8. Sınıfların Muhteşem Mezuniyeti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
8. Sınıfların Muhteşem Mezuniyeti
Dicle Elektrik Reklam 11
Abone ol
Diyarbakır Hevsel Kampüsünde 8 / A Son Sınıf Öğrencileri Düzenledikleri Dillere Destan Bir Mezuniyet Gününde Doyasıya Eğlendiler 2020-2021 Eğitim Ve Öğretim Yılının Tamamlanmasına Az Bir Süre Kala Okul Bahçesinde Açık Havada 8/A Son Sınıf Öğretmenleri Ve Öğrencileri Tarafından Mezuniyet Günü Yapıldı.
Dicle Elektrik Reklam 2

Haber Muhabiri  Hija Lalaşahin Özel Haberi
Haberin Resmi Kaynağı Berfu İlter

Diyarbakır Hevsel Kampüsünde 8 / A Son Sınıf Öğrencileri Düzenledikleri Dillere Destan Bir Mezuniyet Gününde Doyasıya Eğlendiler 2020-2021 Eğitim Ve Öğretim Yılının Tamamlanmasına Az Bir Süre Kala Okul Bahçesinde Açık Havada 8/A Son Sınıf Öğretmenleri Ve Öğrencileri Tarafından Mezuniyet Günü Yapıldı. Korona Tetbirleri Kapsamında Maske, Sosyal Mesafe, Ve Hijyene Titizlikle Önem Görsteridiği Okul Takdire Yaşandı. Bahçesinde Ateşleri Ölçülen Ve Maskeleri Kontrol Edilen Ve Sosyal Mesafeye Çok Önem Verilen Mezuniyete Çok Mutlu Anlar Yaşandı. Düzenlenen Organizasyonda Sınıf Öğretmeni Tarafından Organize Edilen Yılsonu Mezuniyet Programına 56 Öğrenci Katıldı. Programda Öğrencilerin Şık Giyimleri Gözden Kaçmazken Duygulu Anlar Muhabirlerimiz Tarafından Gözlerden Kaçmazken Pastaların Yenilmesinin Ardından Ve Hatıra Fotoğraflarının Çekilmesinin Ardından Dillere Destan Bir Gün Yaşandı. Türkçe Şarkıların Seslendirildiği Günde Diyarbakır’a Has Delilo Ve Halay Çeken 8 / A Öğrencileri Öğretmenine Okudukları Şiirlerle De Günü Renklendirdiler.

Öğrenim Gören Öğrenciler Yaptıkları Açıklamada. Diyarbakır’da Sayılı Başarılı Okullar Arasında Yer Alan Diyarbakır Hevsel Kampüsü Okuluna Ve  Organize Edenlere Teşekkür Ederiz.. Sınıf Öğrencilerinden Aldığımız Açıklamalar Bizleri Bir Hayli Duygulandırdı Ve Gurulandırdı 8/A Sınıfı Öğrencilerinden Sayın Efe ŞERAN  “Çok Sevdiğimiz Arkadaşlarımızla Ve Öğretmenlerimizle 4 Yıl Boyunca Çok Güzel Uyum İçerisinde Okuyup Anlatılmayacak Kadar Mutluluğumuzu Yaşadık Biraz Dargınlıklar Kırgınlıklar Oldu. Hiçbir Zaman Kin Gütmedik Hep Saygı Sevgi Çerçevesinde Güzel Günler Geçirdik Burada Emeği Geçen Başta Değerli Öğretmenimize Teşekkür Bir Ömür Boyu Borçluyuz Diye Dille Getirdi.. Efe Şeran ve Öğrenciler İse Okul Müdürümüz Çok Değerli Muhittin ŞiroMüdür Yardımcılarımız Hatice Yaşa , Rehber Öğretmen Asır Kozan, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Ahmet Yürekli Öğretmenlerimiz Ve Tüm Okulda Olan ve Bizlere Emeği Geçen Personellere Haklarını Ödeyemeyiz. Her Zaman Kalbimizde Yerleri Var Olacaktır  Ve Asla Unutmayacağız Kendilerine Sonsuz Teşekkür Ediyoruz” Dediler.

