Yükseliş Koleji Yeni Eğitime Merhaba Dedi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yükseliş Koleji Yeni Eğitime Merhaba Dedi
Abone ol
Yükseliş Koleji Yılların Deneyimine Sahip Eğitmen Kadrosu Eşliğinde Eğitim-Öğretim Hizmetlerine Kesintisiz Olarak Devam Ediyor.

Haber Muhabiri Süleyman Karaarslan
Haberdiyarbakir.Org Diyarbakır

Haberin Resmi Kaynağı Ali Şeran (Özel Haber)

Diyarbakır ve Bölgemizin Eğitiminde öncü kuruluşlarından olan tecrübeli ve donanımlı kadrosuyla modern Eğitim-Öğretim hizmetlerini öğrencileriyle buluşturan Yükseliş Koleji Kurumları Kurucusu Yunus Oruç, şunları söyledi:‘Adanmışlık ruhuyla çıktığımız bu kutlu Eğitim-Öğretim yolculuğunda, çocuklarımızı en iyi ve geleceğe hazır şekilde yetiştirebilmek için, var gücümüzle gayret göstermekteyiz.

Yunus OruçHaberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Diyarbakır il Muhabiri Ali Şeran”a Yaptığı Açıklamada Akademik eğitimin yanı sıra, çok yönlü programlarımızla, geleceğimizi inşa edecek çocuklarımızı, tam donanımlı bir şekilde hayata hazır bireyler olarak yetiştirebilmek şiarıyla çıktığımız Eğitim seferberliğimizde, çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Eğitim-Öğretim çalışmalarımızda, her geçen yıl üzerine katarak, sürekli çıtayı bir tık daha yukarı taşıyıp, çocuklarımıza her anlamda müspet katkılar sunabilmek ve onları geleceğe taşımak için, eğitim yolculuğumuzda hep daha iyi ve güzeli hedeflemekteyiz. Bu vizyoner hedefler doğrultusunda, çocuklarımıza olabildiğince en iyi şartlarda Eğitim-Öğretim sunabilmek amacıyla, bütün Eğitimci kadrolarımızla, mesai kavramı gözetmeksizin, elimizden gelen bütün gayreti göstermekteyiz.

Yükseliş Eğitim Kurumları Koordinatörü Bülent ince İse Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Diyarbakır İl Temsilcisine Yaptığı Açıklamada. Maske, Mesafe Ve Temizlik ‘Olmazsa Olmazlarımızdan’Dünyayı etkisi altına alan bulaşıcı pandemi (KOVİD 19) salgınının etkilerini en aza indirmek ve çocuklarımızın olumsuz etkilenmelerini önlemek hedefiyle, Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığının belirlediği protokoller doğrultusunda, gerekli tüm tedbirleri eksiksiz biçimde almış bulunmaktayız. Sınıflarımız, Milli Eğitim Bakanlığımızın pandemi mevzuatına uygun olarak her hafta dezenfekte edilerek, ilaçlı suyla yıkanmakta. giriş kapısından itibaren başta fiziksel mesafe ve el hijyeni konusunda son derece etkili önlemler aldık geleceğimizi inşa edecek çocuklarımızı en iyi şekilde hayata hazırlıyoruz’.

Rehber Öğretmeni Rahşan Güldalı İse Yaptığı AçıklamadaÖğrencilerimize Yeni Ufuklar Açıyoruz Bu hedefler doğrultusunda, güncel gelişmeleri yakından takip eden, yenilikçi ve ileriye dönük bir anlayışa sahip eğitim kadromuzla, kaliteli yayın, birebir rehberlik faaliyetlerimizle, dürüst, adil, sevgi dolu, iletişime açık, yenilikçi, sürekli kendini geliştiren ve Akademik başarısı yüksek özgüvenli bireyler yetiştirebilmeyi hedefliyoruz’.

