Sonsuza Kadar Akacak Bir Rahmet Pınarı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sonsuza Kadar Akacak Bir Rahmet Pınarı
Abone ol
Nurdan Eringin Bir Kez Daha Kavuştuğumuz Mübarek Kadir Gecesi Dolayısıyla Duygu Yüklü Bir Kutlama Mesajı Yayınladı.

Haber Muhabiri Haberdiyarbakir.Org
Resmi Kaynak Ali Şeran

‘Bu gece, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni idrak etmenin sevinç ve heyecanını bütün kâinat yaşamakta. Bütün insanlık âlemi, bir kez daha Kadir Gecesi ile şereflendi’ Nurdan Eringin mesajında duygularını şöyle dile getirdi:‘Rahmet denizinin bütün dünyayı sarıp sarmaladığı, On Bir Ayın sultanı Ramazanı Şerif’in bereketine, bereket katan Kadir Gecesi’nin, sinesinde Rahmani müjdeler olan, bin aydan daha hayırlı bir gece olduğu buyrulmuştur. Tadına doyum olmayan, manevi bir iklimde idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşarak taçlanmakta ve bizleri Bayram’a ulaştıran manevi bir bağ tamamlanmaktadır’. Sayısız güzelliklerin yaşandığı ve mükâfatların sınırsız olarak ihsan edildiği Kadir Gecesi’nin manevi bir iç yolculuk olduğunun altını çizen Nurdan Eringin  şöyle devam etti:

Nurdan Eringin Kardeşlik Halkalarına Yeni Zincirler Ekleyeceğiz Cenabı Allah’ın; sonsuz rahmet, merhamet ve mağfiretinin bütün kâinatı kapladığı bu kutlu gün ve geceler, tarifi olanaksız güzellikleri de beraberinde getirmektedir. Sinelerimizin dostluklara açıldığı bu mübarek zaman diliminde, Camilere akın edecek, secdelerimiz, zikirlerimiz ve niyazlarımızla, Yüce Rabbimiz’e yakaracağız. Başta vatanımız olmak üzere, dünyayı etkisi altına alarak, adeta hayatı felç eden ve milyonlarca insanın hayatını kaybettiği bulaşıcı salgından bütün insanlık âleminin tamamen kurtulması, sınırımızda yaşanan savaşın sona ermesi, Filistin başta olmak üzere, bütün dünyada yaşanan zulümlerin bitmesi için, Cenab-ı Allah’a, dualarda buluşacağız.Bu gece kırık gönülleri onarmak, dostluk, birlik, dirlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için adımlar atacağız.

Kadir Gecesi’ni idrak ederken, ekonomik durumu elverişli olmayan insanlarımızı, zulme maruz kalmışların haklarını düşünmemiz, yetimlerimizin başını okşamak  ve onların dertleriyle hemhal olmak ve sılai rahim yapmak için, bulunmaz bir fırsat hepimiz için. Bu bütün Müslümanların üzerine düşen, İslami ve Kur’ani bir vazife ve aynı zamanda sorumluluktur. Bu müstesna ve mübarek gecelerin birçok manevi güzellik ve görkemiyle şenleniyor, heyecanlanıyor, hevesleniyor, aradığımız huzurun sesini duyuyoruz. Hamdolsun Kadir Gece'mizi idrak ediyoruz. Nurdan Eringin Öyle bir aydayız ki adı Ramazan. Öyle bir gecedeyiz ki adı Kadir ve öyle bir süreç yaşıyoruz ki, sonu Bayram. Üç kutlu anın, manevi hayatımızın üç muazzez döneminin tertemiz vicdanlarda yoğrularak affı, bağışlamayı ve nice manevi mükâfatı müjdelemesi, bütün dünya insanları için, nimetlerin en büyüğüdür Bu duygu ve düşüncelerle, kadirşinas halkımız ve tüm İslam Âlemi’nin Mübarek Kadir Gecesi’ni en halisane dileklerimle kutluyor, böylesi müstesna gün ve gecelerin bütün dünya insanlarına sağlık, huzur ve esenlikler dolu günlere vesile olmasını, Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Anahtar Kelimeler:
  • 70
    SEVDİM
  • 30
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 25
    İNANILMAZ
  • 121
    ÜZGÜN
  • 10
    KIZGIN
DİSKİ Daha Sağlıklı Su İçin Temizlik Çalışması YaptıÖnceki Haber

DİSKİ Daha Sağlıklı Su İçin Temizlik Çal...

İslam Aleminin Kadir Gecesi Mübarek OlsunSonraki Haber

İslam Aleminin Kadir Gecesi Mübarek Olsu...

Yorum Yazın

Reklam Alnı