11.Yaşına Basan Haberdiyarbakir.Org Ajansımız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
11.Yaşına Basan Haberdiyarbakir.Org Ajansımız
Abone ol
11.Yılımız Kutlu Olsun "Haberdiyarbakir.Org’ Kuruluş Felsefesi Ajansımız Haberdiyarbakir.Org Kurulduğu İlk Günden Bu Yana, ‘Objektif Habercilik Ve Yayıncılık’ Esasları Üzerine Kurulmuştur.

Vatan Sevgisi İman’dandır’ Şiarıyla, Bir Grup Arkadaşımızla Beraber Çıktığımız Bu Kutlu Yolculukta, Memleket Ve Millet Sevgisi Üzerine İnşa Ettiğimiz Habercilik Politikamızı, İlk Günkü Gibi Şevk Ve Azim’le Sürdürmenin Haklı Gururunu Yaşamaktayız. 1.Yılımız Kutlu Olsun"Haberdiyarbakir.Org’ Kuruluş Felsefesi Ajansımız Haberdiyarbakir.Org Kurulduğu İlk Günden Bu Yana, ‘Objektif Habercilik Ve Yayıncılık’ Esasları Üzerine Kurulmuştur.‘Vatan Sevgisi İman’dandır’ Şiarıyla, Bir Grup Arkadaşımızla Beraber Çıktığımız Bu Kutlu Yolculukta, Memleket Ve Millet Sevgisi Üzerine İnşa Ettiğimiz Habercilik Politikamızı, İlk Günkü Gibi Şevk Ve Azim’le Sürdürmenin Haklı Gururunu Yaşamaktayız.Bu Doğrultuda Sürdürdüğümüz Yayıncılık Hayatımızda, Muhtelif Kurum Ve Kuruluşların Övgüsüne Mazhar Olan, Defalarca Kez Ödüller Ve Teşekkür Belgeleri İle Taltif Edilmiş Olan Kurumumuz Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı, Bugüne Kadar Olduğu Gibi, Bundan Sonra Da, Aynı Doğrultuda Yayıncılık Yapmaya Devam Edecektir.11.Yılın Haklı Gururu Ve Onurunu Yaşamaktayız

Bugünlerde,11. Yılına Girmenin Heyecanı İçinde Olan Kurumumuz, 11. Yıla Bir Dizi Yenilikler Ve Farklıklar İle Girmeyi Hedeflemektedir.Yaklaşık 11 Yıl Önce, 07.07.2010 Tarihinde Dijital Medyada Olma Fikrinin Ortaya Çıktığı Günlerde Haklımızın Sorunlarını En Hızlı Ve Objektif Şekilde Nasıl Duyurabilmek Ve Aynı Zamanda Bu Sorunların Kalıcı Ve Köklü Çözümlerini De Yine Yayın Organımızda Dile Getirmek İçin, Gazetecilik Sevdalısı Bir Grup Arkadaşımızla Kolları Sıvadık.Adanmışlık Ruhuyla Startını Verdiğimiz Mesleğimizde, Bugün Geldiğimiz Nokta, Gerçekten Bizim Açımızdan Gurur Verici Bir Noktaya Ulaştı.

