Şair Ve Yazar Hidayet Öner’den Takdir Edilecek Davranış

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şair Ve Yazar Hidayet Öner’den Takdir Edilecek Davranış
Abone ol
Bölgemizin Tanınmış Yazar Ve Şairlerinden Hidayet Öner, Bir Yandan Kültürel Çalışmalarına Devam Ederken, Öte Yandan Sosyal Sorumluluk Projelerine De Destek Olmaya Devam Ediyor. Aynı Zamanda Haber Ajansımız, ‘Haberdiyarbakir.Org’ Haber Ajansı Yazarlarından ve Haber Fotoğraf Muhabiri Olan Hidayet Öner, Konuyla İlgili Olarak Yaptığı Açıklamada, Duygularını Şöyle Dile Getirdi:

Haber Muhabiri Özlem Kaplan
Haberdiyarbakir.Org Siirt
Haberin Resmi Kaynağı Ali Şeran

‘Bilindiği üzere, uzun zamandan beridir, yazım çalışmalarıma devam etmekteyim. Mensubu olduğum ‘Haberdiyarbakir.Org’ haber ajansımız, uzun senelerdir örnek bir gazetecilik duruşu sergilemekte. Bölgemiz, ülkemiz ve dünyada yaşanan gelişmeleri, takipçilerine ulaştırmakla kalmayıp, aynı zamanda, şair, yazar, fikir ve bilim insanlarının çalışmalarına da destek olmakta. Kuşkusuz, ‘Haberdiyarbakir.Org’ Resmi Haber Ajansı ailesinin bir ferdi olmak, benim için onur verici bir durum.Bu doğrultuda ben de, birlik, beraberlik ve dayanışmaya en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, hayırlı bir işe vesile olmak adına, şöyle bir projeyi gerçekleştirme kararı aldım. Afrika’nın birçok ülkesinde, özellikle Müslüman Din kardeşlerimizin yoğunlukta olduğu ülkelerde, insanlar güç koşullar altında hayatlarını idame etmeye çalışıyorlar. Bu kapsamda, Çad ülkesinde bulunan, ekonomik durumu elverişli olmayan kardeşlerimize, katkı sunmak istedim.Karşılıklı sevgi, saygı, dayanışma çerçevesinde, yardıma ihtiyacı olan bu güzel insanlara, ‘Papatyanın Son Yaprağı’ adlı kitabımın tüm gelirini bağışlayacağım.

Unutmamak Gerekir Ki Acılar Paylaşıldıkça Azalır Mutluluklar İse Paylaşıldıkça Çoğalır. Sevgi, dayanışma ve yardımlaşmanın en veciz örneklerini yaşadığımız şu günlerde, ben de, kalbimin sesini dinleyerek, onlara bir yardımda bulunmak istiyorum. Devasa okyanusları oluşturan, küçük su damlacıklarıdır. Yüreği güzel bu insanların, yüzlerinde bir gülümseme oluşturacak böylesi bir katkı sunmak, kuşkusuz beni çok mutlu eder. Böylesi hayır hasenat çalışmalarının, dalga dalga yayılarak, bütün dünyayı kapsayacak ve ses getirecek boyuta ulaşacağına inanıyorum. Önümüzdeki süreçte de, hayırsever insanlarımızı pozitif anlamda teşvik etmek hedefiyle, fikir ve kültürel çalışmalarımı, şevk ve azimle sürdürüp, yine örnek projeler gerçekleştirmek şiarındayım. Bir Müslüman olarak ve kendi çapımda bu hayır kervanında yer almak, kardeşlik zincirine yeni halkalar eklemek istiyorum.Umutlu olmak, umutlanmaktan kat be kat umut verici ve icraata sürükleyici bir duygudur. Yolu sevgiden geçen herkesle, bir gün mutlaka karşılaşmak ve tanışmak dileğiyle’.

Anahtar Kelimeler:
  • 11
    SEVDİM
  • 15
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 9
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
2020-2021 Bal Ligi BaşlıyorÖnceki Haber

2020-2021 Bal Ligi Başlıyor

Medikal Sektörü İflastaSonraki Haber

Medikal Sektörü İflasta

Yorum Yazın

Reklam Alnı