıları yine artışa geçti. Konu ile ilgili sitemize açıklama yapan Diyarbakır Yeniden Yaşam Kanserle Mücadele Derneği Başkanı Şükrü Abay; “Diyarbakır’da yaşayan herkese bu konuda büyük sorumluluk düşmektedir. Zira 5 günde haritadaki rengimiz maviden sarıya döndü. Bu şekilde devam ederse kısa bir zaman içinde kırmızıya dönüşebilir ve tekrar kapanabiliriz.Çocuklarımızın geleceği için okullarımızın kapanmaması gerekiyor.Ekonomik çarkın dönmesi için işyerlerimizin kapanmaması gerekiyor.

Hastanelerimizde yoğunluğun artmaması gerekiyor.İlimizdeki kamu kurumlarımız, özel sektörlerimiz,Sivil Toplum Kuruluşlarımız vatandaşlarımıza verdiği hizmetin aksamaması gerekiyor. Bunlarla beraber Diyarbakır’ımız için daha bir çok olumlu işlerin büyüyerek yapılması gerekiyor. Bu saydıklarımızın olması tamamen bizlerin elinde. Nasıl haritadaki yerimizi  bizler el birliği ile mavi renge dönüştürdüysek, kırmızıya da biz dönüştürürüz. Hepsi bizim elimizde. Biz Diyarbakır Yeniden Yaşam Kanserle Mücadele Derneği olarak kendi üzerimize düşeni yapıyor herkesi de bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz.Eski günlere dönmemek için özellikle okullarımız ve iş yerlerimizin kapanmaması için büyük bir özveri ile Temizlik-Maske-Mesafeye devam diyoruz. Bu vesile ile Dernek olarak tüm kadınlarımızın 8 Mart dünya Kadınlar Gününü de kutluyoruz.” Diyerek sözlerini tamamladı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cennet Anaların Ayakları AltındadırÖnceki Haber

Cennet Anaların Ayakları Altındadır

Rektörden Rektörlükte Çalışan Kadınlara 8 Mart SürpriziSonraki Haber

Rektörden Rektörlükte Çalışan Kadınlara...