Reklamı Geç
Reklam
Diyarbakır
DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5
BTC/USD63909.21
Reklam Alnı
Ali Şeran War And Photo Reporter

Ali Şeran War And Photo Reporter

Mail: [email protected]

Reklam Alnı

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü

Ali Şeran // War And Photo Reporter
İletişim haberdiyarbakir.org@gmail.com

“Aziz Milletimizin Binlerce Yıldır Farklılıklarını Birer Zenginlik Olarak Görüp Kardeşlik Duygularıyla Bir Ve Beraber Olarak Yaşadığı Ülkemiz; Tüm İnsanların Dil, Din, Irk, Cinsiyet Ve Yaş Gibi Farklılıklarıyla Doğuştan Ve Eşit Bir Şekilde Sahip Oldukları Hak Ve Özgürlükleri Teminat Altına Alan Beyannameye İlk İmza Atan Devletlerden Biri Olmuştur.

Türkiye Cumhuriyeti; Zalimin Karşısında Ve Mazlumun Yanında Durup,  Her Türlü Ayrımcılığı Ortadan Kaldırmak, Sosyal Adaleti Sağlamak Ve Toplumsal Refah Tesis Etmek İçin Güçlü Bir İrade Göstermeye Devam Etmektedir. İnsanı Yaşat Ki Devlet Yaşasın’ Düsturu İle Üzerimize Düşen Sorumluluğu Yerine Getirme Gayreti İçerisinde; İnsan Haklarının Korunması Ve Geliştirilmesi Konusuna Büyük Önem Vermekteyiz. Vatandaşlarımızın Can Ve Mal Güvenliğini Sağlarken, Temel Hak Ve Özgürlüklerini Güven İçerisinde Kullanmalarına İmkân Tanıyacak Ortamı Oluşturmak İçin Yoğun Bir Çaba Gösteriyoruz.

Bu Çerçevede Devlet Ve Millet Olarak İnsan Hak Ve Özgürlüklerini Benimseyerek Sahip Olduğumuz Farklılıkları Sevgi, Saygı Ve Hoşgörü Ekseninde Birer Zenginlik Olarak Görme Ve Bu Değerleri Ülkemizi Çok Daha Güçlü Kılacak Şekilde Geleceğe Taşıma Azim Ve Kararlılığındayız. Bu Bakımdan En Yüksek Evrensel Değerlerden Olan İnsan Haklarının Korunması Ve Geliştirilmesi Konusunda, Herkesin Ve Her Kurumun Da Üzerine Düşen Görevi Layıkıyla Yapması Gerekmektedir. Bu Duygu Ve Düşüncelerle, 10 Aralık İnsan Hakları Günü’nün Tüm İnsanlığa, Aziz Milletimize, Barış, Huzur Ve Mutluluk Getirmesi Temennisi İle Bütün Vatandaşlarımızın ‘İnsan Hakları Günü’ nü En İçten Dileklerimle Kutluyorum.“

Yorum Yazın

Reklam Alnı
Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar