GGC Ve Podfresh, Podcast Atölyesi Düzenledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GGC Ve Podfresh, Podcast Atölyesi Düzenledi
Abone ol
(GGC) Ve Türkiye’nin En Büyük Podcast Ağı Podfresh, Medya Sektörünün Yükselen Trendi Olan Podcast Yayıncılığına Odaklanan Bir Atölye Düzenledi.

Haber Muhabiri Ali Şeran

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti  GGC Park 75 Yerleşkesi'nde gerçekleşen etkinliğe Diyarbakır ve çevre şehirlerden gazeteciler katıldı. Atölyede, eğitmenler Uraz Kaspar ve Aykut İbrişim, podcast atölyesinde katılımcılara deneyimlerini aktararak podcast ekosistemi hakkında bilgi verdi. Uraz Kaspar, podcast’in dinleyiciyle derin bağlar kurma ve özgün içerik üretme potansiyeline vurgu yaparak, katılımcılara bu alanda başarılı olmanın ipuçlarını paylaştı. İbrişim, podcast teknik yönleri, istatistikler ve üretim süreci hakkında bilgi verirken, katılımcılara pratik ipuçları ve stratejiler aktardı.

Eğitmenler Kaspar ve İbrişim, katılımcıların podcast yayıncılığında başarılı olabilmeleri için içerik kalitesi, sunum tarzı ve stratejiler gibi önemli konuları vurguladılar. GGC Eğitim ve Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi, atölye sonrasında yaptığı açıklamada, podcast'in günümüz medya ortamında giderek daha fazla önem kazandığını ve bu alanda eğitimlerin öneminin arttığını vurguladı.GGC Eğitim ve Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi, podcast'in, geleneksel medya formatlarından farklı olarak dinleyiciye daha özgün ve derinlemesine içerik sunma imkanı sağladığını belirtti. GGC Eğitim ve Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi, podcast’in aynı zamanda kalıcı bir iletişim aracı haline geldiğini dile getirerek, medya profesyonellerinin bu alanda kendilerini geliştirmeleri gerektiğini ifade etti. Ayrıca, GGC’nin bölgedeki gazetecilere yönelik dijital medya eğitimlerinin devam edeceğini ve podcast gibi yeni iletişim araçlarının da kapsamlı bir şekilde ele alınacağını söyledi.

Anahtar Kelimeler:
  • 16
    SEVDİM
  • 16
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 16
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
’Çantalı Uyku Tulumu’ Tescil AldıÖnceki Haber

’Çantalı Uyku Tulumu’ Tescil Aldı

7 İlde Dolandırıcılık Operasyonunda 15 Şüpheli TutuklandıSonraki Haber

7 İlde Dolandırıcılık Operasyonunda 15 Ş...

Yorum Yazın

Reklam Alnı