Bütün Hayatımız Bayram Tadında Olsun

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bütün Hayatımız Bayram Tadında Olsun
Abone ol
Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Bursa İl Temsilcisi Savaş Ve Fotoğraf Muhabiri, Gazeteci Sultan Denli, Yayınladığı Mesajda, Halkımızın Ve Tüm İslam Âlemi’nin Mübarek Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Haber Muhabiri Haberdiyarbakir.Org
Resmi Kaynak Ali Şeran

Ramazan Bayramı’nın rahmet, bereket ve sayısız Rahmani lütuflarla dolu olduğuna dikkati çeken Savaş ve Fotoğraf Muhabiri - Gazeteci Sultan Denli, mesajında hissiyatını, şöyle ifade etti: ‘Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın, İman, Kur’an ve İslam ile şereflendirsin, şeref yar eylesin. Bu günlere bizleri bir kez daha kavuşturan Cenab-ı Hakk’a ne kadar şükürler etsek azdır. En kalbi duygularımla, bütün halkımıza, hayırlı ve bereketli Bayram dileklerimizi iletiyorum. Ümmet-i Muhammed’in birlik ve beraberliğinin daim olmasına, akan mazlum ve masum kanlarının durmasına; sevgi, hoşgörü ve barışın tesisine vesile olması dileğiyle Bayramımız Mübarek olsun.

Müslüman olma ve Müslüman kalma bilincimizi tazeleyen, birlik olma irademizi canlı tutan müstesna zaman dilimleridir, Bayramlar. Yüce Rabbimiz’in ‘Müminler, ancak kardeştir’ İlahi Buyruğu’nun; en açık ve duygulu bir şekilde toplumun bütün kesimlerinde tezahür ettiği, muazzam ve harika bir Vahdet sahnesidir. Rahmet ve mağfiret mevsimi Ramazan ayını geride bırakırken, diğer taraftan da muhabbet ve kardeşlik iklimi, Bayrama ulaşmanın heyecan ve gururunu yaşamaktayız. İbadet ve iyiliklerle geçirdiğimiz Ramazanı Şerif’in kalbimiz ve hayatımıza kattığı huzur ve bereketi yudumluyoruz. Yardımlaşma ve paylaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığı kutlu bir mevsimin bayramını, hep beraber idrak ediyoruz.

Uzaktaki sevdiklerimizle, telefon ve iletişim imkânlarıyla bayramlaşacağız. Başta anne-babalarımız olmak üzere büyüklerimizin, akraba ve yakınlarımızın halini hatırını sorup, gönüllerini alacak ve Sılai Rahim yapacağız. Mazlumlar ve yetimlerin de bayram sevincini yaşamalarına katkıda bulunmaya çalışacak, ahrete irtihal eden sevdiklerimizi, dualarla yâd edeceğiz. Bütün gün ve gecelerinizin Bayram tadı ve bereketinde olması dileğiyle, kadirşinas halkımız ve bütün İslam âleminin Mübarek Ramazan Bayramı’nı en halisane duygularımla kutluyor, Yüce Rabbim’den, bir ömür boyu sağlık, mutluluk ve esenlikler niyaz ediyorum’  

Gazeteci Sultan Denli Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı
Savaş Ve Fotoğraf Muhabiri Bursa İl Temsilcisi

Anahtar Kelimeler:
  • 48
    SEVDİM
  • 57
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 22
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Borcunu Ödemeyen Aboneye Elektrik VerilmeyecekÖnceki Haber

Borcunu Ödemeyen Aboneye Elektrik Verilm...

Bayramınızı En Samimi Duygularımla KutluyorumSonraki Haber

Bayramınızı En Samimi Duygularımla Kutlu...

Yorum Yazın

Reklam Alnı