Diyarbakır Basketbol Ateşi TBL 2. Ligide

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Diyarbakır Basketbol Ateşi TBL 2. Ligide
Abone ol
Diyarbakır Ve Bölge Basketbolu Olarak Özlemini Yaşadığımız Bir Katılımı Gerçekleştirmiş Bulunmaktayız. 2020-2021 Sezona Doğu Ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinin Tek Temsilcisi Olan Diyarbakır Basketbol Ateşi TBL 2 Liginde Yer Alarak Diyarbakır’ımızı Ve Bölgemizi Temsil Edecek.

Sezon hazırlıklarına Diyarbakır’da devam eden takımızın Kurucusu ve Baş Antrenörü Hasan Çelebi konu ile ilgili sitemize yaptığı açıklamada,Biz Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerini temsil eden tek takımız. Bu bilinçle çalışmalarımız devam ediyor.  Forma giyip sahaya çıktığımızda sadece basketbol takımı olarak sahaya çıkıyoruz.  Önce Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi sonra tüm Diyarbakır bilincinde sahaya çıkıyoruz. Antrenmanlarımızıda bu bilinçle yapıyoruz.

Hedefimiz bu sezonun sonunda Türkiye Basketbol Ligine çıkmak. Transfer ve çalışmalarımızı bu doğrultuda yaptık. Sabah ağırlık, kondisyon, akşamları ise teknik ve taktik olmak üzere Günde 2 antrenman, bazı günlerde 3 antrenman ile sezona hazırlanıyoruz. Antrenmanlarımızı maçlarıızı oynayacağımız saha olan Diyarbakır Forum AVM’nin karşısında bulunan Seyrantepe Spor Kompleksinde yapmaktayız.Bu sezon gurubumuzda bizimle beraber;Fenerbahçe Koleji Spor Kulübü Nef Vakıf Spor Kulübü Galatasaray Takımı Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yeni Sincanspor Samsun Basketbol Akademi İstanbul Efendiler BSK Çağdaş Bodrumspor Etimesgut Belediyesi Basketbol Spor Kulübü İlklerin Şehri Uşak Basketbol Spor Kulübü takımları yer almaktalar.

Bu bağlamda ilk maçımızı 3 Kasım tarihinde Nef Vakıf Spor Kulübü Galatasaray Takımı ile kendi evimizde karşılaşacağız. Maçlarımızı herkesi davet ediyoruz. Bu memleketi ve bu bölgeyi seven herkes gelip bizlere destek olsunlar. Bu takıma sahip çıkmak hepimizin görevi. Özellikle Diyarbakır’ın seçilmiş, atanmış ve iş dünyası başta olmak üzere herkesin elini taşın altına koyup Diyarbakır’daki kötü algıyı basketbol ile yıkmayı hep beraber başarmalıyız. Şu ana kadar maalesef gerek maddi gerekse de manevi desteği alamadık ama yılmadıkta. Başarmak için hepimizin kenetlenmesi şart dedi. Bizlerde haberdiyarbakir.org olarak herkesi bu takıma destek olmaya davet ediyoruz.

Haber Muhabiri Şahin Şeran
Haberdiyarbakir.Org Diyarbakır

Haberin Resmi Kaynağı Recep Eser


  • 2
    SEVDİM
  • 4
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP’den Baroya Destek ZiyarettiÖnceki Haber

CHP’den Baroya Destek Ziyaretti

Etkisiz Hale Getirilen PKK'lılara Ait Silah Ve Mühimmat Ele GeçirildiSonraki Haber

Etkisiz Hale Getirilen PKK'lılara Ait Si...

Yorum Yazın

Reklam Alnı