Alo 124 (TÜİK) Çağrı Merkezi Kuruldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Alo 124 (TÜİK) Çağrı Merkezi Kuruldu
Dicle Elektrik Reklam 11
Abone ol
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Bünyesinde Alo 124 (TÜİK) Çağrı Merkezi, Vatandaşlarımızla Daha Güvenilir, Daha Kolay Ve Daha Kaliteli İletişim Kurmak Amacıyla Kurulmuştur.
Dicle Elektrik Reklam 2

Haber Muhabiri Süleyman Karaarslan
Resmi Kaynak Siirt Valilik Basın

Alo 124 çağrı merkezi aracılığı ile cevaplayıcılar veya kullanıcılar; TÜİK'e hızlı erişim sağlayacaktır. Anket çalışmaları ile ilgili bilgileri 124 hattı üzerinden hızlıca elde edebileceklerdir. Bilgi talepleri, internet sitemizin yanı sıra Alo 124 üzerinden daha hızlı karşılanabilecektir. Veri gizliliği ve veri güvenliği hususlarında Karşılama Ses Kaydı ile bilgilendirilebileceklerdir.

Ayrıca, TÜİK için inovasyon projeleri kapsamında yer alan Alo 124 ile çağın gereksinimlerine uygun olarak; web (CAWI) ve yüz yüze görüşme (CAPI) veri derleme yöntemlerimize ek olarak telefon ile veri derleme yöntemi (CATI) eklenmiştir. Çağrı Merkezimizle; kaliteli ve kontrollü bir iletişimin sağlanması, verimliliğin arttırılması, düzenli ve sürekli veri akışının sağlanmasının yanı sıra hizmetlerin iyileştirilmesi yönünde cevaplayıcılar // kullanıcılardan geribildirimlerin daha hızlı alınması ve vatandaşlarımızın memnuniyetinin artırılması hedeflenmektedir.

TÜİK Alo 124 çağrı merkezi, hafta sonu ve resmi tatil günleri hariç olmak üzere hafta içi 09:00 - 18:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. İletişim merkezimize gelen tüm çağrılara deneyimli kurum personellerimiz doğrudan cevap vermekte ve ilk görüşmede talepler sonuçlandırılmaya çalışılmaktadır. Türkiye İstatistik Kurumu'na Alo 124 (TÜİK) çağrı merkezi aracılığıyla iletişime geçebileceğiniz gibi, www.tuik.gov.tr internet adresimizden de bize erişebilirsiniz. Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur Denildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 3
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 3
    İNANILMAZ
  • 3
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN
Sağlık Çalışanları Mesleklerine Saygı İstiyorÖnceki Haber

Sağlık Çalışanları Mesleklerine Saygı İs...

Engelsiz Bir Dünyayı Hep Beraber İnşa EdelimSonraki Haber

Engelsiz Bir Dünyayı Hep Beraber İnşa Ed...

Dicle Elektrik Reklam 4

Yorum Yazın

Reklam Alnı