Oruç”tan Eğitim Öğretim Yılı Kutlama Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Oruç”tan Eğitim Öğretim Yılı Kutlama Mesajı
Abone ol
Diyarbakır Yükseliş Koleji Kurucu Başkanı Eğitimci Ve Öğretmen Yunus Oruç 2021-2022 Eğitim Yılı İçin Bir Mesaj Yayımladı Yunus Oruç 6 Eylülden İtibaren Yeni Eğitim Yılı İçin Kutlama Mesajı Yayınladı .

Haber Muhabiri Ali Şeran
Haberdiyarbakir.Org Diyarbakır

Haberin Resmi Kaynağı Nusret Bilgiç

Değerli arkadaşlarım  Ebeveynlerin büyük umutlar ile büyük hayaller ile onlarca okul tercihinin içinden sizleri seçip çocuklarını geleceklerini  ciğerparelerini sizlere teslim etmeleri bizlere emanet etmeleri elbette hepimiz için büyük bir onur ve sorumluluktur Bizler bu toplumun geleceğini şekillendiren yarınını inşaa eden mimarlerız bu üstün sorumluluk duygusuyla yeni bir eğitim öğretim yılına daha başlamış bulunmaktayız.

Bu dönemin hepimize hayırlar getirmesini temenni edeyorum…Bütün arkadaşlarıma en içten selam ve saygılarım ile başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş bulunan, fedakarca görevini ifa ederken şehitlik makamıyla şereflenen, gazilik unvanıyla onurlanan eğitim camiamızın aziz neferlerini saygı ve şükranla yad ediyorum. Eğitim öğretim hizmetlerini yürüten bütün personelimize ve elbette sevgili öğrencilerimize başarılarla dolu bir yıl diliyorum.

Ülkemizin geleceğinin mimarları olduğunuzdan şüphemiz yoktur! Bu münasebetle öğrencilerinize bilgiyi aktarmaktan ziyade bilgiye ulaşmanın ve onu paylaşmanın yollarını göstereceğinizden, çağın gereklerine vakıf, özgüveni tam, hedefini bilen şahsiyetler olarak yetiştireceğinizden eminim. Bu zor, meşakkatli fakat kutsal görevinizde sizlere başarılar diliyorum Bu duygu ve düşüncelerle, her zaman çocuğunun yanında olan, ona sevgisiyle, ilgisiyle destek olan değerli velilerimize,her koşulda öğrencilerine ulaşmaya çaba sarf eden kıymetli öğretmenlerimize, idarecilerimize ve tüm çalışma arkadaşlarıma bu yılki gayretleri için özellikle teşekkür ediyor, iyi Sağlıklı günlerde ve yüz yüze eğitimde buluşabilme ümidiyle esen kalınız..


  • 9
    SEVDİM
  • 12
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 8
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İçişleri Bakanlığı'ndan "PCR Testi Zorunluluğu" GenelgesiÖnceki Haber

İçişleri Bakanlığı'ndan "PCR Testi Zorun...

Siirt"li Uras Ailesinin Mutlu GünüSonraki Haber

Siirt"li Uras Ailesinin Mutlu Günü

Haber Yorumları

Yorum Yazın

Reklam Alnı