Diyarbakır Bölge Müdürlüğünde Görev Değişimi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Diyarbakır Bölge Müdürlüğünde Görev Değişimi
Abone ol
Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Diyarbakır Bölge Müdürlüğü Görevine Fotoğraf Muhabiri Süleyman Karaarslan Getirildi.

Haber Muhabiri Büşra Bilgiç

Bölgemizin ilk ve en etkili haber ajanslarından Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Diyarbakır Bölge müdürlüğünde görev değişimi gerçekleşti. 20212 Yılından, bugüne kadar birçok farklı Kademelerde başarıyla görev Yapmış olan  Fotoğraf Muhabiri Süleyman Karaarslan, Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı’ Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Bilgiç Ve Genel Müdürü Berfu İlter Tarafından 14 02 20224 Tarihi İtibari İle Görevlendirildiği Diyarbakır Bölge Müdürlüğü Görevine Başlamıştır.

Bayrak Yarışında Mücadeleye Devam

Diyarbakır Bölge Müdürlüğünü Görevini Sürdüren Savaş ve Fotoğraf Muhabiri Ali Şeran, resmi olarak Emeklilik Nedeniyle, 21.03.2024 tarihi itibarıyla, görevini Karaarslan”a Devretti. ‘Bu iş, kutsal bir iştir. Ekip olarak, bayrak yarışına çıktığımız ilk günkü heyecan ve iştiyakla, vazifemizi olabildiğince en üst düzeyde yapmaya çalışıyoruz. Bir yandan da, değişen ve sürekli gelişen teknolojiyi takip ederek, olabildiğince kurumumuza kanalize etmeye çalışıyoruz’ diyen Ali Şeran, duygularını şöyle dile getirdi: ‘Yaklaşık 4 yılı geride bıraktık. Mart ayı itibariyle bir kan değişimi yaşandı. Bayrak yarışına, tüm ekip olarak devam ediyoruz. Ajansımızın Diyarbakır Bölge Müdürlüğüne çok değerli kardeşimiz görevlendirildi. Öncelikle hayırlı olmasını temenni ediyorum’. Bu işin bir sevda işi olduğunu ve karşılığının maddiyat ile ölçülemeyeceğini belirten Ali Şeran, şöyle devam etti:

‘Allah’ın izniyle, tüm mesai arkadaşlarımla beraber, bu bayrak yarışını finale kadar devam ettireceğiz. Aramıza sürekli yeni arkadaşlar katılıyor. Kadromuz genişliyor. Hepimiz devamlı olarak, bir enformasyon devinimi içindeyiz. Çağın gereklerinin gerisinde kalmamak için, gelişen teknolojiyi, ülkemiz ve Dünya gündemini pür dikkat izliyoruz. Arkadaşlarımızın, bizlerden aldıkları bayrağı, daha yukarıya yükselterek, çalışmalarını hep gelişme, ilerleme yönünde devam ettireceklerine, tüm kalbimle inanıyorum. Bu doğrultuda, tüm ekibimizin daha başarılı olması noktasında, bizler de olabildiğince gayret göstermeyi, mesai kavramı gözetmeksizin çaba sarf etmeye devam edeceğiz. Bütün mesai arkadaşlarıma, bir kez daha başarılar diliyorum’.

Karaarslan: Aynı Heyecanla Üretmeye Devam

Hissiyatını dile getiren  Fotoğraf Muhabiri Süleyman Karaarslan ise, tam 8 yıl boyunca Haber Müdürü olarak görev yaptıktan sonra, Diyarbakır’a Bölge Müdürü olarak atanmasının, kendisi için gurur verici olduğuna dikkati çekerek, şöyle devam etti: ‘Diyarbakır Haber Müdürü olarak, arkadaşlarımızla beraber çıtayı hep biraz daha yukarıya taşımak için, çalışmaya devam ediyoruz. Birlikte mesai harcadığımız sürecin uzun bir kısmında, Haber Müdürü olarak görev yaptım. Yönetim kurulumuzun, almış olduğu son kararı ile beraber, Diyarbakır Bölge Müdürü olarak görevlendirildim. Gerek Şeran ailesi ve gerekse Ali Şeran, şehrimizin tanınan ve sevilen insanlarından. Mukaddes kentimize nasıl daha faydalı olabiliriz diye, sık sık istişareler yapıyor, görüş alış verişinde bulunuyoruz. Gerek mesleki ve gerekse kişiliğiyle bizlere örnek teşkil eden Ali Şeran’dan aldığımız bayrağı, bayrağı daha ileri taşıyabilmek noktasında, var gücümüzle çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz’. Hep beraber, son derece faydalı ve güzel işler çıkarmaya devam edeceğiz inşallah’. 

Anahtar Kelimeler:
  • 58
    SEVDİM
  • 49
    ALKIŞ
  • 4
    KOMİK
  • 23
    İNANILMAZ
  • 121
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gürsu Kurtuluş Cami Tarihi Mimarinin İzindeÖnceki Haber

Gürsu Kurtuluş Cami Tarihi Mimarinin İzi...

Valilikten Uyarı Göletlere Girmeyin!Sonraki Haber

Valilikten Uyarı Göletlere Girmeyin!

Yorum Yazın

Reklam Alnı