MHP Diyarbakır’da 3 İlçeye Yeni Başkan Ataması Yaptı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP Diyarbakır’da 3 İlçeye Yeni Başkan Ataması Yaptı!
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır’da 3 İlçeye Yeni Başkan Ataması Yaptı.

Haber Muhabiri Ali Şeran
Resmi Kaynak Seyfettin Eken
 

MHP Genel Merkezi tarafından daha önce boşta olan Diyarbakır’ın Ergani, Dicle ve Kocaköy ilçelerine yeni başkan ataması yapıldı. Ergani’de daha önce ilçe başkanı olarak görev yapan Miktat Arslan’ın il başkanı olması sonucu bugün Ergani ilçe başkanlığına Şaban Arslan, Dicle ilçesine Muhittin Balık ve geçtiğimiz ay hayatını kaybeden Kocaköy ilçe başkanı Mirza Akdemir’in yerine de Cahit Efe ilçe başkanı olarak atandı.

MHP Genel Merkezi tarafından görevlendirme yazısı gönderilmesi sonucu 3 ilçeye başkan atadıklarını belirten MHP Diyarbakır İl Başkanı Miktat Arslan; “Göreve geldiğim günden beri yönetimimle birlikte devralmış olduğum partimizin bayrağını Diyarbakır’da dalgalandırmaya devam ediyoruz. Bu süreçte eksik olan teşkilatlarımızı tamamlamaya ve önümüzdeki aylarda yapılacak yeni seçime hazırlık için dur durak bilmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu minvalde yeni atamasını yaptığımız Ergani, Dicle ve Kocaköy ilçelerimize yeni çalışma arkadaşlarımızın atamasını yaptık. Genel merkezimiz tarafından bu arkadaşlarımızın yetki belgesi geldi. Yeni ilçe başkanlarıma görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Diyarbakır İl Başkanlığı’na yetki belgesi gönderilmesi sonucu bugün itibariyle Ergani, Dicle ve Kocaköy’e atama yapıldığına değinen Başkan Arslan; “Daha önce görev yaptığım Ergani ilçesine bugün itibariyle partimizin yeni ilçe başkanının atamasını yaptık. Ayrıca Kocaköy ilçesi de bizim için başka bir önemi var. Geçtiğimiz ay aramızdan ayrılan merhum ilçe başkanımız ve yol arkadaşımız Mirza Akdemir’in yaşamını yitirmiş olması bizi çok üzmüştü. Kocaköy ilçemize de bugün yeni ilçe başkanımızı atadık. Önümüzdeki günlerde eksik olan ilçelerimizin de atamasını yaparak Diyarbakır’daki teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamlayıp sahada tam kadro ile var olmaya çalışacağız. Artık Diyarbakır’da vatandaşın benimsediği bir parti olan partimizin varlığını güçlü şekilde bu kentin her sokağında varlığını hissettireceğiz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Dosta Doğru Üç Aylar Özel” Programı DüzenlendiÖnceki Haber

“Dosta Doğru Üç Aylar Özel” Programı Düz...

DİSKİ Sorunsuz Altyapı İçin Arızalara 7/24 Anında MüdahaleSonraki Haber

DİSKİ Sorunsuz Altyapı İçin Arızalara 7/...

Yorum Yazın

Reklam Alnı