Siirt Kasaplar Deresi İle İlgili Bir Açıklamada Waryap İnşaattan Geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Siirt Kasaplar Deresi İle İlgili Bir Açıklamada Waryap İnşaattan Geldi
Abone ol
Türkiye'nin Gündemine Oturan Siirt Kasaplar Deresi (Newala Kasaba) İle İlgili Bir Açıklamada Waryap İnşaattan Geldi Waryap İnşaattan Yapılan Yazılı Açıklamada, 'Şirketimiz Tarafından Yapımına Başlamış Olduğumuz 'Waryap Villaları' İsimli Proje Alanı İle İlgili Asılsız Haberlere Ve Söylemlere Karşı Kamuoyuna Açıklama Yapma İhtiyacı Doğmuştur.' Denildi.

Haber Muhabiri Ali Şeran // Siirt
Resmi Kaynak Haberdiyarbakir.Org // Siirt

"Waryap Villaları" proje alanının gerçekleştirildiği inşaat alanı, 2006 yılından bu yana imara açık durumda olup, o günden bu yana imar durumunda hiçbir değişiklik olmamıştır." Denilen açıklamanın devamında şu ifadelere yer verdi:

"Siirt’li Hemşerilerimizin Ve Kamuoyunun Dikkatine Waryap İnşaat Ltd. Şti. olarak inşaat sektörüne girdiğimiz günden bu yana ilimizdeki konut sektörünün gelişimine ve istihdama katkı sağlama amaçlı pek çok proje gerçekleştirilmiştir. Ancak son dönemde şirketimiz tarafından yapımına başlamış olduğumuz “Waryap Villaları” isimli proje alanı ile ilgili asılsız haberlere ve söylemlere karşı kamuoyuna açıklama yapma ihtiyacı doğmuştur. Öncelikle belirtmek isteriz ki; “Waryap Villaları” proje alanının gerçekleştirildiği inşaat alanı, 2006 yılından bu yana imara açık durumda olup, o günden bu yana imar durumunda hiçbir değişiklik olmamıştır. Ayrıca “söz konusu yapıların mezarlık üzerinde inşa edildiği” şeklindeki iddialar da kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır.

Kamuoyunu yanıltmaya yönelik bu asılsız iddiaların temelinde, ilimiz merkezinde bir başka proje alanı üzerinde işgalci durumunda olan ve hak iddia eden bazı kesimlerin, söz konusu araziden çıkmamak için gündem saptırmaya yönelik tezviratları yatmaktadır. Bu kesimlerin başını çeken Zana AKSU isimli şahıs, hemşerilerimizin büyük hassasiyet gösterdiği “mezarlık” söylemi üzerinden Şirketimiz ve yetkilileri hakkında pek çok iftirada bulunmaktadır. Ne yazık ki, gerçekleri öğrenme niyeti olmayan bazı kesimler de bu iftiralara alet olabilmektedir. Zana AKSU isimli şahsın bu yalan haber ve iftiralarına karşı, Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulmuş olup, hukuki süreç Şirketimizce yakından takip edilmektedir. Sonuç olarak, bahse konu alan üzerinde, yasal zeminde karşılığı olan “kat karşılığı konut yapım işi” kapsamında bir proje gerçekleştirilmekte olup, yapılan işleme ilişkin kanunen, aklen ve vicdani olarak hiçbir sıkıntının olmadığını siz kıymetli hemşerilerimize özellikle vurgulamak isteriz. Bu vesileyle, tekrar vurgulamak isteriz ki, Waryap İnşaat olarak, başladığımız tüm projeleri tamamlamakta kararlıyız. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır.Dün olduğu gibi bundan sonra da “barış, kardeşlik ve huzur şehri Siirt”imizin gelişimi için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğimizi kamuoyunun takdirlerine sunarız.” Waryap İnşaat A.Ş.


  • 2
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 3
    İNANILMAZ
  • 3
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DİSKİ’den Su Depolarında Bakım-Onarım ÇalışmasıÖnceki Haber

DİSKİ’den Su Depolarında Bakım-Onarım Ça...

DİSKİ Zerzevan Kalesi Mayıs’ta İçme Suyuna KavuşacakSonraki Haber

DİSKİ Zerzevan Kalesi Mayıs’ta İçme Suyu...

Yorum Yazın

Reklam Alnı