"Müslümanların Kırmızı Çizgisidir" Kudüs

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Müslümanların Kırmızı Çizgisidir" Kudüs
Dicle Elektrik Reklam 11
Abone ol
Son Günlerde Yine Filistinli Kardeşlerimizin Acılarına Tanıklık Ettiğimiz Bir Süreç Yaşamaktayız.
Dicle Elektrik Reklam 2

Haber Muhabiri Ali Şeran
Yayıncı  Haberdiyarbakir.Org Diyarbakır
Haberin Resmi Kaynağı AKP Diyarbakır Basın Bürosu

Orta Doğu’daki 100 yıldır yapılan bütün zulümlerin kaynağı olan Siyonist zihniyet, işgalci ve terörist uygulamalarına her gün bir yenisini eklemeye devam ediyor.Ne yazık ki Batılı devletler bir yana; Müslüman ülkeler dahi, bu süregelen alçaklığa, zulme,zorbalığa karşı gerekli tepkiyi vermemekte. Bundan güç alan ve her geçen gün daha da azgınlaşan, daha da pervasızlaşan bu terör devletine karşı Türkiye Cumhuriyeti ve Ak Partimizin mücadelesi, Mescid-i Aksa özgürleşene kadar devam edecektir.

Mescid-i Aksa başta olmak üzere Kudüs’teki ibadethanelere ve Müslümanlara yönelik her saldırı aynı zamanda bizlere yapılmış demektir. Filistinli kardeşlerimizin uğradığı her haksızlık, döktüğü her göz yaşı Ümmet olarak hepimizi derinden yaralamaktadır. Kudüs, müslümanların kırmızı çizgisi ve Selahattin Eyyübi’nin, Abdulhamit Hanın bizlere emanetidir. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Hükümetimiz, gerek islam Ülkelerinin liderlerini, gerekse Uluslararası komuoyunu; İsrail’in terörizm dolu uygulamalarına karşı harekete geçmeye diplomasi çerçevesinde zorlamaktadır. Türkiye Cumhuriyeti olarak devletimiz ve biz Ak Partililer, mazlumun yanında durmaya, hakkın, adaletin ve vicdanın yılmaz savunucusu olmaya devam edeceğiz.

Siyonizmin postalları Mescid-i Aksa'yı kirlettiği müddetçe, biz yalın ayak yürüyerek gitmek zorunda kalsak dahi Mescid-i Aksa'yı gündemimizden düşürmemeye kararlıyız.Tüm kalbimizle inanıyoruz ki  bir gün Mescid-i Aksa’mız özgürleşecek ve İsrail terör devletinin ettiklerinin bedelini görmeyi Allah bize nasip edecektir...

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Binlerce Ölü Balık Kıyıya VurduÖnceki Haber

Binlerce Ölü Balık Kıyıya Vurdu

Her Günümüz Bayramlar Kadar Mutlu OlsunSonraki Haber

Her Günümüz Bayramlar Kadar Mutlu Olsun

Dicle Elektrik Reklam 4

Yorum Yazın

Reklam Alnı