İYİ Parti Genel Başkanı Diyarbakır'da Böyle Seslendi Buraya Rızanızı Almaya Geldim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti Genel Başkanı Diyarbakır'da Böyle Seslendi Buraya Rızanızı Almaya Geldim
Dicle Elektrik Reklam 11
Abone ol
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Diyarbakır 2. Olağan İl Kongresi'nde Konuştu.
Dicle Elektrik Reklam 2

Haber Muhabiri Ali Şeran
Resmi Kaynak İYİ Parti Diyarbakır Basın

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin il kongresine katılmak üzere sabah saatlerinde Diyarbakır’a geldi. Havaalanında karşılanan Akşener, Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde partililere seslendi. Akşener’den önce konuşan İYİ Parti Diyarbakır İl Başkanı Vejdin Ensarioğlu, partilileri, Kürtçe’nin Kurmanci ve Zazaca lehçesinde selamladı.

Akşener'i Salon Girişinde Yöresel Kıyafetli Minikler Karşıladı. ‘Partiyi Kürtler ve Türkler kurdu’ Akşener ise konuşmasında, hükümete yüklendi. AK Parti hükümeti döneminde devletin yıprandığını belirten Akşener, “Milletimiz için bir hürriyet yürüyüşünü, devletimiz için bir itibar yürüyüşünü, ez cümle bir kutlu iktidar yürüyüşünü hep birlikte başlattık. İYİ Parti’yi evlatlarını doyurma derdindeki analarımız, borç batağındaki babalarımız kurdu.

İYİ Parti’yi atanamayan mimarlarımız, biraz önce benimle konuşan gençler, üniversiteden mezun olduktan sonra iş bulamayan gençler kurdu. İYİ Parti’yi bu vatanın has evlatları, Kürtler, Türkler, Zazalar kurdu. İYİ Parti’yi şanlı bir tarihe sahip olmanın umuduyla, eşitliğe, hürriyete ulaşma hayaliyle milletimizin her kimliğinden cesur insanlar kurdu. Onlar kurdu biz sadece tabelaları astık” dedi.

Akşener'e Salim Ensarioğlu Ve Ahmet Eşref Fakıbaba Da Eşlik Etti."Kan dökmeye tövbe ise biz varız" Akşener son olarak, “Mesele silahlara veda ve kan dökmeye tövbe etmekse biz varız. Biz konuşan Türkiye’den yanayız" dedi. 'Devlet baba değil, devlet ana istiyoruz' Konuşmasının ardından salondan ayrılan Meral Akşener vatandaşların ilgisi ile karşılaştı. Bir vatandaş Meral Akşener’e, "Devlet baba istemiyoruz, devlet ana istiyoruz" dedi. Akşener vatandaşın elini sıktı.

Anahtar Kelimeler:
  • 2
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 2
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
"Torbacı" Operasyonunda 24 Zanlı TutuklandıÖnceki Haber

"Torbacı" Operasyonunda 24 Zanlı Tutukla...

TESYEV’in Yeni Başkanı Dr. Av. Murat Aksu OlduSonraki Haber

TESYEV’in Yeni Başkanı Dr. Av. Murat Aks...

Dicle Elektrik Reklam 4

Yorum Yazın

Reklam Alnı