5 Nisan Avukatlar Günü'nüz Kutlu Olsun!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
5 Nisan Avukatlar Günü'nüz Kutlu Olsun!
Abone ol
Hukukun Ve Adaletin Tesisinde Temel Unsurlardan Savunma Görevini Yerine Getiren Tüm Avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar Günü'nü Kutlarız.

Haber MuhabiriHaberdiyarbakir.Org
Resmi Kaynak Ali Şeran

Hukukun Ve Adaletin Tesisinde Temel Unsurlardan Savunma Görevini Yerine Getiren Tüm Avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar Günü'nü Kutlarız.Toplum İçinde Yerleşik Ahlaki Kuralların Ve Etik Değerlerin Adalet Ölçütüne, İnsanlık Onuruna Ve Evrensel Kabullere Uygun Bir Düzeye Yükselmesi İçin Çalışan, Eşitlik, Özgürlük Ve Barış İçin Mücadele Eden Ve Bu Görevini Yerine Getirirken Gücünü Hukukun Üstünlüğünden Alan Avukatların, Çalışma Şartlarının İyileştirilmesi, Karşılaştıkları Sorunların Giderilmesi Amacıyla Yapılacak Çalışmalar, Yargının Gücünü Ve Güvenirliğini Arttıracaktır.

Bu Vesile İle Haberdiyarbakir.Org Ailesi Olarak Tekrar Tüm Avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar Günü'nü En İçten Duygularımızla Kutlar, Saygılarımızı Sunarız. “İnsan Hakları Ve Hukukun Üstünlüğü Esası İçerisinde Gerek Kişilerin, Gerekse Toplumların Temel Hak Ve Hürriyetlerinin Korunmasında, Savunulmasında, Kanunlara Bağlı Kararlılıklarıyla Adaletin Tecelli Etmesinde Büyük Sorumluluğu Olan Avukatlar, Çok Önemli Bir Görevi Yerine Getirmektedir.

Toplumların Huzurlu Ve Güvenli Bir Ortamda Hayatlarını Sürdürmelerinin Temel Şartlarından Birisi De, Adaletin Sağlanmasıdır.Savunma Makamının Temsilcisi Olan Avukatlarımız, Kişileri Hakları Konusunda Bilgilendirip, Yönlendirmekte, Haklarının Korunmasında Ve Kullanılmasında Onlara Yardımcı Olarak Önemli Bir Görevi Yerine Getirmektedirler. Kamu Vicdanını Ve Adaletin Sağlanması, Toplumsal İlişkilerde Karşılaşılan Sorunların Giderilmesi İçin, Kurumlarımız Ve Vatandaşlarımız Adına Hassasiyetle Görevlerini Yerine Getiren Tüm Avukatlarımızın “5 Nisan Avukatlar Günü” nü Kutlar, Çalışmalarında Başarılar Dileriz.”

Anahtar Kelimeler:
  • 11
    SEVDİM
  • 11
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 10
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Azmin Zaferi Bir Başarı HikayesiÖnceki Haber

Azmin Zaferi Bir Başarı Hikayesi

İşyeri Duvarlarına Resim YapıyorSonraki Haber

İşyeri Duvarlarına Resim Yapıyor

Yorum Yazın

Reklam Alnı