Kitap Okuma Etkinliği Büyük İlgi Gördü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kitap Okuma Etkinliği Büyük İlgi Gördü
Abone ol
Diyarbakır”da 6 Ay Önce Hizmete Giren Aktif Başlangıç Cimnastik ve Hareket Eğitim Merkezi 22.08.2021 Pazar Günü Farkındalık İçin Kitap Okudu Aktif Başlangıç Eğitim Merkezinden Üyelerine ve Velilerine Kitap Okuma Etkinliği Düzenledi.

Haber Muhabiri Özlem Kaplan
Haberin Resmi Kaynağı Süleyman Karaarslan

Aktif Başlangıç Çocuk Cimnastik ve Hareket Eğitim Merkezi Hocası ve Eğitmeni Osman Yılmaz Okumayan Sporcu Kalmasın sloganıyla yola çıktığımız bu yolda Spor ile uğraşan genç kardeşlerimizle oluşturduğumuz kitap okumayı her geçen gün genişletiyoruz bundan sonraki süreçte de devam edeceklerini sözlerine ekledi.Spor merkezi Bünyesinde kitap okuma etkinliği olmasından dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen öğrenci ve velileri duygulu anlar yaşadı okumanın önemini gözler önünde olması bizleri heyecanlandırdı diye sözlerine eklediler Cimlastik ve Hareket Merkezi Hocası Osman Yılmaz ise Diyarbakır her yerde okuyor kapsamında farklı bir etkinlik gerçekleştirmek istediklerini ifade ederek Çocuk Cimnastikve Hareket Eğitim Merkezin de  kitap okunabileceğini göstermek amacıyla kitap okuduklarını söyledi.

Etkinliğe Katılanlar Spor Salonunda 120 Dakika Boyunca Kitap Okudu. Aktif Başlangıç Çocuk Cimnastik ve Hareket Eğitim Merkezinde düzenlenen etkinliklerle öğrencilere bir birinden farklı çocuk kitapları sunularak öğrencilerin kitap seçmesi sağlanırken seçilen kitaplar spor hocasının gözetiminde okudular. Spor Merkezi Hocası Osman Yılmaz Geleceğimizin güvencesi olan çocuklara kitabı sevdirmek okuma alışkanlığı kazandırmak anne, baba ve öğretmenlere çocuklar için kitap seçme imkânı sağlamak üzere Kurum olarak bizlerde öğrencilerimizin okuma alışkanlığını sürdürülebilir hale getirmek ve kitap sevgisi kazandırmak için çeşitli etkinliklerle okumanın ve kitabın insan yaşamındaki önemini anlatıyor ve onlara kitap seçmeleri yönünde çeşitli alternatifler sunuyoruz diye konuştu. Spor Merkezi Velilerinden Olan Ahmet Şeran ise kitap okuma etkinliği kapsamında Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Baş Editörü ve Diyarbakır İl Temsilcisi Özlem Kaplan "ya yaptığı açıklamada  Okuyan bir nesil yetiştirmek için çocuklara kitap sevgisi ve okuma alışkanlığı kazandırmak zorundayız” böylesi etkinliklerin her yerde ve hayatımızda olması gerektiğini sözlerine ekleyen Ahmet Şeran Okumaktan başka çaremiz yoktur diye sözlerine ekledi.

Vatandaşlardan Öğrencilere Büyük Destek Kitap okuyan öğrencileri gördüğüne sevinen vatandaşlardan Özlem Kaya Hanımda duygularını ifade ederken “Çok güzel Çocuklar okumayı sevsinler. Okumalı ki hayatları boyunca her şeyi bilmeleri lazım” diye konuştu. Aktif Başlangıç Çocuk Cimnastik ve Hareket Eğitim Merkezinin başlatmış olduğu bu projeye kitap hediye ederek katkı sunmak istedik .Umarım amacımıza ulaşmışızdır. Okullarımızda okuma saatlerimiz var. Bizim amacımız öğrencilerimize okuma saatinde veya okulda değil, her yerde kitap okumayı aşılamaktır diye sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler:
  • 20
    SEVDİM
  • 21
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 25
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tüm Enerji Şirketleri KamulaştırılmalıÖnceki Haber

Tüm Enerji Şirketleri Kamulaştırılmalı

İçişleri Bakanlığı'ndan "PCR Testi Zorunluluğu" GenelgesiSonraki Haber

İçişleri Bakanlığı'ndan "PCR Testi Zorun...

Yorum Yazın

Reklam Alnı