Siirt Valisi Operasyon Bölgesinde İncelemelerde Bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Siirt Valisi Operasyon Bölgesinde İncelemelerde Bulundu
Abone ol
Siirt Valisi Operasyonların Devam Ettiği Bestler Dereler Bölgesinde İncelemelerde Bulundu

Haber Muhabiri Ali Şeran
Yayıncı  Haberdiyarbakir.Org Siirt
Haberin Resmi Kaynağı Siirt Valiliği Basın Bürosu

Doğan Köyü Bekirtepe Askeri Üs Bölgesi ile terör örgütüne yönelik operasyonların sürdüğü Bestler Dereler bölgesinde İncelemelerde Bulundu.Siirt Valisi Eren-10 Şehit Uzm. Çvş. Efe Osman APAYDIN Operasyonu kapsamında güvenlik güçlerinin PKK’ya karşı operasyonları sürdürdüğü Siirt ve Şırnak illeri arasında bulunan Bestler Derelerbölgesinde incelemelerde bulundu.İlk olarak Pervari ilçesine bağlı Doğan Köyü Bekirtepe askeri üs bölgesini ziyaret eden Siirt Valisi daha sonra Siirt ve Şırnak İl Jandarma Komutanlığınca müşterek sürdürülen operasyonların devam ettiği Bestler Dereler bölgesinde,operasyonu bölgeye hâkim bir noktadan komutanlarla birlikte yerinde inceledi. Yürütülen operasyon ile ilgili bilgi aldı. Kahraman Mehmetçiklere moral verdi.

Siirt Valiliğinden Yapılan Açıklamada . Vali Hacıbektaşoğlu'nun ziyaretine, Van Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hüseyin Kurtoğlu, Şırnak Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ali İhsan Ersoy,Siirt İl Jandarma Komutan Tuğgeneral Uğur Ertekin ve Şırnak Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Tekin Aktemüreşlik etti.Vali Hacıbektaşoğlu,terör örgütüne karşı yürütülen operasyon bölgesine helikopterle giderek, ilk olarak Pervari ilçesi ile Şırnak ve Van sınır üçgeninde yer alan Doğan Köyü Bekirtepe askeri üs bölgesini ziyaret etti. Doğan köyü askeri üs bölgesini gezerek inceleyen Vali Hacıbektaşoğlu terör örgütüne karşı kahramanca mücadele veren Mehmetçiklerle sohbet ederek, moral verdi.

Daha sonra operasyonun icra edildiği Bestler Dereler Vadisi kırsalına geçenSiirt Valisi operasyonu hâkimbir tepeden inceledi, buradaki askeri yetkililerden bilgi aldı.Operasyon bölgesinde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Siirt Valisi , Terörle mücadelenin azim ve kararlılıkla devam ettiğine dikkat çekerek kahramanca mücadele eden güvenlik güçlerine teşekkür etti.Siirt Valisi Vatandaşlarımıza hizmet sunmada en büyük engelin hain terör örgütü olduğunu, terörün bitirilmesi ile vatandaşlarımızın yaşam standartlarının daha da yükseleceğini’ sözlerine ekledi.

Askeri üs bölgesinde incelemelerini tamamlayan Siirt Valisi ve beraberindeki heyet daha sonra Doğan Köyünü ziyaret etti.“Doğan Köyünde Vatandaşların Sorunları Masaya Yatırıldı”Cuma namazını asker ve vatandaşlarla birlikte kılan Siirt Valisi daha sonra Doğan köyü sakinleri ile bir araya geldi.Vatandaşlara söz veren Siirt Valisi , sorun ve taleplerini dinledi. Kendileri ile bir süre sohbet etti.Doğan köyünün geçmişte olduğu gibi bugünde terörle mücadelede kahramanlık gösterdiğini ifade eden Siirt Valisi Doğan Köyümüz hizmetlerin en güzeline laiktir. Köyümüzün yol, içme suyu ve alt yapı gibi sorunlarının en kısa zamanda çözüleceğini belitti. Bölgemizin artık terörle değil, hizmetlerle anılması gerektiğini vurgulayan Siirt Valisi ‘Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamaları ve refah düzeylerinin yükseltilmesi için, çalışmalara aralıksız devam edildiğini sözlerine ekledi.Doğan Köyünde çocuklarla da bir süre sohbet eden Siirt Valisi daha sonra Siirt’te döndü.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
En Kalbi Duygularımızla 1 Mayıs’ı Karşılıyor Ve KutluyoruzÖnceki Haber

En Kalbi Duygularımızla 1 Mayıs’ı Karşıl...

Yeni Nesil Kayıp GençlikSonraki Haber

Yeni Nesil Kayıp Gençlik

Yorum Yazın

Reklam Alnı