Bayramlar Yeni Umutların Tomurcuklandığı Müstesna Günlerdir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayramlar Yeni Umutların Tomurcuklandığı Müstesna Günlerdir
Abone ol
Uluslar Arası Demokrasi Ve Kalkınma Derneği Kurucusu Ve Yönetim Kurulu Başkanı Nimet Çiçekli, Bayramların, Beraberinde Pek Çok Rahmani Lütuflar Ve Nimetler İle Geldiğine Dikkati Çekti. Mübarek Ramazan Bayramı Dolayısıyla Bir Kutlama Mesajı Yayınlayan Nimet Çiçekli, Mesajında Duygu Yüklü İfadelere Yer Verdi.

Haber Muhabiri Süleyman Karaarslan
Yayıncı  Haberdiyarbakir.Org Diyarbakır
Haberin Resmi Kaynağı Nusret Bilgiç

Bütün Güzelliklerin Harman Olduğu Bir Zaman Dilimini Yaşıyoruz ‘Yardımlaşma, dayanışma ve bütün güzelliklerin harman olduğu, manevi bir hazine değeri taşıyan bir Bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını’ belirten Uluslar Arası Demokrasi ve Kalkınma Derneği Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Nimet Çiçekli, duygularını şöyle dile getirdi:‘Kadirşinas halkımız ve bütün İslam dünyasının Mübarek Ramazan Bayramı’nı en halisane duygularımla kutlar ve hayırlı bayramlar dilerim.

Yüce Dinimiz İslam’ın zaferine, Ümmet-i Muhammed’in birlik ve beraberliğinin daim olmasına, akan mazlum ve masum kanlarının durmasına, tüm dünyada sevgi, hoşgörü ve barışın tesis edilmesine vesile olması dileğiyle Bayramımız Mübarek olsun.Elbette ki toplumda hepimizin yarınlarımıza dair umutları, hedefleri ve hayalleri var. Bu kutsi günlerin, tüm umutlarımızın yeşermesi ve gerçekleşmesine bir vesile olmasını, Yüce Rabbimiz’den niyaz edelim.

Bu müstesna günlerde, hepimizin yürekleri sevinç dolsun, umutlarımız gerçek olsun. Dualarımız kabul ve bayramımız mübarek olsun. En ışıltılı bakışların gözlerimizde, en tatlı sözlerin kulaklarımızda, bütün mutlulukların kalbimizde ve manevi güzelliklerin gönlümüzde yaşaması dileğiyle, bu tarifi imkânsız güzellikleri sinesinde barındıran Ramazan Bayramı’na daha ulaşmış bulunmaktayız. Bu müstesna günlerin getirdiği rahmet, bereket ve mahiyetini anlatmaya kelimeler kifayet etmez.Yüce Rabbimiz; bu mukaddes günlere kavuşturmak cihetiyle, bizleri bir kez daha onurlandırmaktadır.

Bütün dünya milletleri olarak, oldukça zor ve meşakkatli bir süreçten geçmekteyiz. Yaklaşık bir buçuk yıldan bu yana, milyonlarca insanın hayatını kaybettiği, bir o kadarının da yoğun bakım ünitelerinde ölümle yaşam arasındaki ince çizgide gidip geldiği bulaşıcı salgın hastalık (KOVİD-19) halen can almaya devam ediyor. Bazılarımızın aile üyeleri, akraba veya tanıdıklarından can kayıpları oldu.

Bunun yanı sıra, eli kanlı Siyonist İsrail rejimi, Filistinli Din kardeşlerimize, gayri ahlaki bir şekilde zalimce saldırılar düzenlerken, ilk kıblegâhımız olan Mescidi Aksa’da hepimizin yüreğine birer ok gibi saplanan acılara gark oluyoruz.Bu duygu ve düşüncelerle aziz vatanımız ve bütün İslam Âlemi’nin mübarek Ramazan Bayramı’nı en halisane duygularımla kutluyorum.Yüce Rabbim’den, bu müstesna gün ve geceler hürmetine, yaşadığımız zor ve sıkıntılı sürecin sona ererek, dünya genelinde yaşanan salgın hastalıklar ve zulmün nihayete ermesini, yeniden eski sağlıklı ve mutlu günlere dönebilmemizi niyaz ediyorum’.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Rahmet Rüzgârları Bütün Kâinatı Kaplamış DurumdaÖnceki Haber

Rahmet Rüzgârları Bütün Kâinatı Kaplamış...

Çok Sayıda Mühimmat Ve Yaşam Malzemesi Ele GeçirildiSonraki Haber

Çok Sayıda Mühimmat Ve Yaşam Malzemesi E...

Yorum Yazın

Reklam Alnı