Karaarslan Ailesinin Mutlu Günü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karaarslan Ailesinin Mutlu Günü
Abone ol
Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Genel Müdürü Sayın Süleyman Karararslan"ın Kardeşi İsmail Karaarslan ve Fatma Sezen Gem Aileler Arasında Yapılan Törenle Nişanlandı.

Haber Muhabiri Nigar Tarancı
Resmi Kaynak Ali Şeran 

Diyarbakır’ ın Tanıl’mış Ailelerinden Şehmuz Karaaslan’ın Oğlu İsmail Karaarslan Ve Gem Ailesini Kızı Fatma  Sezen Gem Düzenlenen Şık Bir Törenle Evlilik Yolunda İlk Adımı Atarak Aileler Arasında Yapılan Törenle Nişanlandı. Mevlid-İ Şerif Ve Kur’an Tilaveti Mevlid-İ Şerif İle Başlayan, Kuran-I Kerim Tilavetleri Ve Ardından, İlahilerin Seslendirildiği Törende, Katılımcılar Oldukça Duygusal Anlar Yaşadılar. Karaarslan Ve Gem Aileleri, Nişan Boyunca Tüm Konuklarıyla İlgilenerek, Örnek Bir Sev Sahipliği Sergilediler.

Düzenlenen Nişan Törenine Karaarslan Ve Gem Ailelerinin Yakın Dost Ve Akrabaları Katıldı. Davetliler Oldukça Şık Bir Şekilde Dekore Edilen Nişan Töreninde Bol Bol Hatıra Fotoğrafı Çektirdiler. Alkışlar Eşliğinde Nişan Yüzüklerini Takan Fatma  Sezen Gem  Ve İsmail Kararslan Çiftinin Mutlulukları Yüzlerinden Okunuyordu. Damadın Babasından Anlamlı Teşekkür Konuşması Gecenin Sonunda Duygularını Dile Getiren Şehmus Karaarslan Nişan Sonrası, Davetlilere Teşekkür Ederek, Duygularını Şöyle Dile Getirdi: ‘Allah; Razı Olsun, Böylesi Anlamlı Ve Özel Günümüzde Kıymetli Zamanlarını Ayırıp, Davetimize İcabet Eden Tüm Dost, Akraba Ve Sevenlerimize, En Kalbi Duygularımızla Teşekkür Ediyoruz.

Damadın Babası Şehmus Karaarslan Bu Mutlu Günümüzde Bizleri Yalnız Bırakmadılar Mutluluğumuza Ortak Olan, Kıymetli Konuklarımız, Akrabalarımız, Dostlarımız Ve Bütün Sevdiklerimiz, Davetimize İcabet Ettiğiniz İçin Çok Sağ Olun. Allah; Hepinizden Razı Olsun. Darısı Bütün Çocuklarımızın Başına, Sağ Olun, Var Olun Bizleri Mesut Ettiniz. Rabbim; Bütün Gençlerimize Böyle Mutlu Günler Yaşamayı Ve Bir Ömür Boyunca Mutlu Bir Hayatı Nasip Eylesin İnşallah’.Diye Sözlerine Ekledi Çekilen Fotoğraflarla Gece Son Duldu.

Anahtar Kelimeler:
  • 61
    SEVDİM
  • 13
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 11
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ekmeğe Zam Geldi Yeni Fiyat Tarifesi AçıklandıÖnceki Haber

Ekmeğe Zam Geldi Yeni Fiyat Tarifesi Açı...

Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcileri belli olduSonraki Haber

Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcileri be...

Yorum Yazın

Reklam Alnı