Diyarbakırda Yayın Yapan Bir Çok İnternet Gazeteleri Arasında En Üst Sıralarda Yer Alıyoruz. Bir Çok Resmi Kurum Ve Kuruluşların, Sivil Toplum Kuruluşları (STK’lar), Bizlere Referans Oldu.Haftanın Belirli Günlerinde Yaptığımız Toplantılar, İstişarelerle ‘Diyarbakır’a Nasıl Daha İyi Ve Üst Düzeyde Hizmet Sunabiliriz’ Diye Arayışlara Girdik. Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Ailesi Olarak Tüm Çalışma Arkadaşlarımızla Beraber, Hep Daha İyi Ve Daha Güzele Ulaşmayı Hedefledik.İstihbarat Ağımızı Genişlettik. Her Kurum, Kuruluş, STK’lar, Siyasi Partiler, Meslek Kuruluşları, Esnaf Birlikleri, Kısacası Toplumu Oluşturan Bileşenleri, Paydaşlarımız Olarak Gördük Ve Beraber Hareket Ettik. Toplumun Nabzını Tutan Kurum Ve Kuruluşlarla Sürekli İletişim Halinde Olduk, Olmaya Da Devam Edeceğiz İnşallah.Sanat, Spor, Siyaset, Kültür, Ekonomi, Toplumsal Ve Sosyal İçerikli Konularda Yaptığımız Özel Haberlerle, Gündemi Belirledik.Halkımıza Verdiğimiz Güvenin Sonucu, Bizlere Yine Güven Olarak Geri Döndü Ve Bu Güvenle, İşimizi Hep Daha İyi Yapabilmenin, Çıtayı Bir Tık Daha Yukarıya Çıkarabilmenin Mücadelesini Verdik.Ne İş Takipçiliği, Ne İhale Takipçiliği Yaptık. Bazı Siyasi Partiler Veya Kurum Yetkililerine El Pençe Divan Durmadık, Karşılarında El Ovuşturmadık, Boynumuzu Asla Bükmedik, Sadece Gazetecilik Yapmaya Çalıştık. Alnımızın Akıyla Bugünlere Geldik. Zaman Zaman Tehditler Aldık, Bizi Çekemeyenler Tarafından Haksız Eleştirilere Maruz Kaldık.

‘Halkımızın Gözü Ve Kulağı Olmak, Yalnızca Dürüst Ve Objektif Gazetecilik Yapmak İçin Gayret Gösterdik.‘Haber Artı Hayat’ Bilinciyle Vazifemizi İcra Ederken, Bize Sadece Kapılarının Değil, Gönüllerinin Kapılarını Da Açan Mukaddes Diyarbakır İlimiz Halkına Da En Kalbi Duygularımızla Teşekkürlerimizi İletmek İstiyoruz.Basın Ahlak İlkeleri Etiği’ne Bağlı Kalarak, Bundan Sonra Da Habercilik Ve Yayıncılık Anlayışımızı Aynı Çizgide Sürdüreceğiz. Birilerinin Keyfi Olsun Diye, Kimseye Leke Sürmeye, Önünü Kesmeye Çalışmadık.  Allah Resulü Sevgili Peygamerimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) ‘Kolaylaştırınız Güçleştirmeyiniz Müjdeleyiniz Nefret Ettirmeyiniz’ Hadis-İ Şerif’i Doğrultusunda, Hareket Ettik.Bu Vesileyle, Kalbi Korlaşmış, Yürekleri Nasır Tutmuş Kimseleri De, Bir Kez Daha ‘Aklı Selim’ İle Düşünmeye Ve Hareket Etmeye Davet Ediyoruz.Elbette Bu Yolculukta, Yine Bizlere İftira Atmak İsteyenler, Çekemeyenler, Mesnetsiz İddialarla Bizleri Yıpratmak İsteyenler Olacaktır.Ama Bizler Bugüne Kadar Olduğu Gibi, Bundan Sonra Da, Haklı’nın Yanında Olmaya Devam Edeceğiz. Kim Ne Yaparsa, Kendine Yapar.Allah’ın İzniyle, Bütün Mesai Arkadaşlarımız Ve Mukaddes Kentimizde Yaşayan Bütün Halkımızla Beraber, Hep Daha İyiyeVe Güzele Ulaşmanın Mücadelesini, Omuz Omuza Vereceğiz.Yolu Sevgiden Geçen Herkesle, Bir Gün Mutlaka Buluşmak Dileğiyle’. Haberdiyarbakir.Org Ailesi.

Anahtar Kelimeler:
  • 17
    SEVDİM
  • 22
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 8
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sur İlçe Nüfus Müdürlüğünden Rekor BaşarıÖnceki Haber

Sur İlçe Nüfus Müdürlüğünden Rekor Başar...

Tersane İstanbul Projesi,İstanbul’un Değerini ArttıracakSonraki Haber

Tersane İstanbul Projesi,İstanbul’un Değ...

Yorum Yazın

Reklam Alnı