Medya Ve Telekomünikasyonun Dijital Geleceği Masaya Yatırıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Medya Ve Telekomünikasyonun Dijital Geleceği Masaya Yatırıldı
Abone ol
Türkiye’nin Medya Ve İletişim Alanındaki Dönüşüm Süreci, Ankara’da Gerçekleştirilen Önemli Bir Temasla Yeniden Gündeme Geldi.
Reklam 4

Medya ve Telekomünikasyonun Dijital Geleceği Masaya Yatırıldı. Türkiye’nin medya ve iletişim alanındaki dönüşüm süreci, Ankara’da gerçekleştirilen önemli bir temasla yeniden gündeme geldi. BİK Genel Müdürü Abdulkadir Çay, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü sıfatıyla; medya, iletişim ve dijitalleşme ekseninde yürütülen çalışmaları değerlendirmek üzere Ebubekir Şahin’i ziyaret etti.

Dijital Dönüşüm ve Medya Sektörüne Etkileri Görüşüldü Görüşmede, Türkiye’nin telekomünikasyon altyapısındaki gelişmelerin medya sektörüne sağlayacağı katkılar ele alındı.  Dijitalleşme sürecinin, basın-yayın kuruluşlarının sürdürülebilirliği, erişilebilirliği ve teknolojik kapasitesini artıracağı vurgulandı. Taraflar, özellikle yerel ve ulusal medyanın dijital dönüşüme uyum sürecinde karşılaştığı yapısal sorunlar ve çözüm önerileri üzerinde durdu.

Kurumlar Arası İstişare VurgusuZiyarete ilişkin değerlendirmede bulunan BİK Genel Müdürü Abdulkadir Çay, Türk Telekom ile yürütülecek istişarelerin medya sektörü açısından önemli kazanımlar sağlayacağına inandığını ifade etti. BİK Genel Müdürü Çay, dijital altyapı yatırımlarının ve iletişim teknolojilerindeki ilerlemenin, basın kuruluşlarının rekabet gücünü artıracağını ve kamuoyuna daha hızlı, daha sağlıklı bilgi akışı sunacağını belirtti.

Ortak Hedeflerimizi Kapsamlı Şekilde Değerlendirdik”Ebubekir Şahin ise yaptığı açıklamada, medya ve iletişim alanında örnek çalışmalara imza atan isimleri kurumlarında ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, basın-yayın alanındaki mevcut çalışmalar, sektörün dijital dönüşüm süreci ve önümüzdeki döneme ilişkin ortak hedeflerin kapsamlı biçimde ele alındığını kaydetti. Şahin, nazik ziyaretleri ve katkıları dolayısıyla heyete teşekkür etti.

Medya Sektörü İçin Stratejik Öneme Sahip Buluşma Gerçekleştirilen temas, medya ile telekomünikasyon sektörleri arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi ve dijital çağın gerekliliklerine uygun yeni yol haritalarının oluşturulması açısından stratejik bir adım olarak değerlendiriliyor. Görüşmenin, özellikle yerel medyanın dijitalleşme sürecine somut katkılar sunması bekleniyor. Kaynak: https://x.com/i/status/2016212580260364775 (Şakir Erol Siirt)

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP"li Atabey Diyarbakır’daki Bombalı Saldırı Kesinlikle Kabul EdilemezÖnceki Haber

CHP"li Atabey Diyarbakır’daki Bombalı Sa...

DİSKİ’den 2025’te Abone Ve Su Yönetiminde Güçlü DönüşümSonraki Haber

DİSKİ’den 2025’te Abone Ve Su Yönetimind...

Yorum Yazın

Reklam 10