Reklamı Geç
Reklam
Diyarbakır
DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5
BTC/USD63301.463
Reklam Alnı
Ali Şeran War And Photo Reporter

Ali Şeran War And Photo Reporter

Mail: [email protected]

Reklam Alnı

Harika Doktor Aydın Ilgın "a Harika Bir Teşekkür

Harika Doktor Aydın Ilgın "a Harika Bir Teşekkür

Ali Şeran // War And Photo Reporter
Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı
İletişim haberdiyarbakir.org@gmail.com

İlimiz Dyarbakır"da Uzun Yılardır Kadın Doğum Uzman Olarak Özle Bir Hastane De Görev Yapan Kıymetli Abim Aydın Ilgına Teşekkürle Başlamak İstedim. Evet Kadın Doğum Uzman Doktor Aydın Ilgın Yaklaşık 12 Yıldır Diyarbakır”da Mesleğini İcra Ediyor Mesleğinde Bir Çok Başarıya İmza Atmış Bir Kişilik Ve Tabi Unutmamak Lazım Kurduğu Başarılı Ekip Ruhuyla Geleceğe Umutla Bakan Anne Ve Babalara Işık Oluyorlar. Hayatta Ki Mucizelerimden Biri De Kadın Doğum Uzmanı Aydın Ilgın İle Tanışmak Oldu O Kadar Nazik O Kadar Mütevazi Bir Doktor Ki Kelimeler Kifayetsiz Kalır. Sorularınızın Hiçbirini Cevapsız Bırakmayan Muayene Sonrasında Yüzünüzde Kocaman Bir Tebessümle Çıkmanızı Sağlayan Bir Doktor Ne Desek Az Kalır İyi Ki Tanımışım...

Korkuyla Ve Endişe İle Gelen Hastalar Muayeneden Gönül Rahatlığıyla Ve Huzurla Çıkmanızı Sağlayan Can Doktorunuz Her Şey İçin Çok Teşekkür Etmek Az Kalır Diye Düşünüyorum Ziyaretler Esnasında Hastalarla Görüşme imkanı Oldu Sohbet Tadında Öyle Beyefendi Öyle Düzgün Bir Kişilik Ki Aydın Ilgını Tanıdığımız İçin Çok Şanslıyız Diyen Hasta Ve Yakınları Bu Samimi Duygularla Heyecanlarını Dile Getiriyorlar Ekip Dedik Eve Ekip Ruhu İle Geceli Ve Gündüzlü İletişimle Hastayı Yakından Takip Etmesi Takdire Şayandır Bu Kadar Harika Bir Doktora Sahip Olduğu İçin Diyarbakır Ve Bölge Kendini Mutlu Hissetmeli. Aydın Ilgın "A Ve Ekibine Asla Yeterince Teşekkür Etmiş Olmayacağız. Ama Yine De Teşekkür Etmeyi Deneyerek, Her Şey İçin Teşekkür Ediyoruz Seni Bize Hayırlı Evlat Olarak Kazandıran Anne Ve Babana En Derin Hürmetlerimiz İle.

Evet Ne Kadar Anlatsak Ve Yazsak Sayfalar Yetmez Kısa Ve Öz Olmalı Ben Gazeteci Savaş Ve Fotoğraf Muhabiri Ve Fotoğraf Eğitmeni Ali Şeran Olarak Aydın Ilgın "a Ve Çalışma Arkadaşlarına Teşekkürü Bir Borç Bilerek Başta Kadın Doğum Uzmanı Aydın Ilgın Ve Ekip Arkadaşları Mehtap Baykul, Nedim Bozaroğlu, Aliş Laçin, Melek Orak, Raziye Fidan , Figen Güran Makbule Kuçun, Neriman Karadağ , Şafak Yakışan , Nursemin Öztürk, Helin Aydın, Aliye Nur Öncü, Sebah Baran, Cemile Ersan, Ayşe Ekinci, Mehmet Altay, Fatma Balta, Öznur Birkan, Türkan Alan, Kübra Öztürk, Gamze Gül ve Kan Alma Birim Sorumlusu Yasemin Tunçel Hanıma En Derin Hürmetlerle Teşekkür Ve Güzelliklerle Her Şey Hayatınız Boyunca Gönlünüzce Olsun Güzel İnsanlar Bir Teşekkürüde Özel Hastanenin Hasta Hakları Yetkilisi Mehtap Baykul Hanıma ve  Ayakta Hasta Danışmanı Nurdan Ay"a Tedavi Süresince Bizleri Yanlız Bırakmadı Emeği Geçen Herkesten ve Adlarını Yazamadıklarımıza Teşekkürlerle Allah Razı Olsun Diyoruz.

Yazıma Son Verirken Kadın Doğum Uzmanı Doktor Aydın Ilgına Ve Çalışma Arkadaşlarına Canlı Duygularını Dile Getiren Hasta Ve Yakınlarının Duygu Yüklü Sözlerine Yer Vermek İsterim. Mutluluğunuzun Bir Parçası Olduğunuz İçin Kıvanç Duyduğumuzu Bilmenizi İsteriz. Bizim İçin Yaptıkların Her Zaman Çok Fazlaydı Keşke Biz De Sana Daha Fazla Teşekkür Etmiş Olsaydık. Sadece Teşekkür Etmek Minnetimi Göstermeye Yeterli Olmuyor Ettiğimiz Teşekkürün Bir Teşekkürden Çok Daha Fazlası Olduğunu Bilmeniz Dileğiyle. Siz Ve Çalışma Arkadaşlarınız Bizim İçin Zamanı Aşabilen Son Derece Değerli Ve Özelsiniz. Böylesi Yüce Gönüllü Olduğunuz İçin Sana Ve Çalışma Arkadaşlarına Çok Teşekkür Ediyorum Tüm Kalbimizle Sana Teşekkürlerimizi İletiyoruz Bu Kadar Mutluluk Yarattığın İçin Çok Teşekkür Aydın Ilgın Ve Çalışma Arkadaşları. Harika Bir Doktor Aydın Ilgın "a ve Arkadaşlarına Harika Bir Teşekkür.

Yorum Yazın

Reklam Alnı
Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar