Merhum Hacı Haydar Şeran’ın Oğullarından Takdire Şayan Davranış

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Merhum Hacı Haydar Şeran’ın Oğullarından Takdire Şayan Davranış
Abone ol
Diyarbakır’ın Tanınan Ve Sevilen Simalarından, Çalışkanlığı, Dürüstlüğü Ve Hayır Severliği İle Takdir Edilen Merhum Hacı Haydar Şeran Adına Yapılan Hayrat Çeşmesi Büyük Takdir Topladı.

Haber Muhabiri  Hatice Öğüt
Haberin Resmi Kaynağı Özlem Kaplan

Diyarbakır’ın Tanınan Ve Sevilen Simalarından, Çalışkanlığı, Dürüstlüğü Ve Hayır Severliği İle Takdir Edilen Merhum Hacı Haydar Şeran Adına Yapılan Hayrat Çeşmesi, Büyük Takdir Topladı.Yaşadığı Müspet Hayatı İle Bir Çok İnsana Örnek Teşkil Etmiş Sayısızİnsan Yetiştirmiş, Gayreti, Çalışkanlığı Ve Azmiyle, Herkesin Haklı Takdirine Mazhar Olan, Merhum HacıHaydar Şeran’ın Çocukları Tarafından Mardinkapı Mezarlığında Yapılan Hayrat Çeşmesi Tamamlanarak, Hizmete Sunuldu. Medfun Bulunduğu Mardinkapı Mezarlığı Yapılan 3 Çeşmeli, Mermerden İnşa Edilen Hayrat Çeşmesi, Vatandaşların Büyük Takdirini Topladı.Daha Önce Harabe Ve Yıkık Durumda Olan Ve Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Mezarlıklar Müdürlüğü Tarafından Yıkılan ve Yerine, Hayrat Çeşmesi Yaptıran Şeran Ailesinin Bu Jesti Çok Büyük Diyarbakır"da Memnuniyetle Karşılandı.

‘Vatandaşlar Emeği Geçenlere Duacıyız’ Açıklamalarda Bulunan Merhum Hacı Haydar Şeran’ın Oğlu Gazeteci Savaş ve Fotoğraf Muhabiri Ali Şeran Şunları Söyledi: ‘Daha Önce Yıkık Dökük Bir Durumda Olan Harabe Yapının Yıkılması Talebiyle Resmi Olarak Büyükşehir Belediyemiz Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Mezarlıklar Müdürlüğüne Yazılı Müracaatta Bulunmuştuk. Allah; Razı Olsun Talebimiz Kabul Edildi Ve Harabe Durumundaki Yapı Yıkıldı. Bizler De Şeran Ailesi Olarak Daha Önce Taahhütte Bulunduğumuz Üzere Bu Noktaya Bir Hayrat Çeşmesi İnşa Ettik. Bildiğiniz Gibi Mardinkapı Mezarlığında Bir Çok Vatandaşımızın Mezarı Var. Mezarlığa Gelerek Medfun Bulunan Yakınlarını Ziyaret Eden Vatandaşlarımız Hayrat Çeşmesi’ni Görünce Bir Hayli Memnun Kaldılar. Herkes İnşa Ettiğimiz Hayrat Çeşmesi’nen Vefat Eden Yakınlarının Mezarlarına Su Götürerek, Bizlere Dualar Ettiler. Aldığımız Dualar Bizim İçin Paha Biçilmez Birer Servettir.3 Çeşmeli, Mermerden Yapılma Hayrat Çeşmemizi, Merhum Babamız, Ailemizin Değerli Büyüğü, HacıHaydar Şeran Anısına İnşa Ettik. Ruhu Şad Olsun. Bu Vesileyle Kendisine Ve Ebediyete İntikal Etmiş Bütün Medfunlarımıza, Cenab-I Allah’tan Rahmet Ve Mağfiret Niyaz Ediyoruz’

Anahtar Kelimeler:
  • 260
    SEVDİM
  • 460
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 56
    İNANILMAZ
  • 360
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
10 Ayda 453 Kadın ÖldürüldüSonraki Haber

10 Ayda 453 Kadın Öldürüldü