Reklamı Geç
Haberdiyarbakir.Org Reklam
Dicle Elektrik Reklam 3
Diyarbakır
DOLAR32.3392
EURO35.1154
ALTIN2235.1
BTC/USD63605.13
Online Randevu
Recep Eser

Recep Eser

Mail: [email protected]

Online Randevu

Kel Ölür Sırma Saçlı Olur Kör Ölür Badem Gözlü Olur

Kel Ölür Sırma Saçlı Olur Kör Ölür Badem Gözlü Olur
Dicle Elektrik Reklam 9

Recep Eser
Haberdiyarbakir.Org // Columnist
İletişim haberdiyarbakir.org@gmail.com

Büyükler Ne Demişse Çok Doğru Demişler. Durup Dururken Dememişler Zaten. Yılların Yaşanmışlığı Ve Tecrübesi Vardır Söylediklerinde. Tıpkı Bu Sözde Olduğu Gibi. Kişi Bu Dünyada Ne Yaparsa Yapsın Yaranamaz Bazılarına. Sever,  Değer Verir, Saygı Duyar, Karşısındakini Kırmamak İçin Elinden Geleni Yapar.  Karşındakiler Onu He Hep Hor Görür, Hep Küçümser, Hep Kötüler, Sağda Solda Hep Aleyhinde Konuşur, Anlatır, Yazar Çizer. Onu Hep Değersiz Hale Getirmeye Çalışır. Ama Bilmezler Ki Zamanla Değersizleşen Kendileridir.  Buna O Kadar Çok Şahit Oldum Ki Anlatamam. Ne Zaman Ki Kişi Ölüp Gider Yada Bir Şekilde Kaybedilir, O Zaman Ardından Atıp Tutanlar Herkesten Fazla Methiyeler Dizmeye Başlar. Ah Ah Öyle İyi Bir İnsandı Ki Karıncayı Dahi İncitmezdi. Yav Her Seferinde Ne Kadar Kötü Olduğunu Birçok Yerde Söyleyen Sizlerdiniz. Ne Zaman Böyle İyi Oldu?Ah Ah Bir Boyu Vardı Fidan Gibi. Benim Bildiği 1.60’tı Boyu. Hangi Fidandan Bahsediyorsun? Bir Gözü Vardı Bademi Desek, Zeytin Mi Desek Bakmaya Kıyamazdık.

Ulan 3 Numara Gözlük Takıyordu. Nasıl Göz Bu? Pırlanta Gibi Bir Kalbi Vardı. Deli Olacağım Şimdi. Kalbinin Ne Kadar Fesat Olduğunu Her Defasında Söyleyen Sizler Değimliydiniz? Çok Cömertti Biliyor Musunuz. Elinde Avucunda Ne Varsa Fakir Fukaraya Dağıtırdı. Ala Ala Hani Cimrinin Tekiydi. Hani Size Bir Şey Harcamazdı. Hani Bütün Kazandığını Karılarla/Erkeklerle Yiyiyordu? Yaşadığında Hiçbir Zaman Hiçbir Yerde Cömert Olduğundan Bahsetmediniz. Çok Çalışkandı Çok. Karıncalar Halt Etmişti Çalışkanlığının Yanında.Ya Arkadaşım, Her Fırsatta Çalışmıyor, Tembelin Teki, Biz Olmazsak Bir Bardak Su Bile İçmeye Acizin Tekidir Diyen Siz Değimliydiniz.  Birdenbire Nasıl Çalışkan Oldu?

Ağzından Bir Gün Yalan Kelime Çıkmadı. Her Daim Doğruyu Söylerdi. Sen Aklımı Koru. Yav Daha Düne Kadar Yalancının Teki. Ağzından Doğru Kelime Çıkmaz Diyenler Nasıl Olurda Simdi Bunları Söyle.  Çok Namuslu İdi. Yolda Yürürken Başını Kaldırmazdı. Ulan Namussuzun Teki Olduğunu Her Fırsatta Dile Getirip, Düşüp Kalktığı Karıların/Erkeklerin Sayısının Belli Olmadığını Diyen Ben Miydim? Yıllarca Böyle Diye Diye, Anaya, Babaya, Kardeşe, Arkadaşa, Evlada Düşman Ettiniz Birbirlerini. Hayatta İken Kıymet Bilmeyenler, Öldükten Sonra Yada Bir Şekilde Kaybedildikten Sonra Adı Geçince, Yada Arada Akla Gelince Başlarlar Timsah Gözyaşlarını Dökmeye. Şimdilik Bu Kadar Yeter. Anlayan Sevdiğinin Kıymetini Bilsin. Toprak Aldığını Geri Vermiyor.

Dicle Elektrik Reklam 8

Yorum Yazın

Online Randevu
Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar