Reklamı Geç
Haberdiyarbakir.Org Reklam
Dicle Elektrik Reklam 3
Diyarbakır
DOLAR32.3163
EURO35.1293
ALTIN2293.3
BTC/USD70817.65
Reklam Alnı
Ali Şeran War And Photo Reporter

Ali Şeran War And Photo Reporter

Mail: [email protected]

Reklam Alnı

Sevinç Ve Gururla Ramazanı Şerif’i Karşılıyoruz

Sevinç Ve Gururla Ramazanı Şerif’i Karşılıyoruz
Dicle Elektrik Reklam 9

Ali Şeran // War And Photo Reporter
İletişimhaberdiyarbakir.org@gmail.com

‘İslam âleminin özlemle beklediği mübarek Ramazan-ı Şerif'e, bu gece kalkacağımız ilk sahurla ulaşmış bulunmaktayız’ ‘Rabbimiz’in lütuf ve ikramlarıyla, Rahmet, Bereket ve Mağfiret mevsimi Ramazan ayına, bir kez daha kavuşmanın sevinç ve heyecanını yaşıyoruz. Bizleri yeniden bu mübarek zamana kavuşturduğu için Cenab-ı Allah’a, ne kadar şükürler etsek azdır. Şifa ve rahmet ayı Ramazan’ın gönüllerimize ferahlık ve huzur, hanelerimize bereket ve sürur, vatanımız ve bütün İslâm âlemine hayırlar getirmesini niyaz ediyoruz.

Bedenimiz ve ruhumuzu terbiye edeceğimiz Ramazan Ayında, yetimleri, öksüzleri, yaşlıları, komşularımız ve akrabalarımızı daha fazla hatırlayacağız. Depremzede vatandaşlarımızla iftar yapmanın hazzını yaşayacağız. Aynı sofranın etrafında buluşacağımız bu günlerimizin her daim güzelliklere, birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olmasını temenni ediyoruz. Sahur, oruç, iftar, teravih ve mukabelesiyle hayatımıza sayısız güzellikler katan Ramazan ayı, kalplerimiz, evlerimiz ve bütün yeryüzünde eşsiz bir manevi atmosfer oluşturmaktadır. Bu ayda ifa edilen zekât, fitre, ikram, infak ve sadakalarla, Müslümanlar arasında paylaşma ve dayanışma bilinci güçlenirken, kardeşlik ve dostluk duyguları daha da pekişmektedir.

Diğer yandan merhamet, sekinet ve bereketin yeryüzüne sağanak misali yağdığı Ramazan ayı, bizi hayatın gündelik meşgalelerinden bir nebze olsun uzaklaştırıp, iç dünyamıza yöneltmekte, bizlere sabır, şükür, kanaat ve en önemlisi de; İlahi Takdir’e teslimiyet hususunda güçlü bir irade eğitimi sağlamaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, saygıdeğer halkımız ve bütün İslam Âlemi’nin mübarek Ramazan Ayını en halisane duygularımızla kutluyor, bu müstesna günlerin, beraberinde sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler getirmesini, Cenabı Allah’tan niyaz ediyoruz’.

Dicle Elektrik Reklam 8

Yorum Yazın

Reklam Alnı
Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar