Ramazan-ı Şerif Bereketiyle Gelir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ramazan-ı Şerif Bereketiyle Gelir
Abone ol
Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Baş Editörü Engin Bakan, Ramazan Ayı Dolayısıyla Yayınladığı Mesajda, 11 Ayın Sultanı Mübarek Ramazanı Şerif’in, Bolluk, Bereket Ve Hoşgörü Mevsimi Olduğunu Kaydetti.

Haber Muhabiri  Ali Şeran  (Özel Haberi)

Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Baş Editörü Engin Bakan, yayınladığı mesajda, halkımız ve bütün İslam Âlemi’nin Mübarek Ramazan Ayı’nı kutladı.‘Geleceğimizi inşa edecek çocuklarımız ve kadirşinas halkımızın mübarek Ramazan ayını en kalbi duygularımızla kutluyor, İslam dünyası ve bütün insanlık âlemi için hayırlara vesile olmasını Yüce Rabbimiz’den niyaz ediyorum’ diyen. Engin Bakan, hissiyatını şu ifadelerle dile getirdi:

‘Mübarek Ramazan Ayı'nın manevi ikliminde dualarımız, bütün İslam Âlemi’nin sağlık, huzur, istikrar, birlik ve dirlik içinde yaşaması yönündedir. Cenab-ı Allah; başta vatanımız olmak üzere, bütün İslam dünyasının içinden geçtiği bu zorlu sürecin sona ererek, hepimizi depremler, sel taşkınları, savaşlar ve zulümlere uğramaktan muhafaza buyursun. Filistin’de, insanlık dışı katliamlara maruz kalan Din kardeşlerimizi, bu müstesna gün ve geceler hatırına, zalimlerin zulmünden kurtarsın. Başlangıcı rahmet, ortası mağfiret ve sonu bereket mevsimi olan Ramazan ayının yirmi yedinci gecesi, bin geceden daha hayırlı olan kadir gecesini hep beraber kutlayacağız. Bizleri mübarek üç aylar ve son halkası olan Ramazanı Şerif’e bir kez daha kavuşturan Yüce Rabbimiz, sonsuz kudreti ve sınırsız rahmetiyle, bütün kâinatı, bir kez daha sayısız nimetleri ve lütuflarıyla onurlandırdı.

Hoş geldin, sefalar getirdin ya Şehri Ramazan. Bu kutsi günler, uhrevi yaşamın hazzını olabildiğince yaşamak isteyen biz Müslümanlar için önem arz etmekte, manevi atmosferi hepimizi mutlu etmekte. Tüm ihtişamıyla kalplere, mutluluk ve manevi coşkular getiren Ramazan Ayında İslam Âlemi başta olmak üzere, bütün insanlık âlemini, sağlık ve huzurun kapladığı manevi bir iklimin kuşatmasını niyaz ediyoruz. Aynı zamanda bu kutlu zaman diliminde, bütün kâinatı bir güneş gibi ısıtan ve aydınlatan, Mukaddes Kitabımız Kur’an-ı Kerim’in nazil olmaya başladı. Dünya genelinde yaşanan savaşlar, iç karışıklıklar, doğal afetler, zulümler ve envai çeşit sıkıntılardan bizi kurtarması için, Yüce Rabbimiz’e, dualar ve niyazlarda bulunacak, secdelerimizde yakaracağız.

Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Baş Editörü Engin Bakan. Temennimiz, içinde bulunduğumuz bu mukaddes atmosferin, bütün inananlar için, her türlü güzelliklerin yaşanmasına vesile olmasıdır. Hem kendi ruhumuzu fethedip, hem de gönülleri kazanabilmek için mübarek Oruç ayının, ülkemiz ve bütün dünyada huzur ve güven içinde geçmesini temenni ediyoruz. Son yıllarda, bütün insanlık âlemi olarak, zor bir süreç yaşıyoruz. Orman yangınları ve maden kazalarının yanı sıra, on bir vilayetimiz ve tüm ilçelerinde etkili olan iki ayrı deprem hadisesinde elli beş bine yakın vatandaşımız hayatını kaybetti. Ancak, asla ve kata unutmayalım ki, Cenab-ı Allah, her şeye kadirdir. En kötü şartlar içinde de olsak, Kudreti Ve Azameti, Bütün Kainatı Kuşatan Yüce Mevlam’dan, umutlarımızı asla ve kata kesmeyeceğiz.

Yücelerin En Yücesi Olan Rabbimiz; bir anda koşulları değiştirerek, bizim hayal bile edemeyeceğimiz bir durum yaratır. Onun için biz, şartlar ne kadar zor ve meşakkatli olursa olsun, umutlarımızı kaybetmeyeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, 11 ayın sultanı Mübarek Ramazanı Şerifin, tüm Ümmeti Muhammed’e, sağlık, mutluluk, huzur ve bereket getirmesini, Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, kadirşinas halkımız ve bütün İslam Âlemi’nin mübarek Ramazanı ayını en kalbi duygularımla kutluyorum’. Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Baş Editörü İletişim Uzmanı Engin Bakan.

Anahtar Kelimeler:
  • 8
    SEVDİM
  • 8
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 8
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gazeteci Sultan Denli Sofralarımıza Bereket Hanelerimize Saadet DiliyoruzÖnceki Haber

Gazeteci Sultan Denli Sofralarımıza Bere...

Dicle Elektrik’ten Şanlıurfa’ya 10.3 Milyar TL YatırımSonraki Haber

Dicle Elektrik’ten Şanlıurfa’ya 10.3 Mil...

Yorum Yazın

Reklam Alnı