Kutlu Günlere Kavuşmanın Tarifsiz Sevincini Yaşıyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kutlu Günlere Kavuşmanın Tarifsiz Sevincini Yaşıyoruz
Dicle Elektrik Reklam 111
Abone ol
‘Haberdiyarbakir.Org’ Bölge Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni, Gazeteci Ali Şeran, Kurban Bayramı Dolayısıyla, Yazılı Bir Kutlama Mesajı Yayınladı. Mesajında Duygu Yüklü İfadelere Yer Veren Gazeteci, Savaş Muhabiri Ali Şeran, Bayramların Manevi İkliminin Tüm Dünyayı Çepeçevre Saran, Dayanışma Ve Yardımlaşmanın Zirveye Çıktığı Müstesna Zamanlar Olduğuna Dikkati Çekerek Şunları Söyledi:
Dicle Elektrik Reklam 2

‘Bilindiği üzere, bütün dünyayı derinden sarsan, milyonlarca insanın hayatını kaybettiği, bulaşıcı pandemi (KOVİD-19) nedeniyle, hepimiz çok zorlu bir süreç yaşadık.Elbette ki, bu süreçte, tüm sağlık çalışanlarımızın sergilediği gayret ve azim, tüm halkımız tarafından takdirle karşılandı. Ancak şunu unutmamamız gerekiyor. Zaten Kutlu Dinimizin de hassasiyetle üzerinde durduğu temizlik ve hijyen hususlarına, önümüzdeki süreçte de hassasiyet gösterip, özellikle okul öncesi dönemden başlayarak çocuklarımıza bu konuda, gerekli eğitimi ebeveynler olarak vermeliyiz. Bu vesileyle, Şanlı Dinimiz İslam ve Kutlu Kitabımız Kur’anı Kerim’in nurlu güneşi kalbimize dolsun.

Yüce Rabbimiz’e şükürler olsun ki; sayısız nimetlerle dolu olan, toplumsal dayanışma ve yardımlaşmanın doruğa çıktığı böylesi özel günlere bizleri bir kez daha kavuşturdu. Yaşadığımız mübarek günler, paha biçilemez manevi birer değer taşımaktadır. Hüzünleri paylaşıp azaltırken, sevinçlerimizi paylaşıp çoğaltacağımız, birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramı, başta aziz milletimiz olmak üzere tüm İslam Âlemi’ne mutluluklar getirsin.

Bayram sonrası, gerek Diyarbakır ve Bölgemiz, gerekse tüm yurdumuz genelinde, ekonomi çarklarının sağlıklı bir şekilde dönmeye başlaması, piyasadaki dengenin yeniden tesis edilmesi, hepimizin temennisidir. Yaşadığımız zorlu süreçte, birçok insanımız işini kaybederken, esnaf ve ticaret erbabı vatandaşlarımız da, işyerlerini kapatmak zorunda kaldılar. Dolayısıyla, gerek özel sektör çalışanlarımız olsun, gerekse esnaf ve ticaret erbabı vatandaşlarımız olsun, son derece zorlu bir süreç yaşadık ulus olarak.

Başta Dolar olmak üzere Euro ve diğer yabancı para birimlerinin, bu süreçte sürekli olarak paramız karşısında değer kazanmaları da, hayat pahalılığını körükleyen en önemli faktör olarak karşımıza çıkmakta.İşsizliğin oldukça yoğun olarak yaşandığı ülkemizde, bir yandan yeni iş yerlerinin hizmete girmesi, diğer yandan mevcut işyerlerinin kapasitelerini artırmaları, elzem hale gelmiştir. Kapanan iş yerlerinin yeniden açılarak, daha geniş kapsamlı bir şekilde hizmet sunmalarını temenni ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, meslektaşlarımız olan gazetecilik sektörünün tüm bileşenleri, kadirşinas Diyarbakırlı hemşehrilerim, saygı değer halkımız ve tüm İslam Âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı en halisane duygularımla kutlar, Cenabı Allah’tan, ülkemize ve bütün dünya insanlarına, sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler nasip eylemesini niyaz ederim’.

Haber Muhabiri  Ali Şeran
Haberdiyarbakir.Org Siirt

Haberin Resmi Kaynağı Süleyman Karaarslan

Anahtar Kelimeler:
  • 10
    SEVDİM
  • 10
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 4
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
‘Rahmet Bulutları, Kâinatı Sarmış Durumda’Önceki Haber

‘Rahmet Bulutları, Kâinatı Sarmış Durumd...

DİSKİ’den Kurban Bayramı TedbirleriSonraki Haber

DİSKİ’den Kurban Bayramı Tedbirleri

Dicle Elektrik Reklam 4

Yorum Yazın

Online Randevu