Reklamı Geç
Haberdiyarbakir.Org Reklam
Dicle Elektrik Reklam 3
Diyarbakır
DOLAR32.34
EURO35.1796
ALTIN2239.9
BTC/USD65400.98
Online Randevu
Dr.Öğr.Üyesi Berfu İlter

Dr.Öğr.Üyesi Berfu İlter

Mail: [email protected]

Online Randevu

Kurban Bayramınız Kutlu Olsun

Kurban Bayramınız Kutlu Olsun
Dicle Elektrik Reklam 9

“Bayramlar; Dostluk Ve Kardeşlik Duygularının Canlandığı,Yardımlaşma Ve Dayanışma  Geleneğinin Yaşatıldığı,  Birlik Ve Beraberlik Bilincinin Ön Plana Çıkartılarak Toplumsal Barışın Tesis Edildiği Manevi Günlerdir. Paylaşmanın, Kardeşliğin Ve İnsan Olmanın Erdemini Hissettiğimiz Bu Müstesna Günlerin, Bizi Biz Yapan Ortak Değerlerimizde Buluşmaya Ve Milletçe Bütün Kırgınlıkları Ve Dargınlıkları Bir Kenara Bırakarak Kardeşçe Ve Sevgiyle Kucaklaşmalıyız.

Büyük Bir Millet Olma Şuuru İçerisinde; Barış Ve Huzur İklimimizi, Kardeşlik Hukukumuzu Bozmaya Çalışan Şer Odaklarına Karşı Birlik Ve Beraberliğimizi Daha da Güçlendirmeliyiz. Bu Anlamı Günde, Aziz Şehitlerimizin Ve Kahraman Gazilerimizin Bizlere Kutsal Bir Emaneti Olan Yakınları, Eşleri, Çocukları, Yaşlı Ana Ve Babaları Asla Yalnız Kalmayacaktır. HemDevletimizin Hem de Milletimizin Kolları Onları Daima Şefkatle Saracaktır.

Hedefimiz; Huzur Ve Güven İkliminde ülkemizi Bulunduğu Yerden Daha İleriye Götürmek, Hizmetin En Güzeline Layık Olan Değerli  Halkımıza da Daha İyi Bir Yaşam Kalitesi Sunacak Hizmetler Üretmektir. Hoşgörü Duyguları İle Birbirine Kenetlenen,Kardeşlik Ve Yardımlaşmanın Eşsiz Hazzı İle Tek Yürek Olan Değerli Hemşerilerimin, Kurban Bayramını Tebrik Ederim, Ülkemize Ve Tüm İnsanlığa Barış,Huzur Ve Mutluluk Getirmesini Dilerim.”

Berfu İlter // Haberdiyarbakir.Org 
Board Of Directors Chairman

İletişim:  
haberdiyarbakir.org@gmail.com

Dicle Elektrik Reklam 8

Yorum Yazın

Online Randevu
Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar