Reklamı Geç
Haberdiyarbakir.Org Reklam
Dicle Elektrik Reklam 3
Diyarbakır
DOLAR32.3335
EURO35.0725
ALTIN2301.6
BTC/USD70495.76
Reklam Alnı
Recep Eser

Recep Eser

Mail: [email protected]

Reklam Alnı

Alıp Götürürler Seni

Alıp Götürürler Seni
Dicle Elektrik Reklam 9

Recep Eser
Haberdiyarbakir.Org // Columnist
İletişim haberdiyarbakir.org@gmail.com

Çok Bağlanmayacaksın Bu Dünyaya. Hatta Hiç Bağlanmayacaksın. Yıllar Yılı Çalışıp Didiniyorsun. Kazanıyorsun. Sonra Daha Çok Diyorsun. Daha Fazlasını İstiyorsun. Oysa Bağlandıkça Kaybediyorsun. Ama Farkına Varmıyorsun. Unutma Sakın. Dünya Boş. İçindekiler Boş. Dünyaya Ait Ne Varsa Bomboş. Bir Müddet Yaşayacaksın. Sonra Terk-İ Dünya. Burada Ne Yaptıysan Karşına Çıkacak. Bir Gün Bir Hastalık Gelip Alıp Seni Götürecek Bu Dünyadan. Nerden Geldi Bu Hastalık Diyecekler. Bu Dünyada Yaptığın İyilikler Ve Kötülükler Şahitlik Edecek Sana. Belki Keyifle Dışarıda Gezerken Bir Araba Gelip Çarpacak. Alıp Seni Götürecek Sevdiklerinden. Adına Trafik Kazasın Diyecekler. Sonra Da Zamansız Gitti Diyecekler. Daha Yapacak Çok İşi Var Diyecekler. Sevindirdiğin Ve Üzdüğün İnsanlar Şahitlik Edecek Sana.

Yolda Yürürken Ayağın Kayacak. Yere Düşeceksin. Başını Vuracaksın. Beyin Kanaması Diyecekler. Nasıl Oldu Diyecekler. İnanmıyoruz Diyecekler. Yapacak Bir Şey Kalmayacak. Hayırların Şerlerin Şahitlik Edecek Sana. Beklide Balkonda Oturmuş Keyifle Çayını İçerken Nerden Geldiği Belli Olmayan Bir Mermi Bulacak Seni. Balkon Sefan Hayatındaki En Büyük Cefan Olacak. Dedikodusunu Yaptığın, Ardından Yalanlar Attığın, İftiralar Dizdiklerin, Yüzüne Gelince De Sana Şaklabanlık Yaptıkların Şahitlik Edecek Sana. Herkes Adına Virüs Diyecek. Bu Virüs İnsanlığın Başına Bela Olacak. Binlerce İnsan Ölecek. Aman Ben Bu Virüse Yakalanmamayım Diyeceksin. Yakalanmamak İçin De Her Şeyi Yapacaksın. Dışarıya Çıkmayı Bırak, Balkonuna Çıkmaya Bile Korkacaksın.

O Kafeslere Kapattığımız, O Kötü Davrandığımız, O İşkence Yaptığımız Sevimli Dostlarımız Dışarıdan Bizlere Acı Acı Bakacaklar. Belki De Bizlerle Dalga Geçecekler. Birden Bire Bir Öksürük, Biraz Ateş, Nefes Alamama. Sonra Bir Bakmışsın Hastanede Bir Sedyede Oksijen Bağlamışlar. Bir İki Gün Sonra Yoğun Bakım. Sonra Bir Doktor Başınız Sağ Olsun Diyecek Ve Her Şey Bitecek.  Namazın Bile Kılınmayacak Belki. Cenazene Bile Belli Kişiler Katılacak. Bekli De İmam Hakkınızı Helal Edin Diye Soramayacak. Haklarda Helal Edilir Yada Edilmez Bellimi Olur. Cesedini Bile Belki Gömecek Yer Bulamayacaklar. Belki De Hindistan’daki Gibi Bir Nehre Atacaklar. Timsahlara Balıklara Yem Olacaksın. Bu Bomboş Dünyada Daha Neler Nelergelir İnsanın Başına. Yani Demem O Ki.Hiç Beklemediğin Bir Anda, Alıp Götürürler Seni.

Dicle Elektrik Reklam 8

Yorum Yazın

Reklam Alnı
Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar