Reklamı Geç
Haberdiyarbakir.Org Reklam
Dicle Elektrik Reklam 3
Diyarbakır
DOLAR32.3407
EURO35.0951
ALTIN2239.8
BTC/USD62610.91
Online Randevu
Recep Eser

Recep Eser

Mail: [email protected]

Online Randevu

Timsahın Gözyaşları

Timsahın Gözyaşları
Dicle Elektrik Reklam 9

“Timsahın Gözyaşları” Tabirini Duymuşsunuzdur. Birileri Yalandan Ağlarsa Yada Üzülürse Hep Bu Değimi Kullanırız. Bu Konu İle İlgili Sözlükte,  Timsahlar Avlarını Hatta Yavrularını Yerken, Ağızlarını Çokça Açtıklarında, Gözlerinden Sıvı Salgılarlar Gelir. Gözyaşı Gibi Görünen Bu Sıvının Üzüntüyle Bir İlgisi Yoktur  Yani Gözyaşı DeğildirDiye Geçer. Yüce Yaratıcı Onları Böyle Yaratmıştır. Yavrusunu Yerken Ağzını Çok Açacaksın Emri Verilmiştir Kendilerine. Ağız Açıldığı Zaman Da Gözlerden Bir Tür Sıvı Geliyor. Düşünsenize Yavrusunu Yiyor, Gözünden Yaş Geliyor Ve Ağlamıyor. Ama Herkes Ağlıyor Sanıyor. Vay Be Böyle Bir Olayı Keşfetmek Kolay Değil, Ancak Bilim Ve İlim İle Olur.

İşte Bilime Ve İlime Saygı Duymanın Bir Örneği Daha. Birde İki Ayaklı Timsahlar Var. O İki Ayaklı Timsahlar İnsanların Arkasından Kalmayan Dolapları Çevirirler. Kalmayan Yalanı, İftirayı Atarlar. Bunlar Gece Ayrı, Gündüz Ayrı Telden Çalarlar. Senin Yanında Farklı Arkanda Çok Farklıdırlar. Böyle Yapmalarının En Büyük  Nedeni Kendilerine Rakip Olarak Gördüklerini Kıskanmaları, Onları Çekememeleridir. Kendi Beceriksizlikleri, Kabiliyetsizliklerini, İşe Yazamadıklarını Başkalarının Üzerine Atıp Prim Sağlamak Bunların En Kolay Yaptığı İştir. Hatta Bunlar Bu İşi Yaşamlarının Doğal Alkışı İçinde Görürler. Acıktıklarında Yemek Gibi, Susadıklarında Su İçmek Gibi, Nefes Almak Gibi. Hatta Öyle Ki Bu Yaptıklarını Kendi Aralarında Konuşur, Kahkahalar Atıp Eğlendiklerini Sanırlar. Çünkü Bunların Eğlence Anlayışları Budur. Hatta Bu Konuda Kendi Aralarında Rekabete Girerler.

Ben Daha Çok İftira Attım. Bir Dahaki Sefere Benim Daha Çok Yalan Söylemem Lazım. Bu Konular Üzerinde Daha Çok Çalışmalıyım. En Yalancı, En İftiracı Ben Olmalıyım. Bunlara Maruz Kalan Kişinin Başına Bir Şey Geldiği Zaman İse Bu Defa Başka Bir Yarış Başlar Aralarında. Tıpkı Timsahlar Gibi Daha Çok Ağlama, Daha Fazla Gözyaşı Dökme Yarışı. Ben Hepsinden Daha Çok Gözyaşı Dökmeliyim. Daha Çok Ağlamalı, Daha Çok Ses Çıkarmalıyım. Herkes Benim Daha Çok Üzüldüğümü Görmeli. Ve En Son İçlerindeki Sesi Dışarı Vururlar. Bu Konuda Üzerime Kimseyi Tanımam. Bu Konuda En Büyük Benim Ulan.Timsahın Gözyaşları; Bu Deyimi İlk Olarak İki Ayaklı Timsahlar İçin Kullanan Kim İse Çok Büyük Bir Gözlemciymiş. Son Olarak; Gerçek Timsahlar İle İki Ayaklı Timsahlar Arasındaki Fark İse; Gerçek Timsahlar Çok Tatlı Çok Sevimliler. İki Ayaklı Olanlar İse Bir O Kadar Sevimsiz, İtici Ve Alçaktırlar.

Recep Eser Haberdiyarbakir.Org // Columnist
İletişimhaberdiyarbakir.org@gmail.com

Dicle Elektrik Reklam 8

Yorum Yazın

Online Randevu
Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar