Sektörünün Öncü Kuruluşu Tevadi Otomotiv

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sektörünün Öncü Kuruluşu Tevadi Otomotiv
Dicle Elektrik Reklam 11
Abone ol
Diyarbakır Ve Bölgemizin Köklü Firmalarından Olan Tevadi Otomotiv, Kurulduğu İlk Günden Bu Yana, Sektörünün Öncü Kuruluşu Olarak, Çok Yönlü Hizmetlerine Devam Etmekte. Diyarbakır 2. Sanayi Sitesi C/3 Blokta Hizmet Sunan Tevadi Otomotiv, Sektörünün Uzman Ve Kalifiye Kadrolarıyla, Her Marka Otomotive, A’dan Z’ye Servis Ve Bakım Hizmetleri Sunmakta.
Dicle Elektrik Reklam 2

Haber Muhabiri Özlem Kaplan
Haberdiyarbakir.Org Diyarbakır

Haberin Resmi Kaynağı Ali Şeran (Özel Haber)

1992 yılından bu yana, kaporta, boya hizmeti, periyodik bakım gibi, bir otomobiliniz ile ilgili her konuda, deneyimli kadrosu ve teknolojinin en gelişmiş cihazlarıyla hizmet sunulan Tevadi Otomotiv, araçların cam çatlamasından, sinyal lambalarının bozulmasına, egzoz sisteminden, bujilerin değişimine, her türlü konuda, paydaşlarına tam ve seri çözümler üretmekte.Alman otomobilleri başta olmak üzere, hangi marka araç olursa olsun, üstün servis donanımı, uzman teknisyenleri ve kaliteli yedek parçalarıyla, kısa zaman zarfında, hayatı kolaylaştıran çözümler üreten Tedavi Otomotiv, sektöründe ‘güven’ duyulan bir marka konumunda.Paydaşlarının son derece memnun kaldığı, servise dair her türlü hizmetin sağlandığı, geçici değil, nokta atışlı dokunuşlarla müşterilerine hizmet sunan Tevadi Otomotiv, kaliteli ve güven duyulan firma olarak, yıllardan beridir, mazeret değil, çözüm üretmeye devam etmekte.

Sevdikleriniz Bizim İçin Değerlidir Tevadi Otomoiv Yetkilisi İlhami Usta araçların zamanında ve işinin ehli teknisyenlerce bakım ve kontrollerinin yapılmasının, hayati önem taşıdığına dikkat çekerek şunları söyledi:‘Hizmete girdiğimiz ilk günden bu yana, müşterilerimizi ailemizin bir parçası olarak görmekte ve çalışmalarımızı bu eksende sürdürmekteyiz. Hiçbir zaman geçici ve günlük değil, kalıcı ve ömürlük çözümler üretmeyi hedef edindik. Çünkü otomotiv sektöründe ihmale veya ertelemeye yer yoktur. Can taşıyan ve çoğu zaman yüzlerce kilometre kat edilen araçların tamir ve bakımında kesinlikle ihmale yer yoktur. Aksi bir durum, sonu hepimizi üzecek facialarla noktalanabilir. Dolayısıyla, firma olarak, her zaman için en iyi hedefledik. Zaman içinde sürekli kendimizi ve çalışanlarımızı da, eğiterek, bilgi dağarcığımızı ve el becerimizi devamlı geliştirdik.

Bizim sektörümüzde durmak bile, gerilemek eş değerdedir. Onun için, devamlı olarak sektörümüzdeki yeni gelişmeleri, servis çalışmalarımızda kullandığımız gereçleri sık sık yenileyerek, hep çağı yakalayan bir hizmet anlayışıyla hareket etmekteyiz. Kullandığımız malzemeler en iyi ve birinci sınıf malzemeler olup, sektörünün duayeni olmuş personellerimiz tarafından gerekli tamir ve bakım yapılmaktadır.Akü, fren, klima, triger kayışı, süspansiyon, mekanik onarımlar, yağ değişimi, yani A’dan Z’ye bütün hizmetlerimiz, firmamızda, uzman personellerimiz tarafından verilmektedir.

Araç Bakımı Hayati Önem Taşımakta Motor yağı, araçlarımızın en kritik bileşenlerinden biridir. Çünkü motorun içindeki hareketli parçalar arasındaki sürtünmeyi azaltır. Bunu yaparken yağın motorun içinden atık maddecikleri uzaklaştırır ve mekanik parçaların soğumasına yardımcı olur.Her ne kadar, atık maddeler, düzenli olarak yağ filtresi vasıtasıyla ayrıştırılsa da, araçların motor yağı kalitesi zamanla düşer ve bu nedenle araçların, belirli aralıklarla bakıma girmesi gereklidir. Bakım aralığı ise, araçların marka ve modeli, kat edilen mesafe ve sürüş tarzı gibi pek çok farklı kritere bağlıdır. Genel olarak müşterilerimize, yılda en az 1 kere veya her 15.000 Kilometrede, yani hangisi önce dolarsa, araçlarının bakımını yaptırmalarını öneririz.

Servis İşlemleriniz İçin Doğru Adrestesiniz Her araç kullanım süresi boyunca düzenli bakıma ihtiyaç duyar. Araçların kullanım kılavuzu ve garanti bakım kitapçığında, kullanım süresi boyunca hangi kilometre aralıklarında nasıl işlemler yapılması gerektiği belirtilmiştir. Örneğin, 15.000 Km. bakımında bujilerin değişimi veya yakıt filtresinin kontrolü gerekebilir.Eurorepar Car Service olarak, paydaşlarımıza özel bakım işlemlerinin doğru zamanda ve doğru şekilde yapılmasına özen gösteririz. Her bakımda motor yağı ve gerekli filtreleri değiştirir, varsa bunun dışında yapılmasını önerdiğimiz işlemleri paylaşırız. Aracın garantisi devam ediyorsa garantisinin bozulmaması için üretici standartlarına uyarız.Aracınızın markası ne olursa olsun, son teknoloji ve her markaya uygun arıza teşhis cihazlarıyla hizmet vermekteyiz. Bu sayede paydaşlarımızın problemlerini en doğru şekilde tespit eder ve araçlarının ihtiyaç duyduğu çözümleri uygularız.Firmamıza gelen konuklarımıza, gerekli bakım ve onarım çalışmalarımızı yaptıktan sonra, teknik konularda da bilgiler aktararak, bu konuda daha donanımlı ve bilgi sahibi olmalarına da dikkat ederiz.Daha detaylı bilgi almak isteyen araç sahiplerini, Diyarbakır 2. Sanayi Sitesi C/3 Blokta hizmet sunan Tevadi Otomotiv firmamıza bekliyoruz’.

Anahtar Kelimeler:
  • 3
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 3
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dicle Elektrik 59 Milyon Liralık Yatırımla SCADA Merkezi KurduÖnceki Haber

Dicle Elektrik 59 Milyon Liralık Yatırım...

DİSMEK Kursiyerlerine Afet Ve Acil Durum EğitimiSonraki Haber

DİSMEK Kursiyerlerine Afet Ve Acil Durum...

Dicle Elektrik Reklam 4

Yorum Yazın

Reklam Alnı