Reklamı Geç
Reklam
Diyarbakır
DOLAR32.3399
EURO34.8616
ALTIN2386.1
BTC/USD61482.61
Reklam Alnı
Ayşegül Çepik

Ayşegül Çepik

Mail: [email protected]

Reklam Alnı

Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun

Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun

Ayşegül Çepik
Haberdiyarbakir.Org
// Columnist
İletişim haberdiyarbakir.org@gmail.com

“Bayramlar, Milletçe Birlik Ve Beraberliğin, Dayanışmanın En Güzel Örneğinin Yaşandığı Müstesna Günlerdir. Milli Ve Manevi Değerlerimize Sahip Çıkarak, Hayatımıza Sevgi, Saygı, Dayanışma Ve Hoşgörü Duygularını Egemen Kıldığımız Sürece, Daha Güzel Günlere Hep Birlikte Ulaşacağımıza İnanıyorum. İlimizde Ve Ülkemizde Oluşan Kardeşlik Hukuku, Barış İklimi İle Birlikte Huzur Ve Güvenin Anlamlı Kıldığı Bu Güzel Tabloyu ,Hep Beraber Muhafaza Etmeli Ve Geleceğe Hep Birlikte Taşımalıyız. 

Hedefimiz; Huzur Ve Güven Ortamında, İlimizin Ve Ülkemizin Bulunduğu Yerden Daha İleriye Götürmek, Hizmetin En Güzeline Layık Olan Değerli Halkımıza Da Daha İyi Bir Yaşam Kalitesi Sunacak Ortamı Hazırlamak Ve Vatandaşlarımızın Yaşam Standartlarını Yükseltmektir. El Ele Ve Gönül Gönülle Bu Hedefe Doğru Yürümek En Önemli Gücümüzdür. Bu Süreçte, Halkımızın Katkı Ve Desteğini Esirgemeyeceğine Olan İnancım Da Tamdır. Hoşgörü Ve Kardeşlik Duyguları İçerisinde, Tüm Hemşerilerimizin Ramazan Bayramını Tebrik Eder, Sağlık, Huzur Ve Mutluluklar Dileriz.

Makale Yorumları

  • Saadet12-05-2021 14:38

    Başarılarınızın Devamını Diliyorum Her Zaman Ki Gibi Çok Güzel Bir Yazı..

  • Evin Kupik12-05-2021 13:48

    Bayramlar Birlik Ve Beraberlik İçerisinde Yer Alır. Tüm Milletimin Ramazan Bayramını Kutlar Sağlık Mutluluk Ve Huzurla İyi Bayramlar Herkese..

  • Meryem Yaman12-05-2021 13:25

    O Kadar Mükemmelsin Ki Hayranım Size İyi Bayramlar

Yorum Yazın

Reklam Alnı
Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar