Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansımıza Ödül

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansımıza Ödül
Abone ol
Metina Yardımlaşma Dayanışma Ve Eğitim Derneği İle, Kamuoyunun Yakından Tanıdığı Yazar-Şair Devran Yiğit Sinanoğlu Diyarbakır’da Çocuklar İle Gençlere Yönelik Yaptıkları Eğitim Projesine Destek Veren Kişi Ve Kuruluşlara Plaket Verdiler.

Haber Muhabiri Özlem Kaya
Resmi Kaynak Özlem Kaya

Bu kapsamda, Diyarbakır’ın en çok beğenilen ve ilgiyle takip edilen ‘Haberdiyarbakir.Org’ Haber Ajansı da, Eğitim içerikli çalışmalara yaptığı katkılar nedeniyle, plaket ile ödüllendirildi. Metina Yardımlaşma, Dayanışma ve Eğitim Derneği Başkanı Aydın Pirinççioğlu, yönetim kurulu üyeleri ve Yazar-Şair Devran Yiğit Sinanoğlu, Diyarbakır ve Bölgemiz genelinde, çocuklar ve gençlere yönelik yaptıkları ‘Sağlıklı bir gelecek için kitap okumalı ve okutulmalı’ projesine destek veren basın mensuplarıyla, geniş katılımlı bir toplantıda bir araya geldiler.Basın buluşmasında konuşan Yazar-Şair Devran Yiğit Sinanoğlu, kendilerine haber yapmakla kalmayan gazetecilerin, kitap topladığını, kitap göndermek isteyenleri de yönlendirerek projeye büyük bir destek verdiğini ve bunun son derece memnuniyet verici olduğuna dikkati çekerek, şunları söyledi: ‘Eğitim çalışmalarına gösterilen ilgi ve destek, gerçekten takdir edicidir. Emeği ve desteği olan herkese, çok teşekkür ediyoruz.

Hedefimiz Yüz Bin Kitaba Ulaşabilmek Ayrıca, Metina Derneğimiz, başkanımız ve yönetimdeki akrabalarımız, sağ olsun bize destek oldular. Başkanımız ve derneğimizdeki tüm yönetim kurulu arkadaşlarımıza, akrabalarıma çok teşekkür ediyorum. Henüz kısa bir zaman geçmesine rağmen, yaklaşık yüz köy okulumuza, 90 bine yakın kitap ve üç binden fazla kırtasiye malzemeler temin ettik. Nasip olursa, haziran ayında, toplam yüz köy okulumuza, tam yüz bin kitap bağışlamak. Bundan sonraki süreçte de çalışmalarımız, bu minval üzere devam edecek’.

Ali Şeran Ödülü Kurumumuz Adına AlıyorumHaberdiyarbakir.Org’ Haber Ajansı Adına Diyarbakır İl Bölge Müdürü Savaş ve Fotoğraf Muhabiri Fotoğraf Eğitmeni Ali Şeran, kendilerine takdim edilen plaketten dolayı teşekkür ederek, şunları söyledi: ’12. Yılına girdiğimiz bu kutlu yolculuğumuzda, bugüne kadar birçok kurum ve kuruluştan, teşekkür belgesi ve plaket ile ödüllendirdik. Yol arkadaşlarımızla beraber, her zaman için Diyarbakır başta olmak üzere, bölgemiz ve ülkemiz için, hep en iyiyi ve güzeli yapabilmenin mücadelesini verdik. Kimseyi karalamadan, ötekileştirmeden, olabildiğince editöryal ve objektif haber ve gazetecilik yapmaya çalışıyoruz.

Birbirinden Değerli Yönetim Kurulumuz. ile bugünlere gelmenin, haklı gururunu yaşıyoruz. Başta CEO"muz Efe Şeran ,Genel Müdürümüz Öğretim Üyesi Dr. Berfu İlter ,Yönetim Kurulu Başkanımız Öğretim Üyesi Dr. Berfu İlter hanımefendi ile Genel Yayın Yönetmenimiz Nusret Bilgiç, Haber Muhabirlerimiz Özlem Kaya her biri kendi branşlarında yılların tecrübesine sahip, Köşe Yazarlarımız Meryem Avcı, Zübeyde Fidan, Şinda Güneş, Recep Eser, Özlem Kaya ve isimlerini sayamadığım diğer personellerimiz ile teknik ekibimiz ile, birbirini tamamlayan bir ekip olarak, yolumuza devam ediyoruz. 

