Her Günümüz Bayramlar Kadar Mutlu Olsun

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Her Günümüz Bayramlar Kadar Mutlu Olsun
Abone ol
Aziz Diyarbakırlılar, Değerli Kardeşlerim, Kıymetli Büyüklerim Ve Siz Geleceğimizin Teminatı Gençler; Bir Ay Boyunca Ramazan'ın Manevî Ve Mana Dolu İkliminde, Hem Kur'ân'la Hem De Oruç Tutmanın Verdiği Sıhhatle Nefeslendik. Bizi Ramazan Bayramı'na Kavuşturan Yüce Rabbimize Sonsuz Şükürler Olsun.

Haber Muhabiri Ali Şeran
Yayıncı  Haberdiyarbakir.Org Siirt
Haberin Resmi Kaynağı Ali Şeran

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de, pandemi nedeniyle camilerde omuz omuza saf tutamadık, kalabalık iftar sofralarında buluşamadık. Ama sağlığın değerini ve tedbire uymanın önemini de, müspet karşılığını da gördük, göreceğiz de inşâAllah. Hayat, yavaş yavaş normalleşecektir, hiçbirimizin şüphesi olmasın. Ancak bu süreçte de tedbiri elden bırakmamayı ve kurallara tam riayet etmeyi, siz değerli hemşehrilerimizden istirham ediyorum.

Evlerimizde kalarak, çetin bir sınavdan geçtiğimizin farkındayım. Bu vesileyle gösterdiğiniz sabır ve anlayışa karşın şükranlarımı sunuyorum, bu zor günlerin bir an önce geçmesini dileyerek, alınan tedbirlere uyan sevgili ve pek kıymetli Diyarbakır"lı hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.

Mahzun Olmayalım.

İnşâAllah Kurban Bayramı'na koronavirüs illetini kurban vererek gireceğiz. Her şey düzelecek, her şey yoluna girecek ve hayat normale dönecek. Kadim ve Mübarek Kentlerden biri olan Diyarbakır'ın; Kudüs'ün esaretini yüreğinde ve Mescid-i Aksa'nın zincirlerini bileklerinde taşıdığını biliyorum.İsrail'in işgalci ve terörist saldırılarıyla Ramazan Bayramı'na giren Filistinli, Gazzeli, Kudüslü kardeşlerimizin de bayramını; Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Yönetimi Adına her kademelerinde resmi görevli tüm arkadaşlarım adına tebrik etmekten onur duyarım.

Bu bayramda da sabırlı olalım, evlerimizde kalalım. Şüphe yok ki, "hayat eve sığar," tedbiriyle; sevginin mekânının olmadığını, duanın uzakları yakın ettiğini ve mesafelerin güzel temennilerle kısaldığını biliyoruz. Bu bayramı kendi evlerimizde geçirelim ki, gelecek bayramlarımız selamet ve sıhhat içinde geçsin.Bu duygu ve düşüncelerle Ailenizin ve tüm sevdiklerinizin bayramını tebrik ediyorum. Ramazan Bayramı'nın insanlığa,Âlem-i İslam’a, devletimize, milletimize, bölgemize ve hususen Filistinli kardeşlerimiz ile gözbebeğimiz Kudüs'e huzur, esenlik ve selamet getirmesini diliyoruz.

Anahtar Kelimeler:
  • 4
    SEVDİM
  • 4
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 4
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
"Müslümanların Kırmızı Çizgisidir" KudüsÖnceki Haber

"Müslümanların Kırmızı Çizgisidir" Kudüs

Büyükşehir Mezarlıklar Şube Müdürlüğü Diyarbakır"dan Tam Not AldıSonraki Haber

Büyükşehir Mezarlıklar Şube Müdürlüğü Di...

Yorum Yazın

Reklam Alnı