Reklamı Geç
Reklam
Diyarbakır
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5
BTC/USD63834.567
Reklam Alnı
Ayşegül Çepik

Ayşegül Çepik

Mail: [email protected]

Reklam Alnı

Bütün Annelerimizin Ellerinden Öpüyoruz

Bütün Annelerimizin Ellerinden Öpüyoruz

‘Hepsi Birer Gurur Ve İftihar Vesilesi Olan Bütün Annelerimizin Gününü Kutluyorum’ Anneler Günü dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınlayan Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Baş Yazarı Ayşegül Çepik, ‘Öncelikle, bir anne olarak son derece duygu yüklü olduğumu ve bir o kadar da mutlu olduğumu belirtmek isterim. Yüce Rabbim’e şükürler olsun ki, bizleri anneler günü gibi, son dereme anlamlı bir güne tekrar kavuşturdu.

Annelerimizi sadece anneler gününde değil, yaşamın her anında sevgi, saygı ve muhabbetle kucaklamak, aslında onlara verilebilecek en güzel armağandır diye düşünüyorum. Anne şefkat demektir, merhamet demektir. Cennet onların ayakları altındadır. Sevgilerin en büyüğünü hak eden, bizleri her zaman sevgiyle kucaklayan tüm annelerin ‘Anneler Günü’nü kutlar, saygıyla ellerinden öperim. Hayatta ilk öğretmenlerimiz de aslında annelerimizdir çünkü bizi hayata en güzel şekilde annemiz hazırlar.

Ailelerin temeli ve yuvaların yapıcısı annelerimizi bu güzel günde unutmayalım ve kıymetlerini bilelim. Başımızın tacı olan annelerimizi bir gün değil, yılın 365 günü, aynı muhabbet, sevgi ve saygıyla analım. Karşılıksız tek sevgi, bir annenin çocuklarına duyduğu sevgidir. Ben kendi çocuklarımda annemin sevgini buldum. Ve böylece onu ne kadar çok sevdiğimi bir daha anladım. Bu dünyadaki en güvenli yer anne kucağıdır.  Gücümüze güç katan Anacıklarımız. Sizin için ne desek azdır. Bu vesileyle bütün Annelerimizin Anneler Günü’nü en kalbi duygularımla bir kez daha kutluyorum. Ebediyete intikal etmiş bütün annelerimize, Yüce Rabbim’den rahmet ve mağfiret niyaz ediyor, en kalbi duygularımla saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum’ Resmi Kaynak:Ali Şeran Siirt İl Bölge Müdürlüğü

Ayşegül Çepik  Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı
Baş Yazarı
// Head Writer İletişim: haberdiyarbakir.org@gmail.com

Yorum Yazın

Reklam Alnı
Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar