İş Yerlerine Silahlı Saldırıda 3 Tutuklama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İş Yerlerine Silahlı Saldırıda 3 Tutuklama
Dicle Elektrik Reklam 11
Abone ol
Diyarbakır'da 2 İş Yerine 4 Kez Gerçekleştirilen, 2 Kişinin Yaralandığı Silahlı Saldırıyla İlgili Gözaltına Alınan 6 Şüpheliden 3'ü Tutuklandı.
Dicle Elektrik Reklam 2

Haber Muhabiri Ali Şeran
Resmi Kaynak  Diyarbakır Emniyet Basın

Alınan bilgilere göre, Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesinde bulunan bir emlakçılık yapan işyerine ve yanında oto galericilik yapan işyerine yönelik 11.05.2022 tarihinde kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırı yapılmış, saldırı sonucu 2 kişi yaralanmıştı. Konuyu titizlikle takip eden Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olay ile ilgili yaptığı çalışmaları neticesinde; emlakçılık yapan ve oto galericilik yapan iş yeri sahiplerinin birbirleriyle yakın akraba olduklarını tespit etti. 11.5.2022 günü gerçekleşen silahlı saldırıda şüpheli M.K (25) ve K.D (24) silahları ile kısa sürede yakalanarak gözaltına alınmış, çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanmışlardı. 17.05.2022 tarihinde aynı emlakçılığa yönelik tekrar silahlı saldırı yapıldı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri motosikletli iki şüphelinin silahlı saldırıyı gerçekleştirdiğini tespit etti. Ekipler, incelenen kamera çalışmaları sonucu bahse konu motosikletin olay yerine ticari bir aracın kasasında getirildiğini ve silahlı saldırıyı gerçekleştirdikten sonra motosikletin uzaklaştığını belirledi.

Ticari aracın sahibi ve kullanıcıları olan şüpheli D.Ö (22) ve yaşı küçük İ.Ö (17) yakalanarak çıkarıldıkları adli mercilerce adli kontrol şartıyla serbest kaldılar.27/05/2022 tarihinde aynı oto galericiliğe karşı yapılan silahlı saldırıda ise; ekipler, saldırıyı bir motosikletin üzerinde bulunan şüphelilerin olayı gerçekleştirdiğini tespit etti.  Olay ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin şüphelilerin tespitine yönelik çalışmaların devam ettiği bilgisi alındı. 29/05/2022 tarihinde aynı oto galericiliğe bir kez daha silahlı saldırı gerçekleştirildi. Yapılan incelemede polis ekipleri siyah bir aracın içerisinden ateş edildiği tespit etti. Şüpheli araç ile ilgili yapılan çalışmada, olayı gerçekleştiren şüphelilerin Ş.T (22) ve F.D (31) olduğunu belirledi. Kısa sürede yakalanan şüpheliler çıkarıldıkları adli makamlarca Ş.T. (22) tutuklandığı, E.D. (31)’nin ise Adli Kontrol Şartı ile serbest bırakıldığı öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Siirt Baykan Karayollarında Feci KazaÖnceki Haber

Siirt Baykan Karayollarında Feci Kaza

Kuyumcuları Dolandıran 6 Şüpheli TutuklandıSonraki Haber

Kuyumcuları Dolandıran 6 Şüpheli Tutukla...

Dicle Elektrik Reklam 4

Yorum Yazın

Reklam Alnı