Okumanın En Büyük Zenginlik Olduğunu Da Sözlerine Ekleyen. 8 / A Sınıfı Öğrencilerinden Efe Şeran Ve Arkadaşları “Okul Müdürümüzün İzni İle Böyle Bir Gün Düzenleme Kararı Aldık Bizleri Kırmayıp İzin Verdiler. Muhteşem Bir Gün Düzenledik Ve Doyasıya Arkadaşlarla Eğlendik 4 Yıl Boyunca Çok Yoğun Dönem Geçirdik Stresi Üzerimizde Attık. Bizlerde Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı  Yönetimi  Olarak Tam Kadro Yanlarından Olmaktan Onur Duyduk Bizlere Haber Konusunda Yardımcı Ola Bilirmisiniz Dediler Yönetim Olarak Olsun Sorun Değil Sizler Bizim Canlarımızsınız Sizler Gibi Güzel Değerli Öğrencilere Kapımız Ve Gönlümüz Açıktır Her Zaman Yanınızdayız’ Dedik, Çok Mutlu Oldular.

Okulun Kurumsal İletişim Yöneticisi Ebru Deniz Mezuniyetle İlğili Yaptığı Açıklamada Allah Razı Olsun Mezuniyet Günümüzü Yaptık Hiçbir Sıkıntı Sorun Yaşatmadıklarını Dile Getirdiler Aramızda Bulunan Basın Mensupları Da Öğretmenlerde Öğrencilerimizde Bizlerde Çok Memnun Kaldık. Her Şey Dört Dörtlüktü” Ebru Deniz Yaptığı Açıklamada. İlkokuldan İtibaren Öğrencilerin Bilgi, Beceri Ve Yetenekleri Çerçevesinde, Kendi Özgür İradeleri İle Seçtikleri Sosyal Branşlarda Büyük Gelişimler Gösterdiklerini Bu Çalışmaların Sonucunda İse Birçok Ulusal Başarıda Adlarından Söz Ettirdiklerine Değinerek, Mezun Olan Öğrencilere Lise Ve Üniversite Yaşamlarında Da Başarılar Diledi. Okul Müdür Muhittin Şiro Yaptığı Konuşmasında Eğitim Öğretim Yaşamlarının Bir Üst Basamağı Olan Lise’ye Akademik Yönden Tam Donanımlı Hazırlanan Öğrencilerimiz Ulu Önder Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘’ Bütün Ümidim Gençliktedir.! ‘’Sözünü Hatırlatarak Lise Yaşamlarında Da Üniversite Yaşamında Da Aynı Başarıyı Devam Ettirmeleri Temenni Etti.

Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Yönetimi Adına Yönetim Kurulu Başkanı Doç.Dr.Berfu İlter Hanım Efendi , Diyarbakır Bölge Müdürü  Özlem Kaya,Genel Koordinatörü Nusret Bilgiç Ortak Açıklamada Bulundular  “Değerli Öğrencilerimizin Bu Mutlu Gününde Yanlarında Olmaktan Onur Duyduklarını Dile Getirdiler Gazeteci Ve Basın Mensupları Olarak Kapımız Herkese Açıktır Değerli Kardeşlerimizin Talepleri Oldu Bizde Yardımcı Olduk Yeter Ki Mutlu Ve Başarılı Olsunlar  Çok Güzel Bir Gün Geçirdiler. Herhangi Bir Sıkıntı Yaşatmadılar Hepsi Bir Birinden Pırlanta Cevherli Saygılı Kardeşlerimiz Doyasıya Eğlenip Bizleri De Mutlu Ettiler Onların Mutluluğu Bizim Mutluluğumuzdur” Ortak Açıklamada Bulundular. Ortaokul Mezuniyet Programı Öğrencilere ‘’Anı Belgelerinin Verilmesi Ve Keplerin Havaya Fırlatılması Ve Fotoğrafların Çekilmesi İle Son Buldu.

Anahtar Kelimeler:
  • 8
    SEVDİM
  • 16
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 8
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Muğla'nın Datça İlçesinde 4.8 Büyüklüğünde Deprem Meydana GeldiÖnceki Haber

Muğla'nın Datça İlçesinde 4.8 Büyüklüğün...

Diyarbakıra Tramvay Ve Yeni Üniversite MüjdesiSonraki Haber

Diyarbakıra Tramvay Ve Yeni Üniversite M...

Dicle Elektrik Reklam 4

Yorum Yazın

Reklam Alnı