Yayın Tarihinden Bugüne Kadar Bizleri Yalnız Bırakmayan Paydaşlarımıza Ve Gönül Dostlarımıza Emeklerini Esirgemeyenlere En Kalbi Duygularımızla Teşekkürü Bir Borç Biliriz Biz Haberdiyarbakir.Org Ailesiyiz Başta Sayın Efe Şeran Bey Olmak Üzere. Berfu İlter, Akın Karatay, Burhan Bal, Sedat Sincar, Dilan Orak, Azad Pervane, Serap Bozkuş, Nusret Bilgiç, Hidayet Öner, Murat Şakar, İsmail Kaplan, Özlem Kaplan, Nuray Fırat, Özlem Kaya, Hatice Öğüt, İstanbul Avcı Flim, Hüsnü Güngör, İzzet Sultanyar, Şahin Köse, Ümit Yüksel, Sibel Soyukaya, Mehmet Şükrü Uras, Nurdan Eringin, Devran Bayram, İzzet Yavuz, Şinda Güneş, Yusuf Erbek, Rodar Anlı, Emirhan Yardan, İhsan Özdemir, Osman Özdemir, İsmet Güneş, Dilan Bayram, Remziye Gezici, Ethem Anlı, Ercan Aykut, Esra Arslan, Bilal Eskioğlu, Bülent Tacar, Emir Karademir, Serhat Yüce, Faysal Hatipoğlu, Hamdullah Güven, Hasan Avcı, Şükrü Akdeniz ve Ailesi , Aydın Tan , Zübeyde Kırmızı Fidan, Emine Güzel, Tuncay Bulut, Hasan Kutay, Mehmet Karabaş, Şahin Avcıl, Halil İbrahim Şeran, Recep Eser, Latife Güzel, Haydar Alper Eser, Murat Yolcu ve Ailesine Teşekkürlerle.

‘Projelerin Kapsamı Artarak Devam Edecek’ Öte yandan, Metina Yardımlaşma, Dayanışma ve Eğitim Derneği Başkanı Pirinççioğlu da, dernek olarak sadece kan davaları değil, Eğitim, Sosyal ve Kültürel kapsamlı projeler de gerçekleştirdiğini belirerek, duygularını şöyle dile getirdi:‘İnşallah önümüzdeki süreçte, son derece anlamlı ve daha güzel projeler gerçekleştirip, tekrar burada buluşacağız’. Plaket Takdimi Sonrasında, Hatıra Fotoğrafı Çekildi Ardından Diyarbakır ve Bölgemizde, çocuklar ve gençlere yönelik yaptıkları eğitim projesine destek veren basın mensuplarına plaket verildi. Ödül verilen kurumlar ve yetkilileri, şu isimlerden oluştu: ‘Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı’ Adına Diyarbakır İl Bölge Müdürü Savaş ve Fotoğraf Muhabiri Fotoğraf Eğitmeni Ali Şeran, Ajans News İmtiyaz Sahibi Cihat Toprak, Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mesut Fidan Çicek ve Haber Müdürü Nurullah Ergün. Başkent Postası Gazetesinden Murat Genç ve Mehmet Çiçek, Mücadele Gazetesi Haber Müdürü Fatih Suruç ve Diyarbakır Emek Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ercan Çağlayan, Ninova Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Ercan Akkar, Dicle Bülteni İmtiyaz Sahibi Hasan Dayan, Yeniden Günaydın Gazetesinden Süleyman Aydın, Çınar Gündem Ortağı Mehmet Adıgüzel. Güneydoğu Güncel Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Zeki Özer, Son Haberlerim Sitesi İmtiyaz Sahibi Seyfettin Eken, Güneydoğu Ekspres Gazetesi Müdürü Nermin Zengin, Muhabir Murat Başal Olmak üzere Basın buluşması hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 44
    SEVDİM
  • 44
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 44
    İNANILMAZ
  • 21
    ÜZGÜN
  • 15
    KIZGIN
Yurt genelinde 'Gençlik ve Sosyal Medya' Söyleşileri DüzenlenecekÖnceki Haber

Yurt genelinde 'Gençlik ve Sosyal Medya'...

DİSKİ’den Yeni İmar Alanlarına İçme Suyu HattıSonraki Haber

DİSKİ’den Yeni İmar Alanlarına İçme Suyu...

Yorum Yazın

Reklam Alnı