Tüm Çabalarımız Çocuklarımızın Geleceği İçin Dev projeksiyonlu sınıflar, yedi yirmi dört açık dev kütüphane ve yine yedi yirmi dört açık online kameralarla takip sistemi, merkezi ısıtma ve soğutma sistemi,kullanım alanı, uygun fiziki yapısı ve gerekli tüm donanımlarıyla, Doğu ve Güneydoğu’nun en modern Eğitim kurumu olarak, kesintisiz Eğitim-Öğretim hizmetlerini sunmaya devam ettiklerini belirten Yükseliş Koleji Eğitim Kurumları Rehberlik Öğretmeni Rahşan Güldalı Etkin Rehberlik Sistemi, her öğrenciye yayınını seçme fırsatı ve yine her öğrencimize ihtiyacı kadar birebir yoğunlaştırılmış takviye dersler ile gerekli tüm desteği sağlamaktayız. Bunun yanı sıra, Rehber Öğretmen gözetim ve denetiminde kütüphane çalışmaları ile soru çözüm ve zorunlu Etüt saatlerimizle, öğrencilerimizin bilgilerini pekiştirip, kapasitelerini olabildiğince artırmalarını sağlıyoruz. Ve çocuklarımızı sınavlara olabildiğince donanımlı bir şekilde hazırlıyoruz’ diye sözlerine ekledi..

Tarih Öğretmeni Ömer İz İse Fotoğraf Muhabiri Süleyman Karararslan”a Yaptığı Açıklamada  Yeni Eğitim Yıllı İçin Hayırlı Olmasını Dilerken Sözlerine Şöyle Devam Etti. Bulaşıcı Pandemi Önlemlerimiz En Üst DüzeydeMilli Eğitim Bakanlığı’nın bulaşıcı pandemi mevzuatına uygun olarak, sınıflar gerekli temizlik, hijyen ve ilaçlama çalışmalarının periyodik olarak yapıldığını ve pandemi konusunda adeta kırmızı alarm ilan ettiklerini belirten Tarih Öğretmeni Ömer İz , şöyle devam etti:

Maske, Mesafe Ve Temizlik ‘OlmazsaOlmazlarımızdanDünyayı etkisi altına alan bulaşıcı pandemi (KOVİD 19) salgınının etkilerini en aza indirmek ve çocuklarımızın olumsuz etkilenmelerini önlemek hedefiyle, Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığının belirlediği protokoller doğrultusunda, gerekli tüm tedbirleri eksiksiz biçimde almış bulunmaktayız. Sınıflarımız, Milli Eğitim Bakanlığımızın pandemi mevzuatına uygun olarak her hafta dezenfekte edilerek, ilaçlı suyla yıkanmaktadır diye sözlerine ekledi.

Eğitim Ve Öğretim Yılı Açılış Töreni” Coşku İle Yapıldı. Açılış töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başladı. Yükseliş Eğitim Kurumları Eğitim Koordinatörü Bülent ince yaptığı konuşmada “Yeni sistemin öğrencilerimize ve okulumuza nasıl etki edeceği, geleceğimizi nasıl şekillendireceği üzerine birçok farklı düşünceye kapıldığımız doğrudur. Ancak en nihayetinde, iyi ve doğru eğitimin şekli belli, aklın yolu birdir. Ülkemizin geleceği, geleceğimizin güvencesi sizlersiniz!” diyerek öğrencilere seslendi. Öğrencilere Büyük Sürpriz Oldu Özel Bando Grubu muhteşem bir konser verdi. Açılış töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başladı.Özel Bando Grubunun verdiği muhteşem konser ile çekilen fotoğraflarla sona erdi. Konser sonunda öğretmenler ve öğrenciler doyasıya eğlendikten sonra emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Anahtar Kelimeler:
  • 10
    SEVDİM
  • 10
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 8
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Metruk Binalar DenetlendiÖnceki Haber

Metruk Binalar Denetlendi

Bisiklet Hırsızı YakalandıSonraki Haber

Bisiklet Hırsızı Yakalandı

Yorum Yazın

Reklam Alnı