Reklamı Geç
Reklam
Diyarbakır
DOLAR32.5375
EURO35.0103
ALTIN2436.2
BTC/USD63646.88
Reklam Alnı
Ayşegül Çepik

Ayşegül Çepik

Mail: [email protected]

Reklam Alnı

Sofralarımıza Bereket Hanelerimize Saadet Diliyoruz

Sofralarımıza Bereket Hanelerimize Saadet Diliyoruz

Ayşegül Çepik
Haberdiyarbakir.Org  //  Columnist
İletişim  haberdiyarbakir.org@gmail.com

Sağlık, Mutluluk Ve Esenlik Temennisinde ‘Mübarek Ramazan Ayı, Bu Gece Yapacağımız İlk Sahur İle İdrak Edilecek Olup, Ruhumuzun Güzel Telkinler Ve Uyarıcı Öğütlere Açık Olduğu, Manevi Duygularımızın Canlılık Kazandığı Kutlu Bir Aydır. Cenab-I Allah’tan, Sayısız Güzelliklerle Dolu Olan Bu Rahmet Ve Mağfiret Ayında, Kalplerimizden Sevgi, Sofralarımızdan Bereket, Hanelerimizden Huzur Ve Saadeti Eksik Etmemesini, Tuttuğumuz Oruçlar Ve Yaptığımız İbadetleri, Dergâhı İzzeti’nde Kabul Eylemesini, Niyaz Ediyoruz.

On Bir Ayın Sultanı Şehri Ramazan Ve Kadir Gecesi Hürmetine, Yüce Rabbim’den, Başta Halkımız Ve Tüm İslam Âlemi Olmak Üzere, Bütün Dünya İnsanlarına Huzur Ve Esenlikler Niyaz Diyoruz. Son Yıllarda, Orman Yangınları, Bulaşıcı Hastalıklar, Maden Kazaları, Depremler, Sel Taşkınları Ve Savaşlar Nedeniyle, Bir Hayli Zor Günler Yaşamaktayız. Sadece Son Deprem Hadisesinde, Elli Binden Fazla Vatandaşımızı Kaybettik. Her Türlü Zorluk Ve Sıkıntıların, Ancak Ve Ancak, Cenab-I Allah’ın İzni Ve Yardımıyla Aşılabileceği Hususunu, Hayatımızın Merkezine Yerleştirerek, Her Şart Ve Koşulda, Rabbimiz’in Rızasına Ulaşabilmeyi, Niyaz Etmeliyiz.

Umudumuz Ve Direncimizi Kaybetmeksizin, Gerekli Tedbirleri Olabildiğince Aldıktan Sonra Sabır, Sebat, Azim Ve Tevekkül Değerlerine Sarılarak, Kayıtsız Ve Şartsız, İlahi İradeye Teslim Olacağız. Ramazan Aynın Rahmet İkliminden Azami Derecede İstifade Ederek Geçmişimize Yönelik Bir Vicdan Muhasebesi Yaparak, Hatalarımızla Yüzleşerek, Tefekkür, Tezekkür Ve İbadetlerle, Şanı En Büyük Ve En Yüce Olan Rabbimiz’in Merhametine İltica Etmeliyiz. Bu Minval Üzere, Mübarek Ramazan Ayını En Halisane Duygularımızla Kutluyor, Halkımız Ve Bütün İslam Dünyasına, Sağlık, Mutluluk Ve Huzur Dolu Günler Nasip Eylemesini, Cenabı Allah’tan Niyaz Ediyoruz’. 

Yorum Yazın

Reklam Alnı
Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar