Sıcak Yürekler Derneğinden Geniş Katılımlı İftar Yemeği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sıcak Yürekler Derneğinden Geniş Katılımlı İftar Yemeği
Abone ol
Sıcak Yürekler Derneği Başkanı, İş Kadını Ve Aynı Zamanda Kanaat Önderi Zekiye Allah Verdi, Oldukça Geniş Bir Katılımın Yaşandığı İftar Yemeği Verdi.

Haber Muhabiri  Ali Şeran // Nusret Bilgiç (Özel Haberi)

Bugüne kadar birçok defalar sosyal sorumluluk projelerinde yer alan, kan davalarının sulh ile sonuçlanması ve gerginliklerin, kavgaların kan davasına dönüşmemesi hususunda çaba sarf etmiş olan Zekiye Allahverdi, bu kapsamda hayır hasenat içerikli çalışmalarına devam ediyor. Kendi çiftliğinde iftar yemeği veren Sıcak Yürekler Derneği Başkanı, kanaat önderi Zekiye Allahverdi’nin iftar yemeğine, siyasiler, kanaat önderleri, muhtelif Sivil Toplum Kuruluşlarının yöneticileri, vatandaşlar ve basın yayın kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Ak Parti, Halka Hizmet Hareketi Olarak, Yoluna Devam Etmekte

Adalet ve Kalkınma partisi (AK parti) saflarında senelerden beridir mücadele eden, Sıcak Yürekler Derneği’nde mağdur ailelere yardımlarda bulunan iş kadını ve kanaat önderi Zekiye Allahverdi, katılımın bir hayli yoğun olduğu iftar davetinde misafirlerini kapıda karşıladı ve konuklarıyla ayrı ayrı ilgilenerek, örnek bir ev sahipliği sergiledi. AK parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halis Bilen, Bağlar Belediye Başkan Adayı Bedirhan Akyol, Yenişehir Belediye Başkan Adayı Muhammed Asena, AK partili yöneticiler iftar davetine katıldı.

Ayrıca, kanaat önderleri, STK temsilcileri, Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Baş Yazarı Ayşegül Çepik ve kalabalık bir vatandaş topluluğunun yanı sıra, ilçelerden yoğun bir katılım olan iftar davetinde, siyasetçiler ile halk buluşması gerçekleşti. İftar sonrası yapılan istişarelerde, AK parti ve İlçe Belediye Başkan Adayları, vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek, projeleri hakkında detaylı bilgiler sundular.

AK parti Diyarbakır Milletvekili Kepoğlu, Adalet ve Kalkınma partisinin ‘Halka Hizmet Hareketi’ olduğunu ve kurulduğundan bu yana, ‘Eser Siyaseti’ ile, birçok devasa projeyi gerçekleştirdiğine dikkati çekerek, şunları söyledi: ‘Halkımızın bağrından çıkmış bir hareket olmanın gururunu yaşıyoruz. Cumhurbaşkanımız ve AK parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın farklı platformlarda sık sık dile getirdiği gibi, bizler halkımızın efendisi değil, hizmetkârıyız. AK partinin 22 yıllık iktidarında, Sağlık, Ulaşım, Eğitim, Teknoloji, Spor, Enerji, Turizm, Sanayi, Savunma ve birçok farklı konuda, başarılı ve devasa projeleri gerçekleştirdik’.

Diyarbakır, ‘Ak Belediyecilik’ İle Tanışacak

AK parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halis Bilen ise, Diyarbakır’ın bu Yerel Seçimlerde, ‘AK Belediyecilik’ ile tanışacağını belirterek, şunları söyledi: ‘1 Nisan sabahı, Diyarbakır, Bölgemiz ve ülkemiz, yeni bir döneme tanıklık edecek. Sayın Cumhurbaşkanımızın geçtiğimiz yıl bu zamanlar kamuoyuyla paylaştığı "Türkiye Yüzyılı Projesi’ni’, sürdürebilirlik, kalkınma, huzur, istikrar, istikbal, iletişim, değerler, başarı, dijital, bilim, barış, verimlilik, üretim ve Haklının yüzyılı olarak ifade etmişti.

Bizler de Büyükşehir, İl ve İlçe Belediye Başkan Adayları olarak, bu devasa hedefler doğrultusunda, Diyarbakır ilimiz ve bağlı ilçelerine, en üst düzeyde Belediyecilik hizmetlerini, olabildiğince en kısa zaman diliminde kazandırarak, vatandaşlarımızı, AK Belediyecilik farkıyla tanıştırmak için, hedeflerimize kilitlenmiş bulunmaktayız. Adanmışlık ruhuyla çıktığımız bu kutlu yolculukta, vatandaşlarımızla güç ve gönül birlikteliği yaparak, halkımızı ve kentimizi, hak ettiği Belediyecilik hizmetleriyle buluşturabilmek için, kollarımızı sıvadık.

Mekke, Medine ve Kudüs’ten sonra, 5. Haremi Şerif unvanını taşıyan, Peygamberler, Sahabeler ve Evliyalar kenti, Mukaddes Diyarbakır şehrimiz ve kadirşinas halkımıza hizmet sunmak, bir onur vesilesidir. Hükümetimiz ile koordinasyon halinde gerçekleştireceğimiz projelerimiz ile, halkımız hak ettiği hizmetler zincirine kavuşacak’. Diyar Ay başta olmak üzere, tüm projelerimizi gerçekleştirme noktasında, İl ve İlçe Başkanlıklarımız, Gençlik Kolları, Kadın Kolları Başkanlıklarımız, teşkilat mensuplarımız ve Diyarbakır sevdalısı herkesle gönül birlikteliği yapacak, bu hizmet yürüyüşünü beraber gerçekleştireceğiz. İftarda bizleri ağırlayan Sıcak Yürekler Derneği Başkanımız Zekiye Allahverdi hanımefendinin ev sahipliğinde dava arkadaşlarımız ve kıymetli hemşerilerimiz ile buluştuk. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Paylaşma, dayanışma ve yardımlaşmanın en veciz örneklerinin yaşandığı 11 ayın sultanı Ramazan ayındayız.

Rabbim; birliğimizi, bütünlüğümüzü ve kardeşliğimizi daim kılsın,  tuttuğumuz oruçları kabul eylesin inşallah’. AK parti Bağlar Belediye Başkan Adayı Bedirhan Akyol ve Yenişehir Belediye Başkan Adayı Muhammed Asena da, kentimizin sorunlarını bildiklerini belirterek, ‘Bu sorunların kalıcı ve köklü çözümlere kavuşması noktasında, branşının uzmanı ehil insanlar ve kurumlar tarafından hazırladığımız kapsamlı projeler ile, halkımıza hizmet hususunda, mesai kavramı gözetmeksizin, var gücümüzle çaba sarf edeceğiz’ şeklinde görüşlerini ifade ettiler.

Anahtar Kelimeler:
  • 4
    SEVDİM
  • 4
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 4
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıl Dönümü Kutlu OlsunÖnceki Haber

Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıl Dönümü Kut...

Dicle Elektrik’in SCADA Sistemine Küresel Alanda Yoğun İlgiSonraki Haber

Dicle Elektrik’in SCADA Sistemine Kürese...

Yorum Yazın

Reklam Alnı