Gazeteci Sultan Denli Sofralarımıza Bereket Hanelerimize Saadet Diliyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gazeteci Sultan Denli Sofralarımıza Bereket Hanelerimize Saadet Diliyoruz
Abone ol
Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Bursa İl Temsilcisi Gazeteci Fotoğraf Muhabiri Sultan Denli. Mübarek Ramazan Ayı Dolayısıyla Yayınladığı Kutlama Mesajında Sağlık, Mutluluk Ve Esenlik Temennisinde Bulundu.

Haber Muhabiri Ali Şeran

Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Bursa İl Temsilcisi Gazeteci Fotoğraf Muhabiri Sultan Denli. Duygu yüklü mesajında, şunları söyledi: ‘Mübarek Ramazan ayı, 10 Mart Pazar Akşamı eda edilecek ilk sahur ile idrak edilecek olup, ruhumuzun güzel telkinler ve uyarıcı öğütlere açık olduğu, manevi duygularımızın canlılık kazandığı kutlu bir zaman dilimidir. Cenab-ı Allah’tan, sayısız güzelliklerle dolu olan rahmet ve mağfiret ayında, kalplerimizden sevgi, sofralarımızdan bereket, hanelerimizden huzur ve saadeti eksik etmemesini, tuttuğumuz oruçlar ve yaptığımız ibadetleri, Dergâhı İzzeti’nde kabul eylemesini, niyaz ediyoruz.

11 ayın sultanı Şehri Ramazan ve Kadir Gecesi hürmetine, Yüce Rabbim’den, başta vatanımız ve tüm İslam Âlemi olmak üzere, bütün dünya insanlarına huzur ve esenlikler niyaz diyoruz. Son yıllarda, orman yangınları, bulaşıcı hastalıklar, maden kazaları, depremler, sel taşkınları ve savaşlar nedeniyle, bir hayli zor günler yaşamaktayız. Sadece son deprem hadisesinde, elli beş bine yakın vatandaşımızı kaybettik. Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Bursa İl Temsilcisi Gazeteci Fotoğraf Muhabiri Sultan Denli. Her türlü zorluk ve sıkıntıların, ancak ve ancak, Cenab-ı Allah’ın izni ve yardımıyla aşılabileceği hususunu, hayatımızın merkezine yerleştirerek, her şart ve koşulda, Rabbimiz’in Rızası’na ulaşabilmeyi, niyaz etmeliyiz. Umudumuz ve direncimizi kaybetmeksizin, gerekli tedbirleri olabildiğince aldıktan sonra sabır, sebat, azim ve tevekkül değerlerine sarılarak, kayıtsız ve şartsız; İlahi İrade’ye teslim olacağız.

Ramazan aynın rahmet ikliminden azami derecede istifade ederek geçmişimize yönelik bir vicdan muhasebesi yaparak, hatalarımızla yüzleşecek, tefekkür, tezekkür ve ibadetlerle, Şanı En Büyük Ve En Yüce Olan Rabbimiz’in merhametine iltica edeceğiz. Bu minval üzere, Mübarek Ramazan Ayını en halisane duygularımızla kutluyor, halkımız ve bütün İslam dünyasına, sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler nasip eylemesini, Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz’.

Anahtar Kelimeler:
  • 256
    SEVDİM
  • 266
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 66
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sevinç Ve Gururla Ramazanı Şerif’i KarşılıyoruzÖnceki Haber

Sevinç Ve Gururla Ramazanı Şerif’i Karşı...

Ramazan-ı Şerif Bereketiyle GelirSonraki Haber

Ramazan-ı Şerif Bereketiyle Gelir

Yorum Yazın

Reklam Alnı