Azmin Zaferi Bir Başarı Hikayesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Azmin Zaferi Bir Başarı Hikayesi
Abone ol
Diyarbakırlı 11. Sınıf Lise Öğrencisi Beyza Nur Özyürek, Büyük Bir Başarıya İmza Atarak Stajını Üstün Başarıyla Tamamlayıp Yılın Stajyeri Olmaya Hak Kazandı.

Haber Muhabiri Habermerkezi 
Haberin Resmi Kaynağı Ali Şeran Antalya 

Diyarbakır"lı  Beyza Nur Özyürek Yılın Stajyeri Olmaya Hak Kazandı. Antalya’da Bulunan Mehmet Zeki Bakçı MTAL (Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi) Öğrencisi Beyza Nur Özyürek, Ülkemizde Bir Çok Genç Kızın Kendi Yazdığı Başarı Hikâyelerinden Birini Gerçekleştirdi.

Gastronomi Festivalinde Adeta Tarih Yazdı Lise 9. Ve 10 sınıfı okul birincisi olarak üstün başarıyla tamamlayan Beyza Nur Özyürek, bir yandan derslerinde başarıdan başarıya koşarken, diğer yandan da Maxx Royal Kemer Resort Otelinde stajını yaptı.2016 yılından itibaren staj gördüğü Maxx Royal Kemer Resort Otelinde stajını tamamlayarak yılın stajyeri olmaya hak kazanan Beyza Nur Özyürek, hafta içi stajını ise Rixos Downtown’ da devam ettirerek, hem dönem arkadaşlarına örnek olurken, hem de kendisinden sonra gelecek olan öğrencilere, yaşanmış bir başarı öyküsünü hediye etti. Aldığı mutfak eğitimlerini, maharetli elleriyle birleştiren ve ortaya tadından doyulmayacak enfes ürünler çıkaran Beyza Nur Özyürek, şunları söyledi ‘Bu yıl on altıncı kez düzenlenen ve yaklaşık 1400 kişinin katıldığı yarışmaya biz ekip olarak 6 kişi katıldı. Yarışmada 8 ayrı kategoride 4 gümüş ve 3 bronz madalya aldık.  Yani sadece bir kategori hariç diğer bütün kategorilerde ödüle hak kazandık.Yılın aşçı balık tabağında ise, 1 gümüş 2 bronz, yılın pizzatabağında  1 gümüş lise düzeyi aşçı makarna tabağında 1 gümüş madalya aldık.Ayrıca, ‘makarna benim’ konulu yarışmada ise, yılın en iyi lise ekip yarışmasında 1 bronza hak kazandık.Bunun yanı sıra,  ‘benim yarışmam’ adlı yarışmada ise, modern Türk mutfağında gümüş madalya almaya hak kazandık.

8 Mayıs 6 Akim arası Maxx Royal Kemer Resort’ta stajımı bitirip yılın stajyeri seçilmemde emeği geçen herkese ne kadar teşekkür etsem azdır.Crowne Plaza ve Port Naturel’da hazırlandığım Uluslararası 16. Gastronomi FestivaliLiseler arası makarna kategorisi yarışmasında ise bireysel olarak gümüş madalya almaya hak kazandım. Ekip olarak ise, yılın en iyi ekip yarışmasında bronz madalyayı kazandık.Bizlere büyük emek harcayan başta Mehmet Zeki Bakçı MTAL yöneticilerine, 2016 yılından itibaren staj gördüğüm Maxx Royal KemerResort Oteli yetkililerine, hafta içi staj gördüğüm Rixos Downtown Oteli yetkililerine ne kadar teşekkür etsem azdır.Bunun yanı sıra, bütün dönem arkadaşlarıma ve beraber yarışmalarda ekip ruhuyla mücadele ettiğimiz, takım olma ruhunu sahaya başarıyla yansıtan arkadaşlarıma da en kalbi duygularımla teşekkür etmek istiyorum. Eğer ülkemizde gençlere ve yetenekli olan her yaştan insanlara fırsat verilirse, inanıyorum ki birbirinden yetenekli insanlar, spordan sanata, eğitimden mutfak kültürüne kadar bir çok başarılara imza atacaklardır

Anahtar Kelimeler:
  • 3
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 3
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karaismailoğlu Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı Projesi İlk Ray Kaynak Töreni’ne katıldı.Önceki Haber

Karaismailoğlu Sabiha Gökçen Havalimanı...

5 Nisan Avukatlar Günü'nüz Kutlu Olsun!Sonraki Haber

5 Nisan Avukatlar Günü'nüz Kutlu Olsun!

Yorum Yazın

Reklam Alnı