Memleket Partisinden Güneydoğu Çıkarması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Memleket Partisinden Güneydoğu Çıkarması
Abone ol
Memleket Partisi Genel Sek.Yard. Kayhan Yüreğir Diyarbakır-Mardin İl Başkanlığını Ziyarete Bulundu.

Haber Muhabiri Ali Şeran // Diyarbakır
Resmi Kaynak Memleket Partisi Basın

Memleket Partisi Genel Sek.Yard. Kayhan Yüreğir: Değerli basın mensupları hepiniz hoş geldiniz. Parti meclis üyesi arkadaşlarımız ile partimizin Diyarbakır örgütünü ziyaret etmek için bulunmaktayız.17 Mayıs’ta parti kuruluşunu tamamladık.18 Eylülde örneği olmayacak bir hızla kurultayımızı yaptık, örgütlerimizi tamamladık, seçime girme hakkını büyük efor, emek harcayarak elde ettik .Diyarbakır İl başkanı Atilla Ece’ye basın mensuplarına bu anlamda çok teşekkür ederiz. Diyarbakırda bulunmaktan çok memnunuz Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce’nin selamlarını getirdik. Parti olarak 6 ilkemiz var. Atatürk ve ilkelerine bağlı olmak, terörün her türlüsüne karşı çıkmak, din, dil, ırk ve mezhep ayrımcılığı yapmamak, doğaya çevreye ve hayvanlara saygılı olmak, siyasi rant peşinde koşmamak, kadına yönelik şiddeti ve çocuk istismarını yüksek sesle kınamak. Bu 6 ilkemize uyum sağlayacak herkes ile bizler yol gidebiliriz. Gündem ile alakalı sorularınızı alabilirim.

Muhabir: Doktorların Avrupa” ya gidişi ve istifası gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ’nın tavrı oldu giderlerse gitsinler şeklinde, bu konuyla alakalı ne söylemek istersiniz. Yüreğir: Bu konuyu genel başkanımız da dile getirdi. Doktorlarımıza giderlerse gitsinler diyenlerin asıl doktora gitmesi gerektiğini belirtmişti. Bence bundan daha açıklayıcı bir şey söylenemez. Muhabir: Muharrem İnce 2018 cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çok ciddi bir oy aldı. Şuan ise memleket partisini kurdu 2018 potansiyelini yakalayabilecek mi? Çiftçi, esnaf, öğrenci demiyecem herkes beklenti içinde bunları karşılayabilecek mi?

Yüreğir: Evet genel başkanımız 2018 de ciddi bir oy desteği aldı, şuan ise ne cumhur ne millet tek yol memleket diyerek iktidar olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız, takdiri millete bırakacağız. Genel başkanımız tarıma, çiftçilere çok hassas bakıyor en önemlisi üretmek defalarca belirttik saksılara kadar ekmemiz lazım. Diyarbakır tarımcılıkta çiftçilikte üretim yapabilecek en büyük şehirlerimizden biri en büyük projemiz tarım: zamanın da Diyarbakır ülkenin %10 kavun karpuzunu karşılıyordu ama git gide ekinler azalıyor kavun, karpuz, buğday, arpa yetişen bir bölgedeyiz bunlara her zaman destek vereceğiz. Ülke’nin dışarıya muhtaçlığını azaltmak istiyorsak üretmek zorundayız. Bu arada Diyarbakırın güvercinlerini unutmuş değiliz. Genel başkanımızın bayramdan hemen sonra Diyarbakır ziyareti olacak, büyük atmosfer olacağına inanıyoruz.

Muhabir: 6 Partinin Olduğu Mütabakat Metniyle İlgili Ne Düşünüyorsunuz?Yüreğir: 6 Partideki arkadaşlar bir metin hazırladılar, açıkladılar. Bu hazırlanan metin milletin istediği ve ya parti üyelerinin istediği bir mütabakat değil, sadece 6 parti liderinin oluşturduğu bir mütabakat 6 liderin birbirlerini mutlu etmek için hazırlanan metin, genel başkanımızda bir önceki açıklamasında belirtmişti: Biz o masada olsaydık bir çok itirazımız olacaktı, iyi ki yokuz önemli olan halkı mutlu etmek. Muhabir:Öğrencilerin Muharrem İnce’den büyük beklentileri var. Bu beklentiler karşılanacak mı? Yüreğir: Artık internet çağındayız gençler interneti bilimi çok güzel kullanabiliyor.2018 Cumhurbaşkanlığı seçiminde birileri çay kek derken bugünleri öngören genel başkanımız kuantum diyordu. Daha öncede seslendiğimiz gibi seslenmek istiyorum gençlere hiçbir yere gitmek yok, bu ülke hepimizin. Hep Birlikte Başaracağız.

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 2
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
2.570 Gram Metamfetamin Maddesi Ele GeçirildiÖnceki Haber

2.570 Gram Metamfetamin Maddesi Ele Geçi...

Üzerinde Uyuşturucu Bulunan 2 Şüpheli YakalandıSonraki Haber

Üzerinde Uyuşturucu Bulunan 2 Şüpheli Ya...

Yorum Yazın

Reklam Alnı