Kanser Hastaları Moral Pikniğinde Eğlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kanser Hastaları Moral Pikniğinde Eğlendi
Dicle Elektrik Reklam 11
Abone ol
Diyarbakır Yeniden Yaşam Kanserle Mücadele Derneği Tarafından Düzenlenen Piknikte Kanser Hastaları, Yakınları Ve Dernek Üyeleri Bir Araya Gelerek Stres Attı.
Dicle Elektrik Reklam 2

Haber Muhabiri Özlem Kaya
Resmi Kaynak Recep Eser

Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Abay; Gerek derneğimiz, gerek hastalarımız için çok önemli bir etkinlikti. Bu piknik ile yaklaşık bu illetten muzdarip olan 150 kişiyi bir araya getirmenin ve onları mutlu etmenin mutluğu bize tüm yorgunluğumuzu unutturdu. Bu piknik için bizlere  ulaşım ve piknik yeri için desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkürü borç biliyoruz.  Dernek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Halim Şahin;  Bir yandan hastalıkla, bir yandan yoklukla uğraşan bir çok hasta ve hasta yakınımız var. Amacımız bir araya gelerek güzel bir gün geçirmek. Çekilen sıkıntıları bir gün olsa da unutmak unutturmak.

Yönetim Kurulu Üyesi Aysel Alpaslan; Böyle bir organizasyonda özellikle kadın hastalarımız ile bir araya gelmemiz çok önemliydi. Çünkü kadın hastalarımız ve hasta yakınlarımızın güçlü olması ve  morallerinin yüksek olması bizim için çok önemli. Yönetim Kurulu Üyesi Funda Okçu; Bu etkinlik kapsamında özellikle piknik alanına gelen diğer insanlarımıza derneğimiz ve kanser hastalığından korunma adına bilgilendirmede bulunduk. Ayrıca gerek evlere, gerek işyerlerine gerekse de sokak ve cadde köşe başlarını tutup kanser hastalarını ve derneğimizin adını kullanıp insanları duygularını sömüren dolandırıcılara karşı da dikkatli olunması ve bunlara inanılmaması gerektiğini özellikle vurguladık şeklinde açıklamalarında bulundular.

Etkinlikle İlgili Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Adına Açıklama Yapan Haberdiyarbakir.Org CEO"su Sayın (Efe Şeran) Bey Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı olarak bizlerde tüm hastalarımıza acil şifalar diliyor ve yüreğimizin her daim onlarla olduğunu hatırlatırız diye sözlerine ekledi. Yapılan güzel sohbetler, yenilen yemekler ve davul zurna eşliğinde çekilen halaylardan sonra piknik etkinliği son buldu.

Diyarbakır Yeniden Yaşam Kanserle Mücadele Derneği

Anahtar Kelimeler:
  • 15
    SEVDİM
  • 21
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 6
    İNANILMAZ
  • 21
    ÜZGÜN
  • 10
    KIZGIN
Siirt’te En Çok Kadın İstihdamı Yapan Tekstil’e Teşekkür BelgesiÖnceki Haber

Siirt’te En Çok Kadın İstihdamı Yapan Te...

DİSKİ’den Site Bahçe Sulaması UyarısıSonraki Haber

DİSKİ’den Site Bahçe Sulaması Uyarısı

Dicle Elektrik Reklam 4

Haber Yorumları

Yorum Yazın

Reklam Alnı