Reklamı Geç
Reklam
Diyarbakır
DOLAR32.5075
EURO34.9401
ALTIN2439.6
BTC/USD63485.14
Reklam Alnı
Recep Eser

Recep Eser

Mail: [email protected]

Reklam Alnı

Sizi Gidi Deve Kuşları Sizi

Sizi Gidi Deve Kuşları Sizi

Recep Eser
Haberdiyarbakir.Org 
// Columnist
İletişimhaberdiyarbakir.org@gmail.com

Deve Kuşlarını Çok Severim. Çok Tatlı Hayvanlar. Gerçi Bütün Hayvanlar Tatlı Ama Deve Kuşlarının Ayrı Bir Tatlılığı Var Bende. Boyları, Gözleri, Bacakları Aylak Aylak Etrafa Bakmaları, Koşarken O Komik Halleri Ve Daha Neler Neler. Hele O Kafasını Kuma Sokarak Kendi Bir Şey Görmediği İçin Kimsenin Kendisini Görmediğini Sanması Komik Hallerine Komiklik Katıyor. Bir Bilgi “İnanışlara Göre Devekuşu, Bir Tehlikeyle Karşılaştığı Zaman, Düşmanını Görmemek İçin Başını Kuma Gömermiş ”Bu Kuşları Ne Kadar Seviyorsam Da Onları Taklit Edenlerden İse O Kadar Nefret Ediyorum.  Çünkü Onlar Yalnızca Bu Hayvanların Kafalarını Kuma Sokma Görevini Yapıyorlar. Başka Bir Meziyetleri Yok Anlayacağımız.

Düşünsenize Bunlar Her Haltı Yiyorlar.  Yalanlar Dolanlar Yaşam Tarzları Olmuş. İnsanlar Arasında Dedikodu Yapıyorlar. İftiralar Atıyorlar. İnsanların Ekmeği İle Oynuyorlar. Her Türlü Hırsızlığı Yapıyorlar. Hatta Hırsızla İşbirliği Yapıp Hırsıza Yol Gösteriyorlar. İnsanların Makamlarına Göz Dikerler. İnsanların Dişiyle Tırnağıyla Geldiği O Makamlara Gelmek İçin Her Türlü Pisliği Kendilerine Mubah Sayıyorlar. İnsanların Alın Terleri İle Kazandıkları Paralarla Zar Zor Aldıkları Ev, Araba Vb. Gibi Metalar İçin “Çalmıştır, Çırpmıştır” Yakışmaları Yapar Ama Uçuk Saçık Paralarlar Kendi Aldıkları Metaları Helal Yoldan Almışlar Gibi Caka Satarlar.

Milletin Namusuna Göz Dikerler. Çok Rahat Bir Şekilde Çamur At İzi Kalsın Politikası Güderler. Bunlar İçin Kalmayan Dedikoduları Yaparlar. İnsanların Yaptıkları Küçük Hataları İle Sürekli Ayıplayıp, Çok Daha Büyüklerini Bilerek Yaparlar. Sonra Da Hiçbir Şey Yapmamış Gibi Yüzsüz Yüzsüz Ortada Gezerler. Akşama Kadar Onun Bunun Peşinde El Pençe Divan Durur. Çıkarları İçin Kalmayan İnsanları Devreye Sokar. Yağ Çekmekten Adeta Dileri Nasır Tutar. Sonrada “Zerrece Tamahım Yoktur Şu Dünyanın Varına Rızkımı Veren Hüdadır Kula Minnet Eylemem.” Diye Yüksek Sesle Söylenip Dururlar. İşte Bunlar Devekuşları Gibi Kafayı Kuma Sokup Kimseyi Görmeyince, Kimsenin De Kendilerini Görmediğini Sanırlar. Yav Başın Kıçın Her Yerin Dışarıda Dışarı Da. Millet Görüyor Sen Kendini Kandırırsın Ancak. Ha “Sizi Gidi Deve Kuşları Sizi” Sizler Deve Kuşları Rolunü Oynuyorsunuz Ama Asla Ve Asla O Mübarek Kuşlar Gibi Tatlı Da Değilsiniz.

Yorum Yazın

Reklam Alnı
Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar