Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü Misafirhanesi Ve Sosyal Tesisler Üst Düzeyde Hizmet Sunuyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü Misafirhanesi Ve Sosyal Tesisler Üst Düzeyde Hizmet Sunuyor
Abone ol
Ülkemiz Genelinde Hizmet Veren Karayolları Genel Müdürlüğü Misafirhaneleri Ve Sosyal Tesisleri, Birçok Özel Sektör Kuruluşuna Göre Daha Kaliteli Hizmetler Sunmaya Devam Ediyor.

Resmi Kaynak Ali Şeran (Özel Haberidir)

Bu kapsamda Diyarbakır’da bulunan Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğüne bağlı Misafirhaneler ve Sosyal Tesisler, özellikle son dönemde hizmet çıtasını her geçen gün daha yukarı çıkarıyor. Gerek kendi personelinden ve hem de misafirlerinden tam not alan Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nün başarılı çalışmaları, toplumun geniş kesimleri tarafından takdirle karşılanıyor. Sosyal Tesisler, bahçe, Lokal ve misafirhanede sunulan hizmet kalitesinin özellikle son birkaç aydan bu yana, gözle görülür şekilde değiştiğini ve profesyonel bir anlayışla çalışmaların yürütüldüğünü belirten vatandaşlar, memnuniyetlerini dile getiriyorlar.

Hem kurum personelleri ve aileleri, hem de gerek şehir içi ve gerekse şehir dışından gelen misafirler, gözle görülür bu değişimin son derece olumlu olduğunu belirterek, örnek bir çalışma anlayışına tanık olduklarını belirtiyorlar. Çok az bir kâr marjı ile, son derece hijyenik ve temiz ortamda, kaliteli ve güler yüzlü bir hizmet anlayışıyla, ‘müşteri’ değil, ‘misafir’ anlayışını benimseyerek, konuklarına kapılarını açan Diyarbakır Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü çalışmalarının, takdire şayan olduğunu belirten vatandaşlar, memnuniyetlerini şöyle dile getirdiler: ‘Başta Karayolları 9. Bölge Müdürümüz olmak üzere, Destek Hizmetleri Şube Müdürümüz ve emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz, gösterdikleri gayret ve çaba nedeniyle hepsine harika teşekkür ediyoruz’

Anahtar Kelimeler:
  • 57
    SEVDİM
  • 57
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 57
    İNANILMAZ
  • 21
    ÜZGÜN
  • 6
    KIZGIN
Sen Onu Göremezsen de O Görüyor Her YerdeÖnceki Haber

Sen Onu Göremezsen de O Görüyor Her Yerd...

HÜDAPAR’ dan Artan Uyuşturucu Kullanımına TepkiSonraki Haber

HÜDAPAR’ dan Artan Uyuşturucu Kullanımın...

Yorum Yazın

Reklam Alnı