Macera Tutkunları Diyarbakır’da Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Macera Tutkunları Diyarbakır’da Buluştu
Dicle Elektrik Reklam 111
Abone ol
Diyarbakır Valiliği Ve Büyükşehir Belediyesince Yarın Lice İlçesinde Düzenlenecek Off Road Festivali’ne Katılacak Macera Tutkunları, Şehir Turu Attı.
Dicle Elektrik Reklam 2

Haber Muhabiri Özlem Kaplan // Süleyman Karaarslan
Resmi Kaynak D.B.B Basın

Valilik ve Büyükşehir Belediyesinin destekleri gerçekleştirilen organizasyon öncesi yarışlara katılacak pilotlar, 4x4 araçlarıyla Dağkapı Meydanı’nda toplandı. Burada oluşturdukları konvoy ile siren ve korna çalarak şehrin caddelerini gezen sürücüler, vatandaşlardan da yoğun ilgi gördü. Off Road Festivali’ne İstanbul’dan katılan pilot Yasemin Biber Toker, kültürel farklılıkların birleşmesi ve medeniyetler şehri olan Diyarbakır’ın tanıtımı amacıyla böyle bir projenin geliştirilmesine katılmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Proje kapsamında Eğil ilçesinde Yatır İlkokulunu ziyaret ettiklerini ve boya hediye ettiklerini aktaran Toker, “Şu an merkezdeyiz, araç tanıtımı ile yapacağız. Yarın Lice’ye gideceğiz. İlçemizin sükunet ve huzur haline dönüşmesi, Çotanak Grubunda buraya ayak basması ve orada bir off road şenliğinin yapılacak olması bir de bunun 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na denk gelmesi harika oldu.” şeklinde konuştu Diyarbakır'ı çok beğendiğini dile getiren Toker, şunları ifade etti: “Diyarbakırlıların misafirperverliği, hoşgörüsü bize yansıdı. Kendimize yeni dostlar, arkadaşlar edindik. Harika bir şehir. Bundan sonraki projede tüm Diyarbakırlıları Giresun'a bekliyoruz.”Off Road’a olan ilgiyi artırmak istediklerini belirten pilot Oğuzhan Kır ise, Lice’de yapacakları yarışlara tüm Diyarbakırlıları davet etti. 

Kır, şunları kaydetti:“Biz Diyarbakır'a, Giresun'un samimiyetini, sıcaklığını, selamlarını getirdik. Tabii Diyarbakırlı kardeşlerimiz de karşılığını verdiler. Çok güzel ağırlıyorlar bizleri, çok memnunuz, sağ olsunlar var olsunlar. Ben tüm Türkiye'ye sesleniyorum, mutlaka Diyarbakır'a gelin. Benim yaşadığım pişmanlığı yaşamasınlar. Çok geç kalmasınlar. Diyarbakır'ı ziyaret etmek için sadece Diyarbakır'ın değil, ilçelerine de mutlaka gelsinler. Büyük bir tarihi dokusu var. Keşfedilmesi gereken birçok yeri var.” 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Devran Sinanoğlu 5.Merzifon Kitap Fuarında Okurlarıyla BuluştuÖnceki Haber

Devran Sinanoğlu 5.Merzifon Kitap Fuarın...

DİSKİ’den Fiziki Su Kaçaklarına MüdahaleSonraki Haber

DİSKİ’den Fiziki Su Kaçaklarına Müdahale

Dicle Elektrik Reklam 4

Yorum Yazın

Online Randevu