Bütün Hedeflerimizin Gerçekleşmesi Dileğiyle

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bütün Hedeflerimizin Gerçekleşmesi Dileğiyle
Abone ol
Haberdiyarbakir.Org’ Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Ali Şeran, Yazılı Bir Açıklama Yaparak 2023 Yılını Kutladı.

Haber Muhabiri Büşra Bilgiç
Resmi Kaynak Nigar Tarancı

Yeni yıl dolayısıyla, duygu yüklü bir mesaj paylaşan Gazeteci Ali Şeran, hissiyatını ve dileklerini, şöyle ifade etti: ‘Üzücü olayları, acıları, anıları ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakırken, mutlu yarınlara ulaşma umutlarımızı her dem canlı tutarak, yeni bir yıla girmiş bulunmaktayız. En büyük değerimiz olan vatanımız ve ulusumuzun, birlik ve beraberliğinin 2023 yılında daha da güçlenerek devam edeceğine, halkımızın daha mutlu, daha huzurlu ve güvenli günler yaşayacağına olan inancımız tamdır.

2023 yılının en iyi şekilde geçmesi için hangi adımların atılması gerektiğini düşünmek, zamanımız, enerjimiz ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmek durumundayız. Ekonomik, sosyal, sanayi ve kültürel alanlarda gelişme ve kalkınmanın bütün altyapısı ve imkânlarına sahip Mukaddes kent Diyarbakır’ımızı ve ülkemizi hep beraber layık olduğu seviyeye taşımak için her türlü fedakârlığı göstererek çok çalışmak ortak görevimiz ve hedefimizdir.

Birlik ve dirlik içinde hareket ederek, yarınlarımızı inşa edecek olan gelecek nesillere Sağlık, Eğitim, Ekonomik, Sosyal, Kültürel hedefler noktasında, gelişmiş, müreffeh ve huzurlu bir ülke bırakmak için ortak çaba ve gayret göstermeye devam edeceğiz. Bu kapsamda, toplumsal sağduyu, hoşgörü, kardeşlik, sevgi ve saygının ikliminin, yeni yılda da sürmesi, en büyük dileğimizdir. 2023 yılında, ilimizin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin yanı sıra coğrafi, ekonomik ve turistik değerleri ve zenginliklerini, olabildiğince geniş bir platformda değerlendirebilmek adına, gerçekleştireceğimiz projelerle, Diyarbakır İlimizin her yönüyle marka bir kent haline gelmesi, müşterek hedeflerimizdendir. Bu duygu ve düşüncelerle, Diyarbakırlı vatandaşlarımız ve kadirşinas halkımızın yeni yılını en kalbi duygularımla kutlar; Yüce Allah’tan, vatanımız ve İslam âlemine başta olmak üzere, bütün insanlık alemine sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler ihsan eylemesini niyaz ederim’.

Anahtar Kelimeler:
  • 8
    SEVDİM
  • 8
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 7
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
EYT Düzenlemesi Olumlu KarşılandıÖnceki Haber

EYT Düzenlemesi Olumlu Karşılandı

Felsefesi Olan Spor Judo (Konuk Yazar)Sonraki Haber

Felsefesi Olan Spor Judo (Konuk Yazar)

Yorum Yazın

Reklam Alnı