Meslektaşlarımız Azim Ve Şevkle Görevlerini İfa Ediyorlar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Meslektaşlarımız Azim Ve Şevkle Görevlerini İfa Ediyorlar
Abone ol
‘Haberdiyarbakir.Org’ Haber Ajansı Genel Yayın Koordinatörü Gazeteci Ali Şeran, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ Dolayısıyla Bir Kutlama Mesaj Yayımladı.

Haber Muhabiri Özlem Kaplan
Resmi Kaynak Stjr. Muhabir Büşra Bilgiç

Savaş ve Fotoğraf Muhabiri ve Eğitmeni Ali Şeran Mesajına, ‘bu anlamlı gün dolayısıyla, tüm meslektaşlarımı bir kez daha kutluyor, vazifelerinde başarılar, özel hayatlarında sağlık ve mutluluklar diliyorum’ diyen Gazeteci Savaş ve Fotoğraf Muhabiri ve Eğitmeni Ali Şeran, hissiyatını şöyle dile getirdi: ‘Basınımızın güzide mensupları, son derece zor koşullarda vazifelerini icra etmeye çalışmaktalar. Bu ailenin bir mensubu olarak, hepimiz bu özel gün dolayısıyla heyecanlıyız. Basın-Yayın kuruluşlarımız, kamuoyunu bilgilendirmek gibi önemli bir kamu görevini ifa etmektedir. Toplumumuzun aydınlatılması, bilgilendirilmesi, bilinçlendirilmesi yolunda önemli bir görevi icra ederek, fedakârca çalışan basın mensuplarımızın, çalışma şartlarını kolaylaştırmak, onlara gereken desteği sağlamak, toplum olarak hepimizin görevidir.

Basınımız, geçmişten günümüze önemli bir gelişme göstererek, yazılı ve görsel boyutunun yanı sıra, internet haberciliğinde etkinliğini her geçen gün artırmak suretiyle, demokrasimizin güçlenmesi ve açık toplum hedefine ulaşılmasına değerli katkılar sağlamaktadır. Bu gelişmede şüphesiz en büyük pay, görevini fedakârca yapan basın çalışanlarına aittir. İletişim teknolojilerindeki yeniliklerle birlikte, insanlar, dünyadaki gelişmelere daha hızlı ulaşabilir duruma gelmiş, basın her zamankinden daha etkin konuma ulaşmıştır. Özellikle son birkaç yıldan bu yana, ülkemizde ve tüm dünyada, internet gazeteciliği ve ‘Dijital Basın’ adeta, hayatımızın merkezine yerleşmiştir. Yaşanan gelişmelerin anında, milyonlarca insana ulaştırılması ve ulaşılan kitlenin, söz konusu gelişmelerle ilgili fikir, öneri ve eleştirilerini aktarması, sadece bir kaç dakika içinde gerçekleşmekte. Sosyal medya mecraları, olumlu bir şekilde kamuoyu oluşturarak, kitlelerin dikkatini, toplumsal sorunlara çekmek suretiyle, müspet bir duruş sergileyebiliyor.

Savaş ve Fotoğraf Muhabiri ve Eğitmeni Ali Şeran Adeta baş döndürücü bir gelişmenin yaşandığı günümüzde, ‘Dijital Basın’ son derece seri bir şekilde, kamuoyunun tüm dünyada olup biten gelişmelerden haberdar olmasını sağlamakta. Dolayısıyla basın çalışanlarının sorumluluğu ve meslek etik ilkelerinin önemi daha da artmakta. Basın müessesesi, toplumun doğru, tarafsız ve olabildiğince hızlı bir şekilde bilgilendirilmesi bakımından önemli sorumluluklar üstlenmekte. Basın-Yayın faaliyetleri, toplumun her kesimini yakından ilgilendiren bir hal almıştır. Bu anlamda basın mensuplarının mesleki sorumluluk ilkelerine bağlı ve kamu yararını gözetir bir şekilde hareket etmeleri, elzem hale gelmiştir. Toplumumuzu doğru bilgilendirme noktasında, sorumlu habercilik anlayışı ile basın meslek ilkelerine bağlı kalarak bu hayati görevi, zor şartlarda sürdüren basın çalışanlarımızın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor; Yüce Rabbim’den, bütün basın mensuplarımıza çalışmalarında muvaffakiyetler, özel hayatlarında sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum’.

Anahtar Kelimeler:
  • 31
    SEVDİM
  • 66
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 92
    İNANILMAZ
  • 12
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BİK" Genel Müdür Erkılınç 10 Ocak Gazeteciler Gününü KutladıÖnceki Haber

BİK" Genel Müdür Erkılınç 10 Ocak Gazete...

Gazeteciler Özel Bir Görevi İfa EtmektelerSonraki Haber

Gazeteciler Özel Bir Görevi İfa Etmektel...

Yorum Yazın

Reklam